Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende agogen!

Werk in de wijk of in een kliniek nauw samen met collega’s aan herstel en eigen regie voor jouw cliënten. Alle collega’s hebben hun eigen specialisme en delen hun kennis binnen jouw team.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Agoog

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Systeemtherapeut - Jeugd en Gezin - West-Friesland

Is het jouw drive om jongeren met psychiatrische problematiek verder te helpen? Maak jij als systeemtherapeut daarbij creatief gebruik van hun netwerk? Krijg jij energie van het geven van zowel individuele als groepsbehandelingen? En ben je 24-36 uur per week beschikbaar om in een hecht, betrokken team aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk!

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener - HIC Heiloo

Talent gezocht! Onze HIC, beter bekend als Kliniek Noord Kennemerland is op zoek naar talent in de zorg voor 32 tot 36 uur per week! De visie en onze werkwijze is erop gericht om de regie zoveel als mogelijk bij de cliënt te houden. Precies de werkwijze waar jij als verpleegkundige voor komt te staan. Jij kan het contact met cliënten oprecht aangaan en je kunt de verbinding met de cliënt(en) bewaken.

IPS jobcoach - FPA - Heiloo

Vind jij het een uitdaging om clienten binnen het forensische kader een stap verder te brengen in hun herstel als het gaat om het vinden van een betaalde baan? Zie jij de mogelijkheden van onze clienten en weet je die op enthousiaste wijze onder de aandacht te brengen bij werkgevers en andere partijen? Dan zijn we op zoek naar jou voor 24 uur per week!

Agogisch werker/woonbegeleider - BW Schagen

Ben jij degene die graag samen met onze cliënten het herstelproces aan wil gaan? Geef jij je cliënten zekerheid en weer grip op hun leven? Help jij hen in de stap naar zelfstandigheid, meer zelfvertrouwen te krijgen en een stabielere toekomst? Ben jij voor 24- 28 uur per week beschikbaar? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou als woonbegeleider bij onze beschermde woonvorm in Schagen!

Agogisch en VPLK Woonbegeleider - BW Schagen jongvolwassenen

Ben jij degene die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Bij Beschermd Wonen in Schagen bieden we jou deze mogelijkheid! Wij starten met een nieuwe groep voor jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar. Ben jij een kei in het geven van intensieve begeleiding? Help jij hen in de stap naar zelfstandigheid, meer zelfvertrouwen te krijgen en een stabielere toekomst? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou als woonbegeleider bij onze nieuwe beschermde woonvorm in Schagen!

Casemanager - team eetstoornissen

Ben jij gespecialiseerd in eetstoornisbehandelingen en/of wil jij je op dit gebied verder ontwikkelen? Voor ons team eetstoornissen zijn wij op zoek naar een enthousiaste agoog of casemanager voor 24 tot 32 uur. Ben jij benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Laat dan snel van je horen!

IPS Jobcoach - GGZ team Enkhuizen en Medemblik

Wil je mensen graag een stap verder brengen als het gaat om vinden en behouden van betaald werk? Zie je de mogelijkheden van onze cliënten en weet je deze goed over het voetlicht te brengen bij werkgevers en andere partijen? Lees dan snel door, want wij zoeken voor onze GGZ-teams van Enkhuizen en Medemblik een IPS Jobcoach voor 36 uur!

Forensisch Woontrainer

Werken in een team dat een 9 scoort op het medewerkerstevredenheidsonderzoek? Dat gecombineerd met een inhoudelijk uitdagende werkplek waarbij jij cliënten echt een stap verder kunt helpen? Goed nieuws! Wij hebben een vacature voor een forensisch woontrainer voor 28-36 uur per week.

Nachtdienstmedewerker Kinderkliniek De Klim

Ben jij een echt nachtmens, ben je alert én goed in het signaleren van specifieke gedragingen? Wil jij garant staan voor de rust en veiligheid van onze cliënten? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze vacature van medewerker nachtdienst voor 18-24 uur per week. Wil jij werken in de kinderkliniek in Alkmaar, lees dan snel verder!

Verpleegkundige/Agoog/Verzorgende Kliniek Ouderen en PMU

Vind jij het leuk om de verantwoordelijkheid te pakken over de zorg? Ben je enthousiast en proactief en wil je graag werken met cliënten die zowel psychiatrische als lichamelijke klachten hebben? Ga je graag 24 tot 36 uur per week aan de slag op onze locatie in Heiloo als verpleegkundige, agoog of verzorgende? Reageer dan direct!

Casemanager - GGZ team Heerhugowaard

Vind jij het belangrijk dat onze cliënten vitaal kunnen leven en wonen in de eigen omgeving en kunnen werken aan hun herstel? Voel je je “als een vis in het water” in een coördinerende rol bij een ggz-team dat samenwerking hoog in het vaandel heeft staan?

Agoog - Langdurige zorg

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je samenwerkt met verschillende disciplines om ouderen goed te kunnen behandelen? Wil jij jouw kennis en kunde inzetten binnen de ouderenpsychiatrie en krijg jij energie van het begeleiden van cliënten in de langdurige zorg? Reageer dan snel op deze functie voor 28-36 uur in Castricum!

Systeemtherapeut 32 uur

Is het jouw drive om jongeren met psychiatrische problematiek verder te helpen? Maak jij als systeemtherapeut daarbij creatief gebruik van hun netwerk ? Krijg jij energie van het geven van zowel individuele als groepsbehandelingen? En wil jij graag een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het team? Solliciteer dan gelijk!

Sociotherapeut - De Klim

Ga jij complexe problematiek niet uit de weg? Weet jij als geen ander hoe je met kinderen tussen de 4 en 12 jaar om moet gaan? Houd jij ervan om kinderen te ondersteunen en te begeleiden? Reageer dan snel op deze functie voor 24-32 uur per week!

Systeemtherapeut - polikliniek Jeugd & gezin Hoofddorp

Wil jij je graag inzetten voor kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek in Hoofddorp? Maak jij als systeemtherapeut daarbij creatief gebruik van hun netwerk ? Krijg jij energie van het geven van zowel individuele als groepsbehandelingen? En ben je 24-36 uur per week beschikbaar om in een hecht, betrokken team aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk!

Flexmedewerkers - agoog

Ben je een zelfstandige agoog, die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van afwisseling en de vrijheid om je eigen diensten in te roosteren? Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!