Contrast
Onderstrepen

Artikel NHD: een ridder die zijn hart verloor aan de psychiatrie

donderdag 28 januari 2021 00:00 uur

Marcel Monden, psychiater en geneesheer directeur bij GGZ NHN werd geridderd voor de mantelzorg aan zijn vrouw en zijn verdiensten in de psychiatrie.

Vorige week werd Marcel Monden, psychiater en geneesheer directeur bij GGZ NHN geridderd voor de mantelzorg aan zijn vrouw en zijn verdiensten in de psychiatrie. Hoe ging dat in de jaren 80 als je je als arts wilde specialiseren in de psychiatrie? Hoe zorgt hij voor goede contacten met burgemeesters en huisartsen in de regio? En wat heeft het werken in coronatijd allemaal veranderd? Hij vertelt erover in dit mooie interview in het Noordhollands Dagblad

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: