Contrast
Onderstrepen

Zoek jouw baan bij ons

Functie categorie: ...

Vacatures per specialisme

Agoog

Agoog

Werk in de wijk of in een kliniek nauw samen met collega’s aan herstel en eigen regie voor jouw cliënten. Alle collega’s hebben hun eigen specialisme en delen hun kennis binnen jouw team.

11 Vacatures
Arts

Arts

Lever als arts of arts in opleiding een belangrijke bijdrage aan een grote diversiteit cliënten.

4 Vacatures
Flexwerk

Flexwerk

Kies jij bewust voor flexibele werktijden? Het flexbureau is ideaal voor verpleegkundigen die graag zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel ze werken.

2 Vacatures
Management

Management

Zorg voor het optimaal functioneren van onze teams met oog voor kwaliteit, talent en optimale inzet voor herstel van onze cliënten.

2 Vacatures
Ondersteunende diensten

Ondersteunende diensten

Je adviseert en ondersteunt de organisatie en laat GGZ NHN optimaal functioneren. Belangrijk, want zo kunnen onze teams de beste geestelijke gezondheidszorg blijven leveren.

6 Vacatures
Opleidingen

Opleidingen

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst.

5 Vacatures
Psychiater

Psychiater

Als psychiater bij GGZ Noord-Holland-Noord werk jij in de volle breedte van het vak en zet je jouw expertise in precies daar waar dat nodig is.

8 Vacatures
Psycholoog

Psycholoog

Je bent onderdeel van één van onze multidisciplinaire teams in een ambulant team, in een kliniek of stelt een eerste diagnose via online contact.

19 Vacatures
Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Je hebt een coachende en coördinerende rol bij hoog complexe behandelingen. Je bent een belangrijke schakel in je team; ambulant, bij de crisisdienst of in een kliniek.

12 Vacatures
Systeemtherapeut

Systeemtherapeut

Met jouw expertise als systeemtherapeut werk je vaak samen met andere collega's op momenten dat er meer systemische verdieping nodig blijkt te zijn.

1 Vacatures
Verpleegkundig specialist

Verpleegkundig specialist

Binnen jouw team zet je beschikbare kennis optimaal in voor jouw cliënt. Je draagt met jouw specialisme bij maar leert ook van de expertise van anderen in jouw team en daarbuiten.

8 Vacatures
Verpleegkundige

Verpleegkundige

Je bent een belangrijke schakel in de wijk of in de kliniek. Een betekenisvolle, volwaardige rol binnen een multidisciplinair team.

18 Vacatures
Vrijwilliger

Vrijwilliger

Je hebt bij ons verschillende mogelijkheden om betekenisvol vrijwilligerswerk te doen.

4 Vacatures

Staat jouw vacature er niet tussen?

Neem dan contact op met onze recruiters. Zij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden bij GGZ NHN. Bel, mail of whatsapp:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

Eetstoornissen ambulant aanpakken, werk jij ook mee?

Sinds enkele jaren bieden wij volledig ambulante zorg en behandeling voor jongeren, jongvolwassenen (18+) en gezinnen met eetstoornissen. Dit met prachtig resultaat. Opnames in onze kliniek komt nauwelijks meer voor. Wil je onderdeel zijn van dit team? 

Herintreden als verpleegkundige?

Dat kan! Jij bent nog steeds gediplomeerd verpleegkundige, maar je bent niet meer in het bezit van je BIG-registratie, want deze verloopt na een bepaalde tijd. Zonde! Bij GGZ Noord-Holland-Noord kijken we graag naar kansen en mogelijkheden.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers

Er zijn veel activiteiten waarbij we jouw hulp als vrijwilliger goed kunnen gebruiken. Door de inzet van vrijwilligers krijgen cliënten meer mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten die bijdragen aan hun herstel. 

Opleidingen en stages

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst. Volg een opleiding of loop stage bij GGZ NHN. Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. 

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor de job alert en ontvang een e-mail zodra er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Card image cap

GGZ NHN als werkgever

Onze organisatie biedt veel verschillende functies en mogelijkheden om je te ontwikkelen. We stimuleren dat waardoor er altijd mogelijkheden zijn voor een nieuwe uitdaging. Bovendien vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Die balans ziet er voor iedereen anders uit en kan per levensfase verschillen. 

Waarom werken bij GGZ NHN?

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!