Contrast
Onderstrepen

Vacatures agoog in de psychiatrie

Werk in de wijk of in een kliniek nauw samen met collega’s aan herstel en eigen regie voor jouw cliënten. Alle collega’s hebben hun eigen specialisme en delen hun kennis binnen jouw team.

Veelgestelde vragen

Als mbo-agoog kun je werken op alle klinieken en woonvormen van GGZ NHN. Het is nog niet mogelijk om ambulant te werken in ggz-(regio)teams. Ben je ggz-agoog, dus hbo opgeleid, dan kun je wel overal werken.

De werkzaamheden van een agoog en verpleegkundige bij GGZ NHN zijn nagenoeg gelijk. Alleen is een verpleegkundige bevoegd verpleegkundige handelingen uit te voeren en een agoog niet.

Uiteraard zijn er nog meer verschillen vanuit de opleiding die je hebt gevolgd, zoals gesprekstechnieken die je op jouw eigen manier inzet.

Helaas niet. GGZ NHN is geen opleidingsinstelling voor de opleiding tot agoog. Zodra je afgestudeerd bent als agoog, op mbo- of hbo-niveau, kun je bij GGZ NHN aan de slag.

Flexibiliteit is een van de kernwaarden van GGZ NHN, dus dit is mogelijk. Je zou je uren kunnen verdelen over meerdere klinieken en/of woonvormen.

Dit kan zeker. Neem contact op met een van onze recruiters en bespreek samen waar je voorkeur naar uit gaat.

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of recruitment@ggz-nhn.nl

Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of recruitment@ggz-nhn.nl

Als je nog niet goed weet waar je hart ligt, dan is werken voor het flexbureau echt wat voor jou. Medewerkers van het flexbureau worden ingezet op verschillende plaatsen in de organisatie. In overleg bepalen we wat er bij je past en hoe je de organisatie kan leren kennen. 

Goed om te weten: De overstap tussen ouderen en forensisch is geen probleem. Om de overstap te maken naar de divisie jeugd & gezin moet je een SKJ-registratie hebben.

Meer weten?

Qua werkzaamheden is er geen onderscheid tussen een mbo-agoog en hbo-agoog. Wel is het makkelijker voor een ggz-agoog om intern door te groeien naar bijvoorbeeld een ambulante functie.

Onze agogen aan het woord

Card image cap

Sarah

GGZ-agoog online poli

“Wij bieden eigenlijk precies hetzelfde als een poli op locatie, alleen doen wij het weer net even anders. Online werken vraagt om aanpassing. Je wordt daarin heel creatief!"

Card image cap

Sanne

GGZ-agoog Jeugd & Gezin

"Het gaat om luisteren, zien, en dat mensen zich gehoord voelen. Je bouwt een vertrouwensband op, zodat je de juiste handvatten kunt aanbieden. Het gaat in kleine stapjes."

Card image cap

Raymond

Bewegingsagoog

“Als bewegingsagoog verzorg ik verschillende beweeg- en sportactiviteiten voor cliënten van de forensische psychiatrie. Ondanks dat de bewegingsagoog geen behandelaar is, zijn de activiteiten wel onderdeel van de behandeling."

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen

Wil jij je als agoog verder opleiden tot (sociaal psychiatrisch) verpleegkundige of verpleegkundig specialist? Dit kan bij GGZ NHN!

Stage lopen

Als agoog in opleiding op mbo- of hbo-niveau kun je stage lopen bij GGZ Noord-Holland-Noord. Het Stagebureau is het aanmeldpunt voor alle stage-activiteiten bij GGZ NHN. 

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Vacatures voor Agoog

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Agoog - Jeugdkliniek Alkmaar

Ben jij op zoek naar een baan als sociotherapeut voor 24 tot 32 uur per week in een team dat 24 uurs zorg biedt aan jongeren? Word jij enthousiast van veel afwisseling, complexe vraagstukken en om met elkaar de uitdaging aan te gaan om jongeren te helpen? Dan zijn wij voor ons team op zoek naar jou!

