Contrast
Onderstrepen

Contact

Wilt u als redactie, journalist, student of scholier meer weten over GGZ NHN? Of heeft u een verzoek voor een interview of het maken van beeld- of geluidopnames? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie. Wij zorgen ervoor dat u de juiste persoon te spreken krijgt.

Pers- en mediacontact

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 656 50 10 of via dit contactformulier. U kunt zich hier aanmelden om persberichten van GGZ NHN te ontvangen.

Calamiteit

In geval van een calamiteit is dhr. N. Kuijper, manager marketing & communicatie, buiten kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 06 23 25 69 30.

Foto’s en filmopnames

GGZ NHN streeft naar openheid, maar hecht grote waarde aan de privacy van onze cliënten en bezoekers. Het maken van foto’s of filmopnames zijn dan ook verbonden aan een aantal voorwaarden, neem hiervoor contact op met de afdeling marketing & communicatie.

Vertegenwoordigt u geen media, maar heeft u wel een vraag aan GGZ NHN?

Wij hebben een informatieservice waar onze medewerkers u graag informatie geven over onder andere behandelmogelijkheden, aanmelding en verwijzing. Stel hier uw vraag aan een van onze professionals.


Voor scholieren en studenten

Wij staan scholieren en studenten graag te woord voor hun profielwerkstuk, schoolopdracht of onderzoek. Wel is de tijd van onze behandelaren en medewerkers kostbaar en willen we die zoveel mogelijk besteden aan onze cliënten. Lees deze pagina daarom eerst goed door, voordat je contact met ons opneemt. 

Informatie die je al kunt vinden op de GGZ NHN website

De geschiedenis van GGZ NHN

Informatie over de geschiedenis van GGZ Noord-Holland-Noord vind je in de Verhalenkamer op het Landgoed Willibrordus in Heiloo. De geschiedenis tot 2002 is ook beschreven in het boek van Catharina Th. Bakker: Een bron van zorg en goede werken. Geschiedenis van de geestelijke gezondheidszorg in Noord-Holland-Noord.

Een behandelaar of medewerker interviewen

Als je voor jouw schoolopdracht of onderzoek een behandelaar of medewerker wil spreken, vragen we je om goed na te denken over de informatie die je nodig hebt.

Voordat we jouw vraag in behandeling nemen, ontvangen we graag eerst de volgende informatie:

  • Om wat voor onderzoek gaat het? Onderwerp in 1 à 2 zinnen beschrijven.
  • Wat voor opleiding volg je en in welk jaar zit je?
  • Wat voor informatie heb je nodig?
  • Welk persoon en/of functie heb je nodig voor jouw opdracht?
  • Welke vragen zou je graag willen stellen? Maximaal 5 vragen.

Mail bovenstaande informatie naar communicatie@ggz-nhn.nl, dan helpen wij je graag verder.

Social media

Volg ons op Instagram, LinkedIn, X en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: