Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende verpleegkundig specialisten!

Binnen jouw team zet je beschikbare kennis optimaal in voor jouw cliënt. Je draagt met jouw specialisme bij maar leert ook van de expertise van andere in jouw team en daarbuiten.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Verpleegkundig specialist

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Verpleegkundig Specialist- Amici - Den Helder en Schagen

Ben jij verpleegkundig specialist en zorg jij dat cliënten in de basis GGZ weer grip krijgen op hun leven? Amici zoekt jou voor 24 tot 36 uur in Den Helder en Schagen!

Verpleegkundig specialist - GGZ team Alkmaar Schoorl

Ben jij de verpleegkundig specialist die als regiebehandelaar de lijnen uit wil zetten in een behandeling, samen met het multidisciplinaire team? Heb je humor en heb je kennis van en affiniteit met een brede doelgroep? Dan zoeken we jou! Ons GGZ-team heeft een vacature voor 24 tot 28 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Verpleegkundig specialist - GGZ Team - Heiloo Bergen

Ben jij de verpleegkundig specialist die als regiebehandelaar de lijnen uit wil zetten in een behandeling, samen met het multidisciplinaire team? Heb je humor en heb je kennis van en affiniteit met een brede doelgroep? Wil je werken bij een van de meest innovatieve ggz-instellingen van Nederland? Dan zoeken we jou! Ons GGZ-team heeft een vacature voor 16 - 24 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Verpleegkundig Specialist - SEPH - Heiloo

Staan dynamiek, diversiteit en hectiek in jouw woordenboek? Kan jij als geen ander de rust bewaren in een georganiseerde chaos? En zoek je afwisseling in zowel patiëntenpopulatie als in werkplek? Lees dan vooral even verder. De crisisdienst GGZ NHN biedt voor 16 – 36 uur per week een leuke functie!

Verpleegkundig Specialist - Forensisch ACT - Heiloo

Herken jij jezelf in de volgende termen: Flexibel, ruime ervaring met ambulant werken, enthousiast en een netwerker? Ben je een doorzetter, een verbinder en wil jij je nog verder ontwikkelen als verpleegkundig specialist? Zoek niet verder! Wij hebben de perfecte werkplek voor jou beschikbaar voor 28-32uur!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!