Contrast
Onderstrepen

Vacatures verpleegkundig specialist

Binnen jouw team zet je beschikbare kennis optimaal in voor jouw cliënt. Je draagt met jouw specialisme bij, maar leert ook van de expertise van anderen in jouw team en daarbuiten.

Veelgestelde vragen

Je kunt als verpleegkundig specialist werken bij alle divisies van GGZ NHN (acuut & forensisch, maatschappelijk & specialistisch en jeugd & gezin). Je kunt op een kliniek werken of bij een woonvorm, maar kunt ook ambulant werken bij een ggz-team of ggz-regioteam.

Staat jouw vacature er niet tussen? Neem dan contact op met een van onze recruiters en bespreek samen waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of recruitment@ggz-nhn.nl

Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of recruitment@ggz-nhn.nl

Dit kan zeker. We kijken samen waar jouw interesse ligt. Je loopt mee met de dienstdoende verpleegkundig specialist bij verschillende onderdelen van GGZ NHN en maakt kennis met onze medewerkers. Neem hiervoor contact op met onze recruiters.

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of recruitment@ggz-nhn.nl

Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of recruitment@ggz-nhn.nl

Ja dit is mogelijk. Je zou je uren kunnen verdelen over meerdere klinieken, meerdere teams of bijvoorbeeld een ggz-team en een kliniek.

GGZ NHN is een van de vijftien ggz-instellingen in Nederland die erkend is als opleidingsinstelling voor de opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ (psychiatrie, verstandelijk gehandicaptenzorg, verslavingszorg en psychogeriatrie). Het opleidingsprogramma van een leerjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. GGZ NHN biedt jaarlijks minimaal twee leerplaatsen aan.

Voor meer informatie over de opleiding tot verpleegkundig specialist in de ggz en de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met opleiders mevrouw R. Blokstra of mevrouw A. Schaefer (072 531 27 77).

Meer informatie over de opleiding

Waarom werken bij GGZ NHN?

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Nieuwe vacatures in jouw mailbox?

Meld je aan voor de vacature alert! Blijf op de hoogte en ontvang als eerste de nieuwste vacatures in jouw mailbox voor verpleegkundig specialisten.

Vacatures voor Verpleegkundig specialist

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Verpleegkundig specialist - Kliniek Autisme – Heiloo & Heerhugowaard

Ben jij klaar om jongvolwassenen met autisme te begeleiden naar een zelfstandiger leven? Wellicht is deze tijdelijke functie voor 24 tot 36 uur per week iets voor jou! Wij zoeken namelijk een collega in de rol van behandelaar van mei tot en met oktober 2024 . Wij komen graag met jou in contact!

Verpleegkundig Specialist - GGZ team Den Helder en Anna Paulowna

Ben jij een verpleegkundig specialist die het voortouw neemt als regiebehandelaar, waarbij je samen met ons multidisciplinaire team de koers bepaalt in behandelingen? Heb je niet alleen kennis van, maar ook een passie voor een diverse doelgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons hechte GGZ-team heeft een uitdagende vacature voor 24 tot 36 uur per week. Wij komen graag met jou in contact!

Verpleegkundig Specialist – Schagen Noord

Ben jij een verpleegkundig specialist die het voortouw neemt als regiebehandelaar? Heb je niet alleen kennis van, maar ook een passie voor een diverse doelgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons hechte GGZ-team in Schagen Noord heeft een uitdagende vacature voor 24 tot 36 uur per week. Wij komen graag met jou in contact!

Verpleegkundig specialist – Team Eetstoornissen – Alkmaar

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als verpleegkundig specialist? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn namelijk op zoek naar een collega voor het Eetstoornissen team van Jeugd en Gezin in Alkmaar. We gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Verpleegkundig specialist – IHT de Kop - Schagen

Ben jij de verpleegkundig specialist die als regiebehandelaar de lijnen uit wil zetten in een behandeling, samen met het multidisciplinaire team? Heb je humor en heb je kennis van en affiniteit met een brede doelgroep? Dan zoeken we jou! Ons IHT-team regio de Kop heeft een vacature voor 24 tot 27 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Verpleegkundig Specialist – Kliniek ouderen Hoorn – Kliniek Tilhoeve Enkhuizen

Voor onze locaties Westduin en de Tilhoeve zijn we op zoek naar een verpleegkundig specialist voor 28 tot 36 uur per week. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt jouw kracht in het verbinden, samenwerken en vind je humor in je werk ook zo belangrijk? Dan is dit de baan voor jou!

Verpleegkundig Specialist – Kliniek Kapelbuurt - Heiloo

Ben jij de verpleegkundig specialist die als regiebehandelaar de lijnen uit wil zetten in een behandeling, samen met het multidisciplinaire team? Heb je humor en heb je kennis van en affiniteit met een brede doelgroep? Dan zoeken we jou! Ons team heeft een vacature voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Verpleegkundig specialist - GGZ Team - Heiloo Bergen

Ben jij de verpleegkundig specialist die als regiebehandelaar de lijnen uit wil zetten in een behandeling, samen met het multidisciplinaire team? Heb je humor en heb je kennis van en affiniteit met een brede doelgroep? Wil je werken bij een van de meest innovatieve ggz-instellingen van Nederland? Dan zoeken we jou! Ons GGZ-team heeft een vacature voor 16 - 24 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Verpleegkundig Specialist - Forensisch ACT - Heiloo

Herken jij jezelf in de volgende termen: Flexibel, ruime ervaring met ambulant werken, enthousiast en een netwerker? Ben je een doorzetter, een verbinder en wil jij je nog verder ontwikkelen als verpleegkundig specialist? Zoek niet verder! Wij hebben de perfecte werkplek voor jou beschikbaar voor 28-32uur!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!