Contrast
Onderstrepen

Welkom bij I-ConnecT!

Card image cap

Vanuit ons leerwerkbedrijf Maatwerk, is I-ConnecT een dagbesteding gericht op ICT. I-ConnecT verzorgt onder andere webdesign, technische helpdesk voor Telezorg, computerreparatie, computeradvies en IT-cursussen voor klanten. Maar we willen ons zeker niet beperken in opdrachten, wat we aanpakken is altijd maatwerk!

Iedereen doet mee, dat vinden we belangrijk bij I-ConnecT. Wij bieden onze klanten uitstekende dienstverlening, terwijl deelnemers hun talenten ontwikkelen. Zo vergroten ze hun kennis, ervaren ze wat het is om voor een klant te werken en binnen een bedrijf te functioneren. De dagelijkse structuur en het samen van elkaar leren, speelt een grote rol.

Veelgestelde vragen over I-ConnecT

Nee, wij specialiseren ons alleen op het leren van software.

Ja dit kan zeker. Je kunt leren programmeren of jouw programmeervaardigheden verbeteren.

Ja je bent zeker welkom! Het begint altijd met dat je iets nieuws wil leren. We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Ons emailadres is info@iconnect-heiloo.nl of bel ons op 072 564 70 61.

Interesse in Maatwerk of MindsZ?

Bestellen en samenwerken

Het is zowel als bedrijf en particulier mogelijk om bestellingen bij Maatwerk te plaatsen. Daarnaast werken wij graag samen met bedrijven. 

Werken bij Maatwerk

Wilt u werken aan uw herstel bij Maatwerk? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Maak een afspraak bij de Maatwerk locatie bij u in de buurt.