Contrast
Onderstrepen

Interview NHD – Manuela over het belang van aandacht voor kinderen

donderdag 17 maart 2022 14:47 uur

Onze collega Manuela, psychiatrisch verpleegkundige bij het Intensive Home Treatment team, vandaag in het Noord-Hollands dagblad over het belang van aandacht voor kinderen.

"Ons doel is dat kinderen nooit meer zullen zeggen dat ze niet werden gehoord. Ik weet zeker dat al mijn collega's luisteren."

Wanneer een ouder in psychiatrische crisis is werden voorheen de kinderen alleen veilig gesteld, maar niet gehoord. Gelukkig is dat nu anders en leren de kinderen wat er met hun ouders aan de hand is en dat het niet hun schuld is.

Manuela vertelt hierover in de krant naar aanleiding van de voorstelling 'In het Licht' gebaseerd op het levensverhaal van Karin Bloemen. Actrice Lisse Knaapen vertolkt in deze productie van Solo Stories het verhaal. Tot en met 3 juni is de voorstelling op verschillende locaties in het land te zien.

Lees hier het hele artikel. 

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: