Maatwerk - centrum voor werk en ontwikkeling

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling, is er voor mensen vanaf 18 jaar, met een psychiatrisch heden of verleden, die moeite hebben met de invulling van hun dag en hier graag mee aan de slag willen.

Kies een activiteit bij Maatwerk

Card image cap

Inloop

Bij de inloop ontmoet u nieuwe mensen en zijn er activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Lees op uw gemak de krant, kruip achter de computer of speel samen een spel.

Card image cap

Grafisch

Maatwerk Grafisch is een geschikte plek als u alles wilt leren over het grafische vak. Bij de drukkerij werkt u mee aan de afwerking van grote producties. Maatwerk Grafisch heeft twee locaties: één in Heiloo en één Den Helder. Een goede plek om meer te leren over verantwoordelijkheden, deadlines, ritme en structuur. 

Card image cap

Groenvoorziening

Maatwerk Groen biedt verschillende mogelijkheden als u aan de slag wilt (of meer wilt leren) over planten, groenvoorziening, tuinonderhoud etc. Help als deelnemer van de groenvoorziening mee met het onderhouden van het groen op alle locaties van GGZ Noord-Holland-Noord.

Card image cap

Kwekerij

Maatwerk Kwekerij biedt verschillende mogelijkheden als u aan de slag wilt (of meer wilt leren) over planten, groenvoorziening, tuinonderhoud etc. U krijgt van zeer ervaren vakmensen uit de agrarische industrie instructie en ondersteuning. 

Card image cap

Hout

Het diverse aanbod van Maatwerk Hout maakt het mogelijk om op verschillende manieren aan uw herstel te werken. U kunt zelfstandig of met begeleiding aan de slag en leert alles over de verschillende materialen, gereedschappen en machines.

Card image cap

Horeca

De leerwerkplek voor serveren, schoonmaken, spoelkeukenwerk, kassawerkzaamheden, administratie, receptiewerk en natuurlijk alles op kookgebied!

Card image cap

Productie

Een vast onderdeel in ons programma is het productiewerk dat wij uitvoeren voor verschillende bedrijven. Het bestaat uit licht, zittend werk waarbij u werkt aan persoonlijke doelen. 

Card image cap

ICT

Wat zou je willen leren? Programmeren? Photoshop? Programma’s uit het Office pakket? WordPress? Bij I-ConnecT bieden we een breed aanbod van cursussen op het gebied van IT. Wij verzorgen vanuit ons leerwerkbedrijf onder andere webdesign, technische helpdesk, computerreparatie, computeradvies en IT cursussen voor onze klanten.

Card image cap

Begeleiding werk of opleiding

Individuele Plaatsing en Steun (IPS) is dé methode om mensen met een ernstige psychische aandoening te helpen bij het verkrijgen en behouden van betaald werk of, en dat geldt vooral bij jongeren, bij het oppakken van een studie.

Card image cap

MindsZ Gallery & Upcycle Werkplaats

MindsZ Gallery & Upcycle Werkplaats heeft verrassende en unieke designmeubelen en accessoires gemaakt van hergebruikte materialen. MindsZ stelt als doel om mensen, met een psychische kwetsbaarheid en een grote afstand tot de arbeidsmarkt, een werkplek te bieden. 

Waar vind ik de locaties van Maatwerk?

Aanbod bij u in de buurt

Vul de 4-cijfers van uw postcode in en ontdek wat GGZ Noord-Holland-Noord bij u in de buurt aanbiedt.

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Alkmaar

Drechterwaard 16
Alkmaar
06 23 97 93 17

MindsZ Heiloo

De Bullaan 2
Heiloo
06 83634536

MindsZ Den Helder

Willemsoord 73
Den Helder
0223 613 105

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Den Helder

Weststraat 71
Den Helder
072 53 57 712

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Heerhugowaard

Taxuslaan 34
Heerhugowaard
088 65 65 004

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Heiloo

De Bullaan 2
Heiloo
072 53 52 586

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Medemblik

Oosterhaven 11
Medemblik
0229 27 01 78

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Schagen

Witte Paal 34
Schagen
0224 21 72 96

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Hoorn

Wilhelminalaan 2
Hoorn
0229 27 01 78