Pers- en mediacontact

Wilt u als redactie of journalist meer weten over GGZ NHN? Of heeft u een verzoek voor een interview of het maken van beeld- of geluidopnames? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie. Wij zorgen ervoor dat u de juiste persoon te spreken krijgt.

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 65 65 010 of via dit contactformulier.

U kunt zich hier aanmelden om persberichten van GGZ NHN te ontvangen.

Calamiteit

In geval van een calamiteit is dhr. N. Kuijper, manager marketing & communicatie, buiten kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 06 23 25 69 30.

Foto’s en filmopnames

GGZ NHN streeft naar openheid, maar hecht grote waarde aan de privacy van onze cliënten en bezoekers. Het maken van foto’s of filmopnames zijn dan ook verbonden aan een aantal voorwaarden, neem hiervoor contact op met de afdeling marketing & communicatie.

Vertegenwoordigt u geen media, maar heeft u wel een vraag aan GGZ NHN?

Wij hebben een informatieservice waar onze medewerkers u graag informatie geven over onder andere behandelmogelijkheden, aanmelding en verwijzing. Stel hier uw vraag aan een van onze professionals.

Social media

Volg ons op Instagram, LinkedIn, X en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: