Zoek jouw baan bij ons

Functie categorie: ...

Vacatures per specialisme

Agoog

Agoog

Werk in de wijk of in een kliniek nauw samen met collega’s aan herstel en eigen regie voor jouw cliënten. Alle collega’s hebben hun eigen specialisme en delen hun kennis binnen jouw team.

11 Vacatures
Arts

Arts

Lever als arts of arts in opleiding een belangrijke bijdrage aan een grote diversiteit cliënten.

3 Vacatures
Flexwerk

Flexwerk

Kies jij bewust voor flexibele werktijden? Het flexbureau is ideaal voor verpleegkundigen die graag zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel ze werken.

2 Vacatures
Management

Management

Zorg voor het optimaal functioneren van onze teams met oog voor kwaliteit, talent en optimale inzet voor herstel van onze cliënten.

3 Vacatures
Opleidingen

Opleidingen

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst.

3 Vacatures
Psychiater

Psychiater

Als psychiater bij GGZ Noord-Holland-Noord werk jij in de volle breedte van het vak en zet je jouw expertise in precies daar waar dat nodig is.

10 Vacatures
Psycholoog

Psycholoog

Je bent onderdeel van één van onze multidisciplinaire teams in een ambulant team, in een kliniek of stelt een eerste diagnose via online contact.

11 Vacatures
Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Je hebt een coachende en coördinerende rol bij hoog complexe behandelingen. Je bent een belangrijke schakel in je team; ambulant, bij de crisisdienst of in een kliniek.

7 Vacatures
Staf

Staf

Je adviseert en ondersteunt de organisatie en laat GGZ NHN optimaal functioneren. Belangrijk, want zo kunnen onze teams de beste geestelijke gezondheidszorg blijven leveren.

1 Vacatures
Verpleegkundig specialist

Verpleegkundig specialist

Binnen jouw team zet je beschikbare kennis optimaal in voor jouw cliënt. Je draagt met jouw specialisme bij maar leert ook van de expertise van anderen in jouw team en daarbuiten.

5 Vacatures
Verpleegkundige

Verpleegkundige

Je bent een belangrijke schakel in de wijk of in de kliniek. Een betekenisvolle, volwaardige rol binnen een multidisciplinair team.

9 Vacatures

Vrijwilliger

Je biedt op een laagdrempelige manier ondersteuning bij herstel en geeft vertrouwen en steun.

3 Vacatures
Card image cap

Herintreden als verpleegkundige? Dat kan!

Jij bent nog steeds gediplomeerd verpleegkundige, dat papiertje is geldig. Maar je bent niet meer in het bezit van je BIG-registratie, want deze verloopt na een bepaalde tijd. Zonde! Bij GGZ Noord-Holland-Noord kijken we graag naar kansen en mogelijkheden.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vrijwilligers

Er zijn veel activiteiten waarbij we jouw hulp als vrijwilliger goed kunnen gebruiken. Door de inzet van vrijwilligers krijgen cliënten meer mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten die bijdragen aan hun herstel. 

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Maak een Job alert aan en je ontvangt een e-mail zodra er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!