Contrast
Onderstrepen

Werken aan herstel

Herstel is voor ieder persoon een uniek proces, met verschillende uitkomsten. Een proces dat je grotendeels zelf moet doen, maar niet alleen. GGZ Noord-Holland-Noord biedt verschillende mogelijkheden om u daarin te ondersteunen, zoals:

Aanbod bij u in de buurt

Vul uw postcode in en ontdek wat GGZ Noord-Holland-Noord bij u in de buurt aanbiedt.

Ik wil met anderen werken aan mijn herstel

Herstelacademie

De Herstelacademie biedt u op de locaties Schagen, Den Helder, Hoorn, Alkmaar, Heiloo en Heerhugowaard een plek waar u verhalen van anderen kunt horen over hoe zij met hun problemen zijn omgegaan.

Neem deel aan een herstelgroep, zoals delen is helen of creatief uit je hoofd of volg een training over sociale vaardigheden of omgaan met emoties. Werk aan uw plannen of doelen en leer omgaan met uw aandoening.

Ik zoek dagbesteding

Maatwerk

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling helpt op verschillende locaties in Noord-Holland mensen ouder dan 18 jaar die moeite hebben met de invulling van hun dag en hier graag mee aan de slag willen. 

Werken aan uw persoonlijke doelen staat voorop. Zo wil de een meer onder de mensen komen en sociale contacten versterken en wil de ander ervaren hoe het is om (weer) deel uit te maken van de werkende maatschappij.

Ik zoek ondersteuning bij werk of studie

Voor hulp bij het verkrijgen en behouden van betaald werk of bij het oppakken van een studie. 

Ik wil een online training volgen

Bij sommige veelvoorkomende klachten bieden wij je online zelfhulp. Deze zelfhulp via internet werkt goed als jouw klachten niet te ernstig zijn. Het is dan mogelijk je klachten te verminderen en soms zelf volledig onder controle te krijgen.

Ik wil een webinar terugkijken

We organiseren regelmatig webinars, die bedoeld zijn voor alle geïnteresseerden. Dit kunnen mensen zijn met klachten, familieleden en naastbetrokkenen of cliënten, maar ook mensen die vanuit hun professie of opleiding geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

Cursussen, bijeenkomsten en webinars

Regelmatig organiseren we (online) informatiebijeenkomsten of webinars over een psychiatrische stoornis. 

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: