Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende agogen!

Werk in de wijk of in een kliniek nauw samen met collega’s aan herstel en eigen regie voor jouw cliënten. Alle collega’s hebben hun eigen specialisme en delen hun kennis binnen jouw team.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Agoog

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Individueel Trajectbegeleider

Ben jij een individuele trajectbegeleider die enthousiast wordt van het werken met jongeren met persoonlijkheidsproblematiek? Vind je het leuk om in een klein team complexe casuïstiek te behandelen? Dan hebben we bij ons Mentalization Based Treatment (MBT) team in Alkmaar een mooie positie voor 16 uur per week. Ga jij met ons de uitdaging aan?

Agogisch werker Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling

Ben jij een betrokken zorgprofessional die het leuk vindt om met mensen aan de slag te gaan als arbeidsbegeleider? Heb je oog voor het individu, maar ook voor de groep en de doelen die afgesproken zijn? Heb je zin om in een gezellig team van elke dag een topdag te maken? Ben je voor 24 – 32 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan op deze functie bij Maatwerk in Schagen!

Activiteitenbegeleider Forensisch Psychiatrische Afdeling

Houd jij van uitdaging, ben je creatief en ondernemend? Sta je stevig in je schoenen en verras jij zowel je collega’s als onze cliënten met nieuwe activiteiten? Ben jij voor 32 uur per week beschikbaar en de activiteitenbegeleider die graag aan de slag wil op onze forensische kliniek in Heiloo? Lees snel verder en solliciteer op deze vacature!

Sociotherapeut of verpleegkundige Triversum Jeugdkliniek

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan voor 24-32 uur per week binnen een kliniek waar 24uurs zorg geboden wordt aan jongeren tussen de 12 en 18 jaar met complexe psychiatrische problematiek? Of ben jij die kliniektijger die naast het werken binnen de kliniek ook graag intensieve ambulante werkzaamheden wil verrichten? Krijg jij energie van complexe vraagstukken? Dan is de Jeugdkliniek wellicht de uitdaging waar jij aan toe bent!

Bewegingsagoog Kliniek West Friesland

Kom jij tijdens het zwangerschapsverlof van onze collega ons team versterken? Ben je op zoek naar een actieve baan waar contact met mensen op één staat en je mensen kunt motiveren om met jou in actie te komen? Dan ben jij degene die we zoeken. Reageer snel op deze functie voor 32 uur per week.

Woonondersteuner Woonvorm Heerhugowaard

Vind jij het een uitdaging om cliënten te ondersteunen en aan te sturen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken? Heb je interesse om te werken met cliënten met psychiatrische problematiek? Ben je voor 12 uur per week beschikbaar? Dan is de functie van woonondersteuner bij de woonvorm in Heerhugowaard iets voor jou!

Agoog - Forensische klinieken

Ben jij die agoog die aan de slag wilt op onze forensische kliniek in Heiloo? Ben je beschikbaar voor 28 tot 36 uur per week? Lees snel verder en solliciteer op deze vacature!

Systeemtherapeut 32 uur

Is het jouw drive om jongeren met psychiatrische problematiek verder te helpen? Maak jij als systeemtherapeut daarbij creatief gebruik van hun netwerk ? Krijg jij energie van het geven van zowel individuele als groepsbehandelingen? En wil jij graag een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het team? Solliciteer dan gelijk!

Muziektherapeut FPA Heiloo

Ben jij muziektherapeut en wil je onderdeel uitmaken van een vakgroep, waar naast muziek en PMT, ook beeldende therapie vertegenwoordigd is? Reageer vandaag op onze vacature voor 18 uur per week.

Sociotherapeut - De Klim

Ga jij complexe problematiek niet uit de weg? Weet jij als geen ander hoe je met kinderen tussen de 4 en 12 jaar om moet gaan? Houd jij ervan om kinderen te ondersteunen en te begeleiden? Reageer dan snel op deze functie voor 32 uur per week!

GGZ Agoog - Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan voor 24-36 uur per week waarin jij je kennis en kunde op het gebied van psychiatrie kunt toepassen en zo kinderen en jongeren een stapje verder kunt helpen? Wil jij aan de slag in een multidisciplinair team? Krijg jij energie van complexe psychische problemen en onverwachte omstandigheden? Dan ben jij de agoog die wij zoeken!

Systeemtherapeut – Triversum Kind en Jeugd

Wil jij jouw kennis inzetten om de zorg voor de kinderen in het noordelijkste puntje van Noord-Holland nóg betere zorg te geven? Verdiep jij je graag in complexe situaties en staat gezinsdiagnostiek bij jou op 1? Zoek je een fijne werkplek in het gezellige en ervaren team in Den Helder voor 24 - 36 uur per week? Reageer dan direct.

Systeemtherapeut - polikliniek jeugd Hoofddorp

Wil jij je graag inzetten voor kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek in Hoofddorp? Maak jij als systeemtherapeut daarbij creatief gebruik van hun netwerk ? Krijg jij energie van het geven van zowel individuele als groepsbehandelingen? En ben je 24-36 uur per week beschikbaar om in een hecht, betrokken team aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk!

SPV / Systeemtherapeut - PEA de Kop

Ben jij een ervaren SPV en heb je ambitie om systeemtherapie te geven? Wil jij deze kennis inzetten voor de beste zorg voor cliënten met persoonlijkheidsstoornissen? Reageer dan snel, want wij zijn voor de duur van 1 jaar op zoek naar een fulltime sociaal psychiatrisch verpleegkundige, die ook als systeemtherapeut kan werken in ons regioteam De Kop in Schagen en Den Helder.

Flexmedewerkers - agoog

Ben je een zelfstandige agoog, die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van afwisseling en de vrijheid om je eigen diensten in te roosteren? Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze wervingsspecialist

Heb je een vraag met betrekking tot de vacatures voor psychiater, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, arts, verpleegkundig specialist, spv of verpleegkundige, neem contact op met:

Pamela Heuvelman, wervingsspecialist

Telefoonnummer
06 83 43 74 80

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!