Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende agogen!

Werk in de wijk of in een kliniek nauw samen met collega’s aan herstel en eigen regie voor jouw cliënten. Alle collega’s hebben hun eigen specialisme en delen hun kennis binnen jouw team.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Agoog

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Ambulant begeleider - team eetstoornissen - Hoorn

Voor team eetstoornissen op de Polikliniek in Hoorn, zijn wij op zoek naar een enthousiaste ambulant begeleider, agoog of verpleegkundige, voor 24 tot 32 uur per week. Denk jij, ja! Ik wil me graag inzetten voor deze specifieke doelgroep, of wil je een eerst een keer meelopen? Laat dan snel van je horen!

Agoog – Frailty langdurige zorg - Castricum

Ben jij op zoek naar een baan voor 24 tot 36 uur, waarbij je als geen ander kun aansluiten bij de doelgroep ouderen (60 jaar en ouder) met ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA). Zingeving en leefstijl zijn een belangrijke aandachtspunten. Je maakt contact, bent creatief zet humor in en kan ook begrenzen indien nodig. De verblijfsplaats is niet bepalend, maar de kwaliteit van de verschillende levensgebieden wel. Dit alles in een woonomgeving bij de duinen.

Groepsleider - Langdurige Behandeling Jongeren – Alkmaar

Ben jij een kei in het vertalen van hulpvragen van jongeren en hun ouders of verzorgers naar concrete doelen? Weet jij hoe je hen kunt helpen in het versterken van zelfredzaamheid én heb je ervaring in de psychiatrie? Voor de afdeling Langdurige Behandeling Jongeren in Alkmaar zijn wij op zoek naar een groepsleider voor 32 uur per week. Is dit jouw droombaan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bewegingsagoog – Kliniek Ouderen – Heiloo

Voor onze kliniek ouderen & PMU in Heiloo zijn we op zoek naar een bewegingsagoog voor 16 uur per week. Ben jij op zoek naar een actieve baan waar contact met mensen op één staat? Kun je mensen motiveren om met jou in actie te komen? Dan ben jij degene die we zoeken!

Agoog - Begeleid Woonhuis Jongeren

Wij zijn op zoek naar een woonbegeleider voor 32 uur, ter vervanging van zwangerschapsverlof, voor de duur van 1 jaar, op Beschermde Woonvorm voor Jongvolwassenen in Schagen. Dit is een unieke kans om te werken op onze nieuwste locatie!

Agoog - Forensische Woontrainingshuizen - Heiloo

Kijk jij als Agoog naar de mens achter de cliënt? Kijk je verder dan de psychische stoornis? Dat gecombineerd met een inhoudelijk uitdagende werkplek waarbij jij cliënten echt een stap verder kunt helpen? Goed nieuws! Wij hebben een vacature voor een forensisch woontrainer voor 28-36 uur per week.

Agogisch werker - Opnamekliniek Forensisch - Heiloo

Ben jij die Agoog die aan de slag wilt op onze forensische kliniek in Heiloo? Ben je beschikbaar voor 28 tot 36 uur per week? Lees snel verder en solliciteer op deze vacature!

Psychomotorisch Therapeut - Alkmaar & Schagen

Ben jij een Psychomotorisch therapeut die graag zelfstandig werkt maar ook graag de afstemming zoekt met collega’s van andere disciplines. Combineer jij graag ambulant werken met werken in een opnamekliniek, om zo op verschillende punten in de zorgketen cliënten te helpen? Lees dan snel verder hoe jouw combi werkplek er uit ziet! Voor de acute dagbehandeling en de individuele therapie op onze locaties in Schagen zijn wij op zoek naar een PMT voor 12 uur per week.

Ambulant GGZ-Agoog - Jeugd en Gezin – Hoofddorp

Voor Jeugd en Gezin in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een ambulant sociotherapeut voor 32 uur per week. In deze rol heb jij veel vrijheid en voel je je onderdeel van een hecht team. Je werkt met collega’s vanuit verschillende disciplines waarbij iedereen van elkaar kan leren. Je helpt kinderen en jongeren op verschillende manieren en zo kan jij echt het verschil maken. Ben jij op zoek naar deze afwisselende baan? Lees dan snel verder!

Systeemtherapeut - Jeugd en Gezin - West-Friesland

Is het jouw drive om jongeren met psychiatrische problematiek verder te helpen? Maak jij als systeemtherapeut daarbij creatief gebruik van hun netwerk? Krijg jij energie van het geven van zowel individuele als groepsbehandelingen? En ben je 24-36 uur per week beschikbaar om in een hecht, betrokken team aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk!

Flexmedewerkers - agoog

Ben je een zelfstandige agoog, die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van afwisseling en de vrijheid om je eigen diensten in te roosteren? Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!