Agenda

 • 01

  jan

  00:00

  Informatiebijeenkomst voor naasten van mensen met suïcidale gedachten

  Speciaal voor naasten van mensen met gedachten aan zelfdoding organiseert GGZ NHN informatiebijeenkomsten.
 • 09

  sep

  15:00

  Doe-praatgroep voor jongeren van 12-16 jaar (regio Den Helder)

  Naar schatting telt Nederland zo’n 570.000 ouders met psychische en/of verslavingsproblemen. Als een ouder een psychisch en/of een verslavingsprobleem heeft, dan worden jongeren thuis vaak met stresssituaties geconfronteerd. Daarom bieden Brijder en GGZ NHN voor deze jongeren de doe-praatgroep voor jongeren van 12-16 jaar in regio in Den Helder aan.
 • 22

  sep

  14:30

  Cursus Piep zei de Muis (locatie Alkmaar)

  Piep zei de Muis is een groep voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar die thuis of in hun directie omgeving spanningen (hebben) ervaren. Bijvoorbeeld spanningen zoals stress zoals bij een scheiding, (huiselijk) geweld, overlijden of ouders met psychische en/of verslavingsproblemen. Om deze kinderen te helpen bieden Brijder en GGZ Noord-Holland-Noord deze doe- en praatgroep.
 • 26

  okt

  15:00

  Doe-praatgroep voor jongeren van 8-12 jaar (regio Alkmaar)

  Naar schatting telt Nederland zo’n 570.000 ouders met psychische en/of verslavingsproblemen. Als een ouder een psychisch en/of een verslavingsprobleem heeft, dan worden jongeren thuis vaak met stresssituaties geconfronteerd. Daarom bieden Brijder en GGZ NHN voor deze jongeren de doe-praatgroep voor jongeren van 8-12 jaar in regio Alkmaar aan.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08:30 - 17:00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

 • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
 • Zorgdomein
 • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
 • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN