Zoek jouw baan bij ons

Functie categorie: ...

Vacatures per specialisme

Administratief en secretarieel

Administratief en secretarieel

Help mee de juiste randvoorwaarden te scheppen voor de beste geestelijke gezondheidszorg.

1 Vacatures
Agoog

Agoog

Werk in de wijk of in een kliniek nauw samen met collega’s aan herstel en eigen regie voor jouw cliënten. Alle collega’s hebben hun eigen specialisme en delen hun kennis binnen jouw team.

12 Vacatures
Opleidingen

Opleidingen

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst.

1 Vacatures
Psychiater

Psychiater

Als psychiater bij GGZ Noord-Holland-Noord werk jij in de volle breedte van het vak en zet je jouw expertise in precies daar waar dat nodig is.

8 Vacatures
Psycholoog

Psycholoog

Je bent onderdeel van één van onze multidisciplinaire teams in een ambulant team, in een kliniek of stelt een eerste diagnose via online contact.

22 Vacatures
Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Je hebt een coachende en coördinerende rol bij hoog complexe behandelingen. Je bent een belangrijke schakel in je team; ambulant, bij de crisisdienst of in een kliniek.

5 Vacatures
Staf

Staf

Je adviseert en ondersteunt de organisatie en laat GGZ NHN optimaal functioneren. Belangrijk, want zo kunnen onze teams de beste geestelijke gezondheidszorg blijven leveren.

3 Vacatures
Verpleegkundig specialist

Verpleegkundig specialist

Binnen jouw team zet je beschikbare kennis optimaal in voor jouw cliënt. Je draagt met jouw specialisme bij maar leert ook van de expertise van anderen in jouw team en daarbuiten.

8 Vacatures
Verpleegkundige

Verpleegkundige

Je bent een belangrijke schakel in de wijk of in de kliniek. Een betekenisvolle, volwaardige rol binnen een multidisciplinair team.

9 Vacatures
Zorg ondersteunend

Zorg ondersteunend

Je geeft handen en voeten aan het behandelplan van onze cliënten. Je weet mensen positief te stimuleren zodat zij weer grip krijgen op hun leven.

2 Vacatures
Card image cap

Vacatures voor psychiaters

Wil jij aan de slag als psychiater in de kinder- en jeugdpsychiatrie, ouderen- of forensische psychiatrie, in een ggz-team in de wijk of juist in de High & Intensive Care? Parttime, fulltime of online als digiater? Wij hebben een aantal mooie vacatures voor je in Noord-Holland! 

Nieuwsgierig? Lees hier meer!
Card image cap

Herintreden als verpleegkundige? Dat kan!

Jij bent nog steeds gediplomeerd verpleegkundige, dat papiertje is geldig. Maar je bent niet meer in het bezit van je BIG-registratie, want deze verloopt na een bepaalde tijd. Zonde! Bij GGZ Noord-Holland-Noord kijken we graag naar kansen en mogelijkheden.

Lees over ons herregistratietraject
Card image cap

Het A-team zoekt een SPV en verpleegkundig specialist

Ben jij verpleegkundige specialist of SPV die graag onderdeel wil zijn van ons Forensisch ACT-team? Solliciteer dan snel!

Lees meer en solliciteer!
Card image cap

Werken in tijden van corona

Hoe doen wij dat bij GGZ Noord-Holland-Noord eigenlijk; werken in tijden van corona? Wij blijven zorg bieden, dat staat als een paal boven water. En we houden ons daarbij aan de landelijke richtlijnen. Met deze pagina geven we een kijkje in de keuken van het werk onze creatieve, innovatieve en hardwerkende medewerkers. Laat vooral een boodschap voor hen achter!

Naar de website

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Meer weten over flexwerken?

Opleidingen en stages

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Lees hier over leren bij GGZ NHN

Vrijwilligers

Er zijn veel activiteiten waarbij we jouw hulp als vrijwilliger goed kunnen gebruiken. Door de inzet van vrijwilligers krijgen cliënten meer mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten die bijdragen aan hun herstel. 

Meer weten over vrijwilligerswerk?

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Maak een Job alert aan en je ontvangt een e-mail zodra er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Meld je aan!
Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Naar de algemene website van GGZ NHN

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Werving & Selectie

Pamela Heuvelman (wervingsspecialist)

Telefoonnummer
06 83 43 74 80

Postadres
GGZ Noord-Holland-Noord
Postbus 18
1850 BA Heiloo

Stel hier jouw vraag aan onze wervingsspecialist

Vul je gegevens in en onze wervingsspecialist Pamela Heuvelman zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Stuur een mail