Contrast
Onderstrepen

Quarantainelocatie GGD op terrein GGZ NHN

woensdag 11 maart 2020 00:00 uur

GGD Hollands Noorden en de GHOR (onderdeel van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord) hebben een locatie op het GGZ-terrein Landgoed Willibrordus in Heiloo aangewezen en ingericht als quarantainelocatie.

Op deze aparte locatie kunnen mensen die besmet zijn met het coronavirus worden opgevangen die niet in thuisisolatie kunnen worden opgevangen.

De quarantainelocatie voldoet aan de landelijke richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM en is veilig voor personen die, voor andere doelen, in de buurt van de locatie moeten zijn.

De GGD biedt de zorg die nodig is aan de patënt(en) die opgevangen worden op deze locatie. Op de website van de GGD staat de meest recente informatie.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: