Contrast
Onderstrepen

Behandeling in een forensische kliniek

De forensische klinieken zijn gelegen op Landgoed Willibrordus in Heiloo. In de klinieken bieden we gespecialiseerde psychiatrische zorg aan mensen die een strafbaar feit hebben gepleegd of dreigen te plegen.

In de forensische kliniek kijken we met het multidisciplinaire behandelteam wat u nodig heeft om weer goed te kunnen functioneren, niet terug te vallen in oud gedrag en gezonde keuzes voor de toekomst te maken. We zorgen voor het juiste therapeutisch klimaat en helpen u om te werken aan uw doelen.

Behandelteam Forensische Klinieken

Het behandelteam bestaat onder andere uit een psychiater, psychologen, vaktherapeuten zoals een psychomotore therapeut en muziektherapeut, maatschappelijk werker, verpleegkundig specialist GGZ, forensisch psychiatrische werkers en activiteitenbegeleiders.

Uw behandeling

Uw behandeling en de ondersteuning die u krijgt bij uw resocialisatieproces kan bestaan uit trainingen, psychologische behandeling, medicatie, activiteitenbegeleiding, sport, hulp bij financiën, hulp bij huisvesting en arbeidsreïntegratie.

Contactgegevens zoeken

Bent u op zoek naar contactgegevens van uw behandellocatie, uw GGZ-team, uw Herstelacademie of dagbesteding? Vul de 4 getallen van uw postcode in. 

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag

Misschien wilt u weten of u met een bepaald probleem bij ons terecht kunt? Of heeft u een vraag over de aard van uw behandeling?

Liever bellen?

Wij zijn bereikbaar van 09.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 15.00 uur op

088 656 50 03 

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier. Dit formulier kunt u alleen versturen door een verwijsbrief van de huisarts toe te voegen.