Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende agogen!

Werk in de wijk of in een kliniek nauw samen met collega’s aan herstel en eigen regie voor jouw cliënten. Alle collega’s hebben hun eigen specialisme en delen hun kennis binnen jouw team.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Agoog

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Agogisch werker B

Ben jij een motivator en leermeester voor cliënten met een psychische kwetsbaarheid? Kun jij begeleidingsplannen opstellen en ben jij in staat om, samen met collega’s, activiteiten voor de cliënten te ontwikkelen? Reageer snel op deze functie voor 24 uur bij Maatwerk in Hoorn en Medemblik!

Agogisch werker C met groene vingers

Is begeleiding van cliënten met een psychische kwetsbaarheid jouw passie én heb jij groene vingers? Dan is dit de plek waar je jouw capaciteiten maximaal kunt inzetten! Reageer snel op deze functie voor 36 uur in Heiloo!

Begeleider Agogisch of Verpleegkundig

Ben jij een pionier en ga je graag nieuwe uitdagingen aan? Word jij onderdeel van een nieuw te vormen team wat zich gaat inzetten voor één op één begeleiding van een jongere van 15 jaar? Ben je goed in het bieden van nabijheid, begeleiding op maat en het ontwikkelen van perspectief? Deze jongere heeft nog een heel leven voor zich. Help jij hem in de stap naar zelfstandigheid, meer zelfvertrouwen te krijgen en een stabielere toekomst? JA? Wij hebben een unieke en bijzondere uitdaging voor jou!

Agoog - Heiloo - 24-28 uur

Vind jij het leuk om de verantwoordelijkheid te pakken over de zorg? Ben je enthousiast en proactief en wil je graag werken met cliënten die zowel psychiatrische als lichamelijke klachten hebben? Ga je graag 24 tot 28 uur per week aan de slag op onze locatie in Heiloo als agoog? Reageer dan direct!

Verzorgende - Psychiatrisch Medische unit - Heiloo

Vind jij het leuk om de verantwoordelijkheid te pakken over de zorg? Ben je enthousiast en proactief en wil je graag werken met cliënten die zowel psychiatrische als lichamelijke klachten hebben? Ga je graag 24 tot 28 uur per week aan de slag op onze locatie in Heiloo als verzorgende? Reageer dan direct!

Agogisch/Verpleegkundig Begeleider - 28-32 uur

Ben jij een kei in het vertalen van hulpvragen van jongeren en hun ouders of verzorgers naar concrete doelen? Weet jij hoe je hen kunt helpen in het versterken van zelfredzaamheid én heb je ervaring in de psychiatrie? Ben je nieuwsgierig naar de behoefte achter de hulpvraag? Voor de afdeling Langdurige Behandeling Jongeren (LBJ) in Alkmaar en Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een ambulant begeleider voor 28-32 uur per week.

Herintreder Verpleegkundige

Heb jij ooit in de zorg gewerkt als verpleegkundige maar is dat al een tijdje geleden? Wil jij weer aan de slag als verpleegkundige, maar is je BIG registratie verlopen? GGZ Noord-Holland-Noord gaat graag met jou in gesprek om te bespreken wat nodig is om weer te kunnen werken als verpleegkundige. Wij bieden je de mogelijkheid om je BIG registratie opnieuw te halen! Daarna krijg je direct een vaste parttime of fulltime aanstelling op een van onze locaties die past bij jouw ervaring en ambitie.

Activiteitenbegeleider

Is het organiseren van groeps- en individuele activiteiten jouw passie? Gaat jouw hart sneller kloppen als je, door middel van samenwerking in een multidisciplinair team, bij kunt dragen aan een goed leef- en behandelklimaat voor ouderen? Wil jij jouw kennis en kunde inzetten binnen de ouderenpsychiatrie en krijg jij energie van het begeleiden van cliënten in de langdurige zorg? Reageer dan snel op deze functie voor 20 uur in Castricum!

Sociotherapeut/verpleegkundige - Kinderkliniek de Klim - Alkmaar - 24-32 uur

Ga jij complexe problematiek niet uit de weg? Weet jij als geen ander hoe je met kinderen tussen de 4 en 12 jaar om moet gaan? Houd jij ervan om kinderen te ondersteunen en te begeleiden? Reageer dan snel op deze functie in Alkmaar voor 24-32 uur per week!

Psychiatrisch Verpleegkundige/GGZ Agoog - Heerhugowaard - 34 uur

Wil jij jongvolwassenen met autisme de kans te geven om een zelfstandig bestaan op te bouwen? Weet je hoe je jouw kennis en ervaring kunt inzetten om hen te motiveren? Ben jij een verpleegkundige of agoog en wil je graag aan de slag bij een van de innovatiefste GGZ-instellingen van Nederland? Solliciteer dan snel naar deze functie voor 34 uur per week!

Forensisch Psychiatrisch Werker HBO - Heiloo - 28-36 uur

Ben jij die HBO verpleegkundige of agoog die aan de slag wilt op onze forensische kliniek in Heiloo? Ben je beschikbaar voor 28 tot 36 uur per week? Lees snel verder en solliciteer op deze vacature!

Forensisch Psychiatrisch Werker MBO - Heiloo - 28-36 uur

Ben jij die MBO verpleegkundige of agoog die aan de slag wilt op onze forensische kliniek in Heiloo? Ben je beschikbaar voor 28 tot 36 uur per week? Lees snel verder en solliciteer op deze vacature!

Systeemtherapeut - Jeugd en Gezin - West-Friesland

Is het jouw drive om jongeren met psychiatrische problematiek verder te helpen? Maak jij als systeemtherapeut daarbij creatief gebruik van hun netwerk? Krijg jij energie van het geven van zowel individuele als groepsbehandelingen? En ben je 24-36 uur per week beschikbaar om in een hecht, betrokken team aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk!

Agoog - Langdurige zorg

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je samenwerkt met verschillende disciplines om ouderen goed te kunnen behandelen? Wil jij jouw kennis en kunde inzetten binnen de ouderenpsychiatrie en krijg jij energie van het begeleiden van cliënten in de langdurige zorg? Reageer dan snel op deze functie voor 28-36 uur in Castricum!

Flexmedewerkers - agoog

Ben je een zelfstandige agoog, die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van afwisseling en de vrijheid om je eigen diensten in te roosteren? Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!