Maatwerk - centrum voor werk en ontwikkeling

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling, is er voor mensen vanaf 18 jaar met een psychiatrisch heden of verleden, die moeite hebben met de invulling van hun dag en hier graag mee aan de slag willen. Bij Maatwerk kun je aan de slag op een afdeling naar keuze, samen kijken we wat het beste bij jou past. Maatwerk vormt een veilige plek om op terug te vallen.

Aanbod activiteiten bij Maatwerk

Card image cap

Inloop

Bij de inloop ontmoet u nieuwe mensen en zijn er activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Lees op uw gemak de krant, kruip achter de computer of speel samen een spel.

Card image cap

Grafisch

Maatwerk Grafisch is een geschikte plek als u alles wilt leren over het grafische vak. Bij de drukkerij werkt u mee aan de afwerking van grote producties. Maatwerk Grafisch heeft twee locaties: één in Heiloo en één Den Helder. Een goede plek om meer te leren over verantwoordelijkheden, deadlines, ritme en structuur. 

Card image cap

Groen

Maatwerk Groen biedt verschillende mogelijkheden als u aan de slag wilt (of meer wilt leren) over planten, groenvoorziening, tuinonderhoud etc. Help als deelnemer van de groenvoorziening mee met het onderhouden van het groen op alle locaties van GGZ Noord-Holland-Noord.

Card image cap

Kwekerij

Maatwerk Kwekerij biedt verschillende mogelijkheden als u aan de slag wilt (of meer wilt leren) over planten, groenvoorziening, tuinonderhoud etc. U krijgt van zeer ervaren vakmensen uit de agrarische industrie instructie en ondersteuning. 

Card image cap

Hout

Het diverse aanbod van Maatwerk Hout maakt het mogelijk om op verschillende manieren aan uw herstel te werken. U kunt zelfstandig of met begeleiding aan de slag en leert alles over de verschillende materialen, gereedschappen en machines.

Card image cap

Horeca

De leerwerkplek voor serveren, schoonmaken, spoelkeukenwerk, kassawerkzaamheden, administratie, receptiewerk en natuurlijk alles op kookgebied!

Card image cap

Productie

Een vast onderdeel in ons programma is het productiewerk dat wij uitvoeren voor verschillende bedrijven. Het bestaat uit licht, zittend werk waarbij u werkt aan persoonlijke doelen. 

Card image cap

MindsZ

MindsZ heeft verrassende en unieke designmeubelen en accessoires gemaakt van hergebruikte materialen. MindsZ stelt als doel om mensen, met een psychische kwetsbaarheid en een grote afstand tot de arbeidsmarkt, een werkplek te bieden. 

Card image cap

ICT

Wat zou je willen leren? Programmeren? Photoshop? Programma’s uit het Office pakket? WordPress? Bij I-ConnecT bieden we een breed aanbod van cursussen op het gebied van IT. Wij verzorgen vanuit ons leerwerkbedrijf onder andere webdesign, technische helpdesk, computerreparatie, computeradvies en IT cursussen voor onze klanten.

Waar vind ik de locaties van Maatwerk?

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Alkmaar

Edisonweg 7
Alkmaar
06 23 97 93 17

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Den Helder

Willemsoord 39
Den Helder
072 53 57 712

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Heerhugowaard

Taxuslaan 34
Heerhugowaard
06 22 67 28 86

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Heiloo

De Bullaan 2
Heiloo
072 53 52 459

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Hoorn

Wilhelminalaan 2
Hoorn
0229 27 01 78

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Medemblik

Admiraliteitsweg 6a
Medemblik
0229 27 01 78

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Schagen

Witte Paal 106
Schagen
072 535 25 50

Interesse in Maatwerk?

Bestellen en samenwerken

Het is zowel als bedrijf en particulier mogelijk om bestellingen bij Maatwerk te plaatsen. Daarnaast werken wij graag samen met bedrijven. 

Werken bij Maatwerk

Wilt u werken aan uw herstel bij Maatwerk? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Maak een afspraak bij de Maatwerk locatie bij u in de buurt.