Vacatures agoog in de psychiatrie

Werk in de wijk of in een kliniek nauw samen met collega’s aan herstel en eigen regie voor jouw cliënten. Alle collega’s hebben hun eigen specialisme en delen hun kennis binnen jouw team.

Veelgestelde vragen

Als mbo-agoog kun je werken op alle klinieken en woonvormen van GGZ NHN. Het is nog niet mogelijk om ambulant te werken in ggz-(regio)teams. Ben je ggz-agoog, dus hbo opgeleid, dan kun je wel overal werken.

De werkzaamheden van een agoog en verpleegkundige bij GGZ NHN zijn nagenoeg gelijk. Alleen is een verpleegkundige bevoegd verpleegkundige handelingen uit te voeren en een agoog niet.

Uiteraard zijn er nog meer verschillen vanuit de opleiding die je hebt gevolgd, zoals gesprekstechnieken die je op jouw eigen manier inzet.

Helaas niet. GGZ NHN is geen opleidingsinstelling voor de opleiding tot agoog. Zodra je afgestudeerd bent als agoog, op mbo- of hbo-niveau, kun je bij GGZ NHN aan de slag.

Flexibiliteit is een van de kernwaarden van GGZ NHN, dus dit is mogelijk. Je zou je uren kunnen verdelen over meerdere klinieken en/of woonvormen.

Dit kan zeker. Neem contact op met een van onze recruiters en bespreek samen waar je voorkeur naar uit gaat.

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of recruitment@ggz-nhn.nl

Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of recruitment@ggz-nhn.nl

Als je nog niet goed weet waar je hart ligt, dan is werken voor het flexbureau echt wat voor jou. Medewerkers van het flexbureau worden ingezet op verschillende plaatsen in de organisatie. In overleg bepalen we wat er bij je past en hoe je de organisatie kan leren kennen. 

Goed om te weten: De overstap tussen ouderen en forensisch is geen probleem. Om de overstap te maken naar de divisie jeugd & gezin moet je een SKJ-registratie hebben.

Meer weten?

Qua werkzaamheden is er geen onderscheid tussen een mbo-agoog en hbo-agoog. Wel is het makkelijker voor een ggz-agoog om intern door te groeien naar bijvoorbeeld een ambulante functie.

Onze agogen aan het woord

Card image cap

Sarah

GGZ-agoog online poli

“Wij bieden eigenlijk precies hetzelfde als een poli op locatie, alleen doen wij het weer net even anders. Online werken vraagt om aanpassing. Je wordt daarin heel creatief!"

Card image cap

Sanne

GGZ-agoog Jeugd & Gezin

"Het gaat om luisteren, zien, en dat mensen zich gehoord voelen. Je bouwt een vertrouwensband op, zodat je de juiste handvatten kunt aanbieden. Het gaat in kleine stapjes."

Card image cap

Raymond

Bewegingsagoog

“Als bewegingsagoog verzorg ik verschillende beweeg- en sportactiviteiten voor cliënten van de forensische psychiatrie. Ondanks dat de bewegingsagoog geen behandelaar is, zijn de activiteiten wel onderdeel van de behandeling."

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen en stages

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst. Volg een opleiding of loop stage bij GGZ NHN. Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. 

Vacatures

Zoek, vind en solliciteer op jouw nieuwe baan bij GGZ NHN. 

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Agoog

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Verzorgende IG - Kliniek ouderen en PMU – Heiloo

Vind jij het leuk om de verantwoordelijkheid te pakken over de zorg? Ben je enthousiast en proactief en wil je graag werken met oudere cliënten die zowel psychiatrische als lichamelijke klachten hebben? Voor kliniek ouderen en PMU zoeken wij een verzorgende voor 24 tot 32 uur per week, kom je kennismaken?

Helpende – Kliniek ouderen en PMU - Heiloo

Hou jij er van om alles tot in de puntjes te verzorgen? Ben je enthousiast en proactief en wil je graag werken met cliënten die zowel psychiatrische als lichamelijke klachten hebben? Ga je graag 24 tot 28 uur per week aan de slag op onze locatie in Heiloo als helpende? Reageer dan direct!

Psychomotorisch Therapeut – Kliniek Kapelbuurt - Heiloo

Bij Kliniek Kapelbuurt zijn wij op zoek naar een Psychomotorisch therapeut voor 24 tot 32 uur per week. Neem je contact op bij interesse? We gaan graag met jou in gesprek naar de mogelijkheden.

Agoog– Casemanager – Alkmaar Noord

Voor ons GGZ team Alkmaar Noord zijn wij op zoek naar een Agoog in de rol van casemanager, voor 24 tot 36 uur per week. Lijkt het jou leuk ons gezellige team te versterken en spreekt de rol van casemanager jou aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Agoog – Kliniek Kapelbuurt - Heiloo

Bij Kliniek Kapelbuurt zijn wij op zoek naar collega’s voor 24 tot 36 uur per week! Door het werken op de appartementen én langdurig klinisch verblijf is dit een unieke kans en uitdaging. Ga jij die met ons aan?

Agoog – MBT Deeltijdbehandeling – Jeugd en Gezin

Voor onze divisie Jeugd en Gezin zijn we voor ons Mentalization Based Treatment (MBT) team op zoek naar een ggz-agoog. Ben jij op zoek naar een uitdaging voor 16 uur per week voor een periode van 6 maanden? Wil je graag werken in een hecht en multidisciplinair team? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Agoog- Beschermd Wonen - Alkmaar

Ben jij een aanpakker, heb je ervaring en affiniteit met de doelgroep en wil je graag een steentje bijdragen aan ons team? Kijk jij met een frisse blik naar ons behandelprogramma om zo mee te bouwen aan betere herstel ondersteunende zorg? Ben je Agoog en beschikbaar voor 24 uur per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Agoog - HIC Jeugd en Gezin - Alkmaar

Ben jij op zoek naar een baan die er écht toe doet? Ben jij agoog en wil je werken op een gesloten afdeling voor jeugd? Solliciteer dan voor deze vacature voor 24 tot 36 uur per week in Alkmaar! Wij gaan heel graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Psychomotorisch therapeut - Jeugd en Gezin– Schagen en Den Helder

Ben jij een psychomotorisch therapeut en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werk jij graag met de doelgroep Jeugd en Gezin binnen een hecht team? Dan verwelkomen wij jou graag voor 16 tot 24 uur per week bij ons team in Schagen en Den Helder!

Agoog – Flexbureau

Ben je een zelfstandige agoog, die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van vrijheid om je eigen diensten in te roosteren, afwisseling van werkplek en doelgroep, maar wel voor 1 werkgever? Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou! Kom je vrijblijvend kennismaken?

Psychomotorisch therapeut – Forensische Psychiatrie

Wil jij je als psychomotorisch therapeut inzetten voor cliënten die met justitie in aanraking zijn gekomen? Wil jij flexibiliteit in je baan en zoek je naar de veelzijdigheid van het werken in de forensische psychiatrie? Reageer dan nu! Wij hebben een tijdelijke vacature van maart t/m januari’25 voor 24 tot 36 uur per week waarbij je op verschillende afdelingen werkt binnen de forensische tak. Als dit goed bevalt, is er kans op een vast contract!

Beeldend therapeut - IHT Team – Alkmaar e.o.

Als beeldend therapeut bij GGZ Noord-Holland-Noord kan jij je expertise breed inzetten. Beschik je over doorzettingsvermogen en weet jij het vertrouwen van de cliënt langzaam te herwinnen? Dan ben jij de collega die wij zoeken bij ons IHT-team in Alkmaar voor minimaal 12 uur per week in de acute dagbehandeling!

Agoog – Frailty langdurige zorg - Castricum

Ben jij op zoek naar een baan voor 24 tot 36 uur, waarbij je als geen ander kun aansluiten bij de doelgroep ouderen (60 jaar en ouder) met ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA). Zingeving en leefstijl zijn een belangrijke aandachtspunten. Je maakt contact, bent creatief zet humor in en kan ook begrenzen indien nodig. De verblijfsplaats is niet bepalend, maar de kwaliteit van de verschillende levensgebieden wel. Dit alles in een woonomgeving bij de duinen.

Agoog - Forensische Woontrainingshuizen - Heiloo

Kijk jij als Agoog naar de mens achter de cliënt? Kijk je verder dan de psychische stoornis? Dat gecombineerd met een inhoudelijk uitdagende werkplek waarbij jij cliënten echt een stap verder kunt helpen? Goed nieuws! Wij hebben een vacature voor een forensisch woontrainer voor 28-36 uur per week.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!