Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende verpleegkundig specialisten!

Binnen jouw team zet je beschikbare kennis optimaal in voor jouw cliënt. Je draagt met jouw specialisme bij maar leert ook van de expertise van andere in jouw team en daarbuiten.

Waarom werken bij GGZ NHN?

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen en stages

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst. Volg een opleiding of loop stage bij GGZ NHN. Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. 

Vacatures

Zoek, vind en solliciteer op jouw nieuwe baan bij GGZ NHN. 

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Verpleegkundig specialist

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Tijdelijke functie als regiebehandelaar – Forensische Psychiatrische Afdeling

Voor onze forensische kliniek de Hooge Venne in Heiloo zijn we vanaf half december 2023 tot juni 2024 op zoek naar een collega in de rol van regiebehandelaar i.v.m. zwangerschapsverlof, voor 18 tot 24 uur. Wil jij ons team tijdelijk ondersteunen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! En bij ons geldt altijd; als het je bevalt zijn er voldoende mogelijkheden om langer te blijven binnen de organisatie.

Verpleegkundig Specialist - SEPH - Heiloo

Kan jij als geen ander de rust bewaren in een georganiseerde chaos? En zoek je afwisseling in zowel patiëntenpopulatie als in werkplek? Lees dan vooral even verder. De crisisdienst GGZ NHN biedt voor 16 tot 32 uur per week een leuke functie!

Verpleegkundig specialist - kliniek autisme - Heiloo en Heerhugowaard

Voor de kliniek autisme in Heiloo en het training appartement in Heerhugowaard zijn we op zoek naar een verpleegkundig specialist. In deze rol ben je behandelaar en zie je mensen stappen zetten naar een zelfstandig leven. We zoeken iemand voor 34 uur per week. Kom jij ons gezellige team versterken?

Verpleegkundig Specialist - Klinieken ouderen – Hoorn - Enkhuizen

Voor onze locaties Westduin in Hoorn en de Tilhoeve in Enkhuizen zijn we op zoek naar een verpleegkundig specialist voor minimaal 16 uur per week. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt jouw kracht in het verbinden, samenwerken en vind je humor in je werk ook zo belangrijk? Dan is dit de baan voor jou!

Verpleegkundig specialist - GGZ team Medemblik

Ben jij verpleegkundig specialist GGZ en wil jij jouw expertise als regiebehandelaar inzetten in een veelzijdig team waarbij je veel ruimte hebt om de functie in te kleden naar eigen behoefte? Ben je 32- 36 uur per week beschikbaar? Jij krijgt bij ons volop de ruimte en samen maken we het verschil voor onze cliënten. Werk je mee aan onze herstelvisie? Wij vertellen je graag meer over de kansen binnen het GGZ-team Medemblik.

Verpleegkundig Specialist – Kliniek Kapelbuurt - Heiloo

Ben jij de verpleegkundig specialist die als regiebehandelaar de lijnen uit wil zetten in een behandeling, samen met het multidisciplinaire team? Heb je humor en heb je kennis van en affiniteit met een brede doelgroep? Dan zoeken we jou! Ons team heeft per 1 augustus een vacature voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Verpleegkundig specialist - GGZ Team - Heiloo Bergen

Ben jij de verpleegkundig specialist die als regiebehandelaar de lijnen uit wil zetten in een behandeling, samen met het multidisciplinaire team? Heb je humor en heb je kennis van en affiniteit met een brede doelgroep? Wil je werken bij een van de meest innovatieve ggz-instellingen van Nederland? Dan zoeken we jou! Ons GGZ-team heeft een vacature voor 16 - 24 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Verpleegkundig Specialist - Forensisch ACT - Heiloo

Herken jij jezelf in de volgende termen: Flexibel, ruime ervaring met ambulant werken, enthousiast en een netwerker? Ben je een doorzetter, een verbinder en wil jij je nog verder ontwikkelen als verpleegkundig specialist? Zoek niet verder! Wij hebben de perfecte werkplek voor jou beschikbaar voor 28-32uur!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!