Wij bieden specialistische GGZ voor

Card image cap

Jeugd & gezin

Soms heb je problemen waar je zelf niet uitkomt. Je bent somber, ontevreden over jezelf, maakt je druk over je gewicht, doet jezelf pijn, of hebt veel ruzie. Misschien heb je psychische problemen. Het kan zijn dat jij onze hulp nodig hebt.

Card image cap

Volwassenen

Vier op de tien mensen krijgt ooit met psychische klachten te maken. Zo hebben jaarlijks bijna 800.000 Nederlanders last van depressie. En acht procent van de volwassenen in ons land heeft wel eens last van psychotische belevingen. U bent dus niet de enige, ook al kan dat soms zo voelen.

Card image cap

Forensisch

Soms leidt een psychische kwetsbaarheid tot het plegen van een strafbaar feit. GGZ NHN levert forensische zorg in klinieken, poliklinieken, forensische woon-trainingshuizen en in de thuisomgeving aan mensen die grensoverschrijdend of strafbaar gedrag hebben vertoond. 

Card image cap

Ouderen

Bij het ouder worden doen zich ontwikkelingen voor die psychische problemen kunnen versterken, bijvoorbeeld als u een naaste verliest, eenzaam bent, uw sociale netwerk verandert, minder vitaal bent of lichamelijke klachten heeft. Wij zijn er voor mensen van 67 jaar en ouder met psychische problemen.

Basis GGZ

Card image cap

Amici biedt succesvolle kortdurende behandeling van psychische klachten vanaf 18 jaar oud.

Card image cap

DiSofa, biedt 100% online basis ggz.  

Zelf aan de slag

Herstel is voor ieder persoon een uniek proces, met verschillende uitkomsten. Een proces dat je grotendeels zelf moet doen, maar niet alleen. GGZ Noord-Holland-Noord biedt verschillende mogelijkheden om u daarin te ondersteunen.

Aanbod bij u in de buurt

Vul uw postcode in en ontdek wat GGZ Noord-Holland-Noord bij u in de buurt aanbiedt.

Ik wil met anderen werken aan mijn herstel

De Herstelacademie biedt u op verschillende locaties in Noord-Holland een plek waar u verhalen van anderen kunt horen over hoe zij met hun problemen zijn omgegaan. Volg een cursus of training, werk aan uw plannen of doelen en leer omgaan met uw aandoening.

Ik zoek dagbesteding

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling helpt op verschillende locaties in Noord-Holland mensen ouder dan 18 jaar die moeite hebben met de invulling van hun dag en hier graag mee aan de slag willen. 

Ik zoek ondersteuning bij werk of studie

Voor hulp bij het verkrijgen en behouden van betaald werk of bij het oppakken van een studie. 

Ik wil een online training volgen

Bij sommige veelvoorkomende klachten bieden wij je online zelfhulp. Deze zelfhulp via internet werkt goed als jouw klachten niet te ernstig zijn. Het is dan mogelijk je klachten te verminderen en soms zelf volledig onder controle te krijgen.

Ik zoek cursussen, bijeenkomsten en webinars

Regelmatig organiseren we (online) informatiebijeenkomsten of webinars over een psychiatrische stoornis. 

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: