Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende verpleegkundig specialisten!

Binnen jouw team zet je beschikbare kennis optimaal in voor jouw cliënt. Je draagt met jouw specialisme bij maar leert ook van de expertise van andere in jouw team en daarbuiten.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Verpleegkundig specialist

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Verpleegkudig Specialist BW Mauritskade/Westduin

Zoek jij een werkplek, waar je zelfstandig regiebehandelaar bent en op hoog niveau verpleegkundige zorg en behandeling kunt inzetten? Weet jij als expert je kennis en kunde verbindend in te zetten? Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je samenwerkt met verschillende disciplines om ouderen goed te kunnen behandelen? En….ben jij voor 32- 36 uur beschikbaar? Kom dan werken voor onze enthousiaste en gezellige teams Westduin in Hoorn en BW Mauritskade in Alkmaar!

Verpleegkundig specialist - Kliniek ouderen en PMU

Ben jij verpleegkundig specialist en denk jij bij jouw nieuwe baan aan klinisch werken, samenwerking en collegialiteit op een prachtig terrein? Stop dan met zoeken en reageer snel op de vacature voor verpleegkundig specialist bij onze opnamekliniek in Heiloo. Wij hebben een vacature voor 20-28 uur.

Verpleegkundig specialist / inhoudelijk leidinggevende – 24/36 uur

Ben jij een ambitieuze verpleegkundig specialist die op managementniveau een voortrekkersrol op je wil nemen? Ligt jouw hart bij de jeugdpsychiatrie? Zie je kansen om met een team de best mogelijke zorg te leveren? Dan hebben wij een fantastische functie voor jou als inhoudelijk leidinggevende voor 24-36 uur.

Verpleegkundig Specialist - Kapelbuurt

Ben jij de verpleegkundig specialist die als regiebehandelaar de lijnen uit wil zetten in een behandeling, samen met het multidisciplinaire team? Heb je humor en heb je kennis van en affiniteit met een brede doelgroep? Wil je werken bij een van de meest innovatieve ggz-instellingen van Nederland? Dan zoeken we jou! Ons team van de Kapelbuurt heeft een vacature voor 20 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Verpleegkundig specialist – HIC Schagen

Ben jij verpleegkundig specialist en denk jij bij jouw nieuwe baan aan klinisch werken, samenwerking en collegialiteit? Stop dan met zoeken en reageer snel op de vacature voor verpleegkundig specialist bij onze gastvrije opnamekliniek in Schagen. Wij hebben een vacature voor 28-32 uur.

Verpleegkundig specialist - Amici Zorgt West Friesland

Ben jij verpleegkundig specialist en zorg jij dat cliënten in de basis GGZ weer grip krijgen op hun leven? Amici Zorgt biedt jou een mooie functie voor 24 – 36 uur in regio West-Friesland.

Verpleegkundig specialist - Amici zorgt Den Helder en Schagen

Ben jij verpleegkundig specialist en zorg jij dat cliënten in de basis GGZ weer grip krijgen op hun leven? Amici Zorgt biedt jou een mooie functie voor 24 - 36 uur in team de Kop in Den Helder en Schagen.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!