Contrast
Onderstrepen

Discussie op straat vermijden - krantenartikel NHD

dinsdag 12 oktober 2021 09:00 uur

"Dit is een goede manier om voorbeelden in een ontspannen setting onder de loep te nemen en met elkaar te bespreken. De politie maakt afwegingen vanuit het perspectief van openbare orde en veiligheid, de GGZ vanuit behandelperspectief en eigen verantwoordelijkheid. Dat kan af en toe op gespannen voet met elkaar staan."

Aldus manager crisisdienst en ziekenhuispsychiatrie Tom Stobbe bij GGZ NHN. Reden te meer voor hem om samen met trainers van de politie en collega's bij GGZ NHN trainingen op te zetten waarin politie en ggz-medewerkers van elkaar leren hoe zij omgaan met personen met verward of onbegrepen gedrag. De eerste twee trainingen zijn door beide partijen als ontzettend positief ervaren. Er zijn connecties gelegd en een mooie basis voor een verdere samenwerking.

Lees er meer over in dit artikel in het Noordhollands Dagblad van dinsdag 12 oktober 2021.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: