Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende agogen!

Werk in de wijk of in een kliniek nauw samen met collega’s aan herstel en eigen regie voor jouw cliënten. Alle collega’s hebben hun eigen specialisme en delen hun kennis binnen jouw team.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Agoog

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

GGZ-Agoog FACT-jeugd

Ben jij een stevige persoonlijkheid die op zoek is naar een afwisselende baan waarin je jouw ervaring met ambulante behandeling thuis kunt inzetten? Wil jij zowel de jongeren als diens ouders helpen en begeleiden? Krijg jij energie van complexe psychische problemen en onverwachte omstandigheden? Dan ben jij de GGZ-agoog die wij zoeken!

Woonbegeleider Beschermd Wonen Schagen

Ben jij degene die graag samen met onze cliënten het herstelproces aan wil gaan? Geef jij je cliënten zekerheid en weer grip op hun leven? Help jij hen in de stap naar zelfstandigheid, meer zelfvertrouwen te krijgen en een stabielere toekomst? Ben jij voor 24- 32 uur per week beschikbaar? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou als woonbegeleider bij onze beschermde woonvorm in Schagen!

Systeemtherapeut – Triversum Kind en Jeugd

Wil jij jouw kennis inzetten om de zorg voor de kinderen in het noordelijkste puntje van Noord-Holland nóg betere zorg te geven? Verdiep jij je graag in complexe situaties en staat gezinsdiagnostiek bij jou op 1? Zoek je een fijne werkplek in het gezellige en ervaren team in Den Helder voor 24 - 36 uur per week? Reageer dan direct.

Psychomotorisch therapeut IHT team Alkmaar

Ben jij een Psychomotorisch therapeut die graag zelfstandig werkt maar ook graag de afstemming zoekt met collega’s van andere disciplines. Werk jij graag binnen een flexibel, betrokken en servicegericht team? Lees dan snel verder hoe jouw nieuwe werkplek er uit ziet! Voor de acute dagbehandeling en de individuele therapie op onze locatie in Alkmaar zijn wij op zoek naar een PMT voor 6 uur per week

Bewegingsagoog IHT team Alkmaar

Ben je op zoek naar een actieve baan waar contact met cliënten op één staat? Kun jij cliënten motiveren om met jou in actie te komen? Dan ben jij degene die we zoeken! Reageer snel op deze vacature van het IHT team Alkmaar voor 6 uur in de week.

Verzorgende IG Kliniek Noord-Kennemerland

Ben jij verzorgende IG en lijkt het jou een toffe uitdaging om te gaan voor 28 tot 32 uur op een volwassen opnamekliniek? Het credo van ons team is Samen Staan. Word jij onderdeel van ons Samen? Reageer dan snel.

Systeemtherapeut - FACT jeugd

Is het voor jou een uitdaging om jongeren met psychiatrische problematiek verder te helpen en krijg jij energie van het geven van systeembehandelingen? Dan hebben wij een uitdagende werkplek voor jou! Voor ons Fact team jeugd in Alkmaar zijn wij op zoek naar een systeemtherapeut die, naar eigen wens, ook op de polikliniek of online kan werken. Tot snel!

Systeemtherapeut - polikliniek jeugd Hoofddorp

Wil jij je graag inzetten voor kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek in Hoofddorp? Maak jij als systeemtherapeut daarbij creatief gebruik van hun netwerk ? Krijg jij energie van het geven van zowel individuele als groepsbehandelingen? En ben je 24-36 uur per week beschikbaar om in een hecht, betrokken team aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk!

Systeemtherapeut - Purmerend/Zaandam

Wil jij je graag inzetten voor kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek in Purmerend en Zaandam? Maak jij als systeemtherapeut daarbij creatief gebruik van hun netwerk ? Krijg jij energie van het geven van zowel individuele als groepsbehandelingen? En ben je 24-36 uur per week beschikbaar om in een kleine en betrokken team aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk!

Systeemtherapeut - Triversum

Is het voor jou een uitdaging om jongeren met psychiatrische problematiek verder te helpen? Maak jij als systeemtherapeut daarbij creatief gebruik van hun netwerk ? Krijg jij energie van het geven van systeembehandelingen? En wil jij graag een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het team? Solliciteer dan gelijk voor deze functie voor 24 tot 36 uur per week!, dat kan ook als je dit jaar klaar bent met de opleiding.

SPV / Systeemtherapeut - PEA de Kop

Ben jij een ervaren SPV en heb je ambitie om systeemtherapie te geven? Wil jij deze kennis inzetten voor de beste zorg voor cliënten met persoonlijkheidsstoornissen? Reageer dan snel, want wij zijn voor de duur van 1 jaar op zoek naar een fulltime sociaal psychiatrisch verpleegkundige, die ook als systeemtherapeut kan werken in ons regioteam De Kop in Schagen en Den Helder.

Flexmedewerkers

Ben je een zelfstandige verpleegkundige of agoog, die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van afwisseling en de vrijheid om je eigen diensten in te roosteren? Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze wervingsspecialist

Heb je een vraag met betrekking tot de vacatures voor psychiater, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, arts, verpleegkundig specialist, spv of verpleegkundige, neem contact op met:

Pamela Heuvelman, wervingsspecialist

Telefoonnummer
06 83 43 74 80

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!