Contrast
Onderstrepen

Behandelevaluatie

Bij het evalueren van uw behandeling maken we gebruik van vragenlijsten.

Bij het beoordelen van uw behandeling bespreken we de voortgang van uw persoonlijke doelen. Ook vragen we u om vragenlijsten in te vullen om uw herstel in beeld te brengen. Deze vragenlijsten werden eerder ROM genoemd (Routine Outcome Monitoring). Door de vragenlijsten krijgen u en uw behandelaar zicht op hoe het met u gaat. En ze kunnen helpen bij het samen nemen van beslissingen over uw behandeling.

Algemene vragenlijsten

Binnen GGZ NHN gaan de algemene vragenlijsten over verschillende aspecten van herstel: gezondheid, functioneren en identiteit. Ze worden aan alle cliënten aangeboden, los van de specifieke klacht waarvoor u hulp zoekt. 

Specifieke vragenlijsten

Naast de algemene vragenlijsten kan uw behandelaar u ook vragen om specifieke vragenlijsten in te vullen. Deze lijsten gebruiken we om zicht te krijgen op veranderingen in de specifieke klachten waarvoor u in behandeling bent.

Hoe en wanneer?

We vragen u de vragenlijsten op de computer in te vullen. Dan zijn de antwoorden direct zichtbaar voor uzelf en uw behandelaar. Als dat lastig is, dan kunt u ze op papier invullen, eventueel samen met een naaste of uw behandelaar. Uw behandelaar bespreekt de resultaten aan het begin van uw behandeling, bij een tussentijdse behandelplan-evaluatie en bij het afronden van uw behandeling.

Uw antwoorden op de Herstel in beeld-vragenlijsten worden ook gebruikt om te leren hoe we binnen GGZ NHN onze behandelingen kunnen blijven verbeteren. Hiervoor maken we uw antwoorden anoniem.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: