Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende verpleegkundig specialisten!

Binnen jouw team zet je beschikbare kennis optimaal in voor jouw cliënt. Je draagt met jouw specialisme bij maar leert ook van de expertise van andere in jouw team en daarbuiten.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Verpleegkundig specialist

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Verpleegkundig Specialist - Kapelbuurt

Ben jij de verpleegkundig specialist die als regiebehandelaar de lijnen uit wil zetten in een behandeling, samen met het multidisciplinaire team? Heb je humor en heb je kennis van en affiniteit met een brede doelgroep? Wil je werken bij een van de meest innovatieve ggz-instellingen van Nederland? Dan zoeken we jou! Ons team van de Kapelbuurt heeft een vacature voor 20 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Verpleegkundig Specialist GGZ regioteam PEA Alkmaar/HHW

Ben jij goed in het bieden van behandeling bij (jong) volwassen cliënten binnen de specialistische ggz? Heb jij ervaring op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen en ADHD? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging voor 36 uur per week in een organisatie waar flexibiliteit, innovatie en topzorg voorop staan? Ons ambulant regioteam Jong Volwassenen (JOVO) in Alkmaar en Heerhugowaard is op zoek naar jou!

Verpleegkundig specialist - kliniek Autisme

Ons team Kliniek Autisme zoekt doorlopend naar nieuwe mogelijkheden om de cliënt te behandelen. Dat maakt het werk interessant maar ook pittig. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging voor 32 uur per week in een organisatie waar flexibiliteit, innovatie en topzorg voorop staan? Nieuwsgierig? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek of solliciteer.

Verpleegkundig Specialist GGZ team Heerhugowaard Zuid en Schermer

Ben jij verpleegkundig specialist GGZ en wil jij jouw expertise als regiebehandelaar inzetten in een veelzijdig team waarbij je veel ruimte hebt om de functie in te kleden naar eigen behoefte? Ben je 32 uur per week beschikbaar? Jij krijgt bij ons volop de ruimte en samen maken we het verschil voor onze cliënten. Werk je mee aan onze herstelvisie? Wij vertellen je graag meer over de kansen binnen het GGZ-team Heerhugowaard Zuid en Schermer.

Verpleegkundig specialist – HIC Schagen

Ben jij verpleegkundig specialist en denk jij bij jouw nieuwe baan aan klinisch werken, samenwerking en collegialiteit? Stop dan met zoeken en reageer snel op de vacature voor verpleegkundig specialist bij onze gastvrije opnamekliniek in Schagen. Wij hebben een vacature voor 28-32 uur.

Verpleegkundig Specialist HIC West Friesland

Ben jij verpleegkundig specialist en denk jij bij jouw nieuwe baan aan klinisch werken, samenwerking en collegialiteit? Stop dan met zoeken en reageer snel op de vacature verpleegkundig specialist HIC in Hoorn. Wij hebben een vacature voor 28-36 uur.

Verpleegkundig Specialist - Kliniek WF Ouderen en PMU

Wil jij als verpleegkundig specialist jouw kennis van zowel somatiek als psychiatrie kunnen toepassen in jouw functie? Stop dan met zoeken want voor ons gezellige team in Hoorn zoeken wij een VS voor 24 uur.

Verpleegkundig Specialist – Amici Zorgt Den Helder en Hoorn

Ben jij verpleegkundig specialist en zorg jij dat cliënten in de basis GGZ weer grip krijgen op hun leven? Amici Zorgt biedt jou een mooie functie voor 16 uur in team de Kop in Den Helder en 16 uur in het team West-Friesland in Hoorn

Verpleegkundig specialist - GGZ team Hoorn Drechterland

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging voor 28 – 32 uur per week in een organisatie waar flexibiliteit, innovatie en topzorg voorop staan? Ons GGZ team Hoorn Drechterland is op zoek naar jou!

Verpleegkundig specialist - Amici Zorgt West Friesland

Ben jij verpleegkundig specialist en zorg jij dat cliënten in de basis GGZ weer grip krijgen op hun leven? Amici Zorgt biedt jou een mooie functie voor 24 – 36 uur in regio West-Friesland.

Verpleegkundig specialist - Amici zorgt Den Helder en Schagen

Ben jij verpleegkundig specialist en zorg jij dat cliënten in de basis GGZ weer grip krijgen op hun leven? Amici Zorgt biedt jou een mooie functie voor 24 - 36 uur in team de Kop in Den Helder en Schagen.

Verpleegkundig Specialist - GGZ team Heerhugowaard centrum

Ben jij de verpleegkundig specialist die als regiebehandelaar de lijnen uit wil zetten in een behandeling, samen met het multidisciplinaire team? Heb je humor en heb je kennis van en affiniteit met een brede doelgroep? Wil je werken bij een van de meest innovatieve ggz-instellingen van Nederland? Dan zoeken we jou! Ons ggz-team Heerhugowaard centrum heeft een vacature voor 32 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze wervingsspecialist

Heb je een vraag met betrekking tot de vacatures voor psychiater, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, arts, verpleegkundig specialist, spv of verpleegkundige, neem contact op met:

Pamela Heuvelman, wervingsspecialist

Telefoonnummer
06 83 43 74 80

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!