Groepsleider – Langdurige behandeling Jongeren – Alkmaar

Ben jij een kei in het vertalen van hulpvragen van jongeren en hun ouders of verzorgers naar concrete doelen? Weet jij hoe je hen kunt helpen in het versterken van zelfredzaamheid én heb je ervaring in de psychiatrie? Voor de afdeling Langdurige Behandeling Jongeren in Alkmaar zijn wij op zoek naar een groepsleider voor 32 uur per week. Is dit jouw droombaan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Woonondersteuner - Ouderen Psychiatrie - Castricum

Wil jij je inzetten voor de ouder wordende psychiatrisch patiënt met gedragsproblemen bij OPPG en langdurend verblijf? Werk je graag als woonondersteuner en zorg je dat deze kwetsbare doelgroep optimale zorg ontvangt? Dan zijn wij voor 24 tot 36 uur per week op zoek naar jou!

Agoog - HIC Jeugd en Gezin - Alkmaar

Ben jij op zoek naar een baan die er écht toe doet? Ben jij agoog en wil je werken op een gesloten afdeling voor jeugd? Solliciteer dan voor deze vacature voor 24 tot 36 uur per week in Alkmaar! Wij gaan heel graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Agoog - kliniek autisme – Heiloo

Ben jij Agogisch opgeleid en wil jij je inzetten voor jongvolwassenen met autisme? Heb je een topdag als je mensen ziet groeien en stappen ziet zetten naar een zelfstandig leven? Dan is de kliniek autisme in Heiloo dé plaats voor jou. Hier zoeken namelijk we voor 32 uur per week een verpleegkundige of agoog die ons gezellige team komt versterken!

Nachtdienstmedewerker Forensische kliniek

Werk jij graag in de nacht, ben je een alert persoon en ben je goed in het bewaren van de rust? Dan zoeken we jou voor onze forensische kliniek de Strandwal 2 in Heiloo! We hebben een vacature medewerker nachtdienst voor 27 tot 36 uur per week. Geïnteresseerd? Wij komen graag met je in contact!

Psychomotorisch therapeut - Jeugd en Gezin–Alkmaar

Voor Jeugd en gezin in Alkmaar zijn wij opzoek naar een Psychomotorisch Therapeut. De uren zijn gecombineerd met onze locatie in Hoofddorp voor 16 uur. Door de afwisseling is dit een unieke mogelijkheid om jou expertise in te kunnen zetten. Neem je contact op om de mogelijkheden te bespreken?

Agoog- Opnamekliniek Forensisch - Heiloo

Ben jij een Agoog die aan de slag wilt op onze forensische kliniek in Heiloo? Ben je beschikbaar voor 28 tot 36 uur per week? Lees snel verder en solliciteer op deze vacature!

Psychomotorisch Therapeut – Kliniek Kapelbuurt - Heiloo

Bij Kliniek Kapelbuurt zijn wij op zoek naar een Psychomotorisch therapeut voor 24 tot 32 uur per week. Neem je contact op bij interesse? We gaan graag met jou in gesprek naar de mogelijkheden.

Agoog – Flexbureau

Ben je een zelfstandige agoog, die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van vrijheid om je eigen diensten in te roosteren, afwisseling van werkplek en doelgroep, maar wel voor 1 werkgever? Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou! Kom je vrijblijvend kennismaken?

Psychomotorisch therapeut – Forensische Psychiatrie

Wil jij je als psychomotorisch therapeut inzetten voor cliënten die met justitie in aanraking zijn gekomen? Wil jij flexibiliteit in je baan en zoek je naar de veelzijdigheid van het werken in de forensische psychiatrie? Reageer dan nu! Wij hebben een tijdelijke vacature van maart t/m januari’25 voor 24 tot 36 uur per week waarbij je op verschillende afdelingen werkt binnen de forensische tak. Als dit goed bevalt, is er kans op een vast contract!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!