Behandeling in kliniek

De forensische klinieken zijn gelegen op Landgoed Willibrordus in Heiloo. In de klinieken bieden we gespecialiseerde psychiatrische zorg aan mensen die een strafbaar feit heeft gepleegd of dreigen te plegen..

In de forensische kliniek kijken we met het multidisciplinaire behandelteam wat u nodig heeft om weer goed te kunnen functioneren, niet terug te vallen in oud gedrag en gezonde keuzes voor de toekomst te maken. We zorgen voor het juiste therapeutisch klimaat en  helpen u om te werken aan uw doelen.

Behandelteam

Het behandelteam bestaat o.a. uit een psychiater, psychologen, vaktherapeuten zoals een psychomotore therapeut en muziektherapeut, maatschappelijk werker, verpleegkundig specialist GGZ, forensisch psychiatrische werkers en activiteitenbegeleiders.

Uw behandeling

Uw behandeling en de ondersteuning die u krijgt bij uw resocialisatieproces kan bestaan uit trainingen, psychologische behandeling, medicatie, activiteitenbegeleiding, sport, hulp bij financiën, hulp bij huisvesting en arbeidsreïntegratie.

Contactgegevens zoeken

Bent u op zoek naar contactgegevens van uw behandellocatie, uw GGZ-team, uw Herstelacademie of dagbesteding? Vul de 4 getallen van uw postcode in. 

Wij helpen u graag verder

Onze hoofdlocatie

Amici Zorgt
W.M. Dudokweg 57
1703 DC Heerhugowaard

Liever bellen?

Wij zijn bereikbaar van 09.00-12.00 uur en van 13.00-15.00 uur op

088 65 65 003 

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier, dit formulier kunt u alleen versturen door een verwijsbrief van de huisarts toe te voegen.