Behandelevaluatie

Bij het evalueren van uw behandeling maken we gebruik van vragenlijsten.

Bij het beoordelen van uw behandeling bespreken we de voortgang van uw persoonlijke doelen. Ook vragen we u om vragenlijsten in te vullen om uw herstel in beeld te brengen. Deze vragenlijsten werden eerder ROM genoemd (Routine Outcome Monitoring). Door de vragenlijsten krijgen u en uw behandelaar zicht op hoe het met u gaat. En ze kunnen helpen bij het samen nemen van beslissingen over uw behandeling.

Algemene vragenlijsten

Binnen GGZ NHN gaan de algemene vragenlijsten over verschillende aspecten van herstel: gezondheid, functioneren en identiteit. Ze worden aan alle cliënten aangeboden, los van de specifieke klacht waarvoor u hulp zoekt. 

Specifieke vragenlijsten

Naast de algemene vragenlijsten kan uw behandelaar u ook vragen om specifieke vragenlijsten in te vullen. Deze lijsten gebruiken we om zicht te krijgen op veranderingen in de specifieke klachten waarvoor u in behandeling bent.

Hoe en wanneer?

We vragen u de vragenlijsten op de computer in te vullen. Dan zijn de antwoorden direct zichtbaar voor uzelf en uw behandelaar. Als dat lastig is, dan kunt u ze op papier invullen, eventueel samen met een naaste of uw behandelaar. Uw behandelaar bespreekt de resultaten aan het begin van uw behandeling, bij een tussentijdse behandelplan-evaluatie en bij het afronden van uw behandeling.

Uw antwoorden op de Herstel in beeld-vragenlijsten worden ook gebruikt om te leren hoe we binnen GGZ NHN onze behandelingen kunnen blijven verbeteren. Hiervoor maken we uw antwoorden anoniem.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: