Contrast
Onderstrepen

U bent aangemeld bij GGZ NHN, en dan?

1. Aanmelding via de huisarts

U bent bij ons aangemeld door uw huisarts. De huisarts heeft aanmeldingsbrief geschreven de reden van aanmelding en de klachten die u ervaart. 

2. Uitnodiging

Het regioteam ouderenpsychiatrie/frailty neemt contact met u op en stuurt een uitnodiging voor het eerste gesprek. Wij stellen het op prijs als iemand van uw familie aanwezig kan zijn. Bij de uitnodiging worden een aantal vragenlijsten meegezonden. Wij verzoeken u deze in te vullen en mee te nemen bij het eerste gesprek.

3. Eerste ontmoeting

In principe zien we u op een van de locaties in de buurt. Indien dit voor u niet mogelijk is, kan een huisbezoek plaatsvinden door hulpverlener(s).

4. Eerste gesprek

In het eerste gesprek bespreken we de reden van aanmelding. Vertel ons vooral waar u onze hulp voor nodig heeft en wat u van ons verwacht. We proberen inzicht te krijgen in klachten en krachten en behandelmogelijkheden. De vragenlijsten die u thuis heeft ingevuld worden hierbij betrokken.

Je bent aangemeld bij GGZ NHN, en dan?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: