Opleidingen, stages en coschappen

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst

Opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ

GGZ NHN is één van de vijftien ggz-instellingen in Nederland die erkend is als opleidingsinstelling voor de opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ (psychiatrie, verstandelijk gehandicaptenzorg, verslavingszorg en psychogeriatrie).

Opleiding tot psychiater voor artsen

GGZ NHN biedt aan artsen de mogelijkheid intern een specialisatie tot psychiater voor de aandachtsgebieden kinder- en jeugdpsychiatrie, volwassenenpsychiatrie en ouderenpsychiatrie.

Verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4

Je combineert in een 2.5-jarig traject werken en leren waarin je gedurende drie leerperiodes op verschillende afdelingen ervaring opdoet met verschillende doelgroepen.

Postdoctorale opleiding GZ-psycholoog

GGZ NHN is een S-GGZ praktijkopleidingsinstelling voor de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. De duur van deze opleiding is twee jaar bij een arbeidsleerovereenkomst van 100% aanstelling.

Opleiding tot klinisch psycholoog

Dit 4-jarig opleidingstraject biedt de differentiatie Volwassenen (in verschillende onderdelen van onze organisatie) en de differentiatie Kind & Jeugd aan.

Opleiding tot psychotherapeut

De duur van deze opleiding is drie jaar met een arbeidsleerovereenkomst van minimaal 50%.

Opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Je combineert werken en leren waarin je gedurende twee praktijkleerperiodes van 9 maanden in verschillende ambulante teams en bij verschillende doelgroepen je SPV- competenties leert toepassen. Ook een stage bij de crisisdienst maakt deel uit van de opleiding.

Stages en stagebureau

Jaarlijks bieden wij aan ongeveer 200 studenten een dynamische stageplek. Zoek je een leuke afwisselende en uitdagende stage in de zorg? Kom dan stage lopen bij GGZ NHN! Want dat staat bij GGZ NHN garant voor een leerzame tijd. 

Coschappen

GGZ NHN is een geliefde opleidingsplek voor masterstudenten Geneeskunde. Zowel voor de co-schappen als de derdejaars-masterspecialisaties bieden wij een interessante werkomgeving. 

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

ANIOS meeloopdag

Bij GGZ Noord-Holland-Noord zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent. We bieden jou als ANIOS daarom de mogelijkheid om kennis te maken met het werk als arts in de GGZ.

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!