Verwijzers

Als verwijzer bent u een belangrijke schakel in de hulpverlening. U bepaalt samen met uw patiënt, en eventueel familie of naastbetrokkenen, of een verwijzing naar GGZ Noord-Holland-Noord nodig is. Wij bieden zowel basis GGZ als specialistische GGZ. 

Direct uw patiënt aanmelden

In geval van nood kunt u als verwijzer 24/7 een beroep doen op de spoedeisende psychiatrische hulp bij GGZ NHN.

Online aanmelden

  • Aanmelden voor BGGZ of SGGZ
  • Snel aanmelden via een van de online aanmeldformulieren
  • Via uw Huisartsen Informatie Systeem (HIS) - ook voor Triversum, kinder - en jeugdpsychiatrie
  • Beter Verwijzen portaal van GGZ NHN

Telefonisch aanmelden

Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
Telefoonnummer: 088 65 65 050

  • Keuzemenu optie 1: Jeugd
  • Keuzemenu optie 2: Volwassenen
  • Keuzemenu optie 3: Ouderen en Geriant

Ook bij telefonische aanmelden van uw patiënt hebben wij een schriftelijke aanmelding nodig.

Aanmelden voor forensische polikliniek en ForACT

Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor inhoudelijke vragen of vragen over de procedure. Aanmelden via

  • telefoonnummer aanmeldcoördinator: 072 535 22 57.
  • digitale formulier voor aanmeldingen polikliniek en ForACT 

De aanmeldingen voor de klinieken van de divisie forensische psychiatrie verlopen uitsluitend via het NIFP/IFZ.

Intercollegiaal overleg

Heeft u behoefte aan intercollegiaal overleg met een psychiater over verwijzing, medicatie of behandeling van uw patiënt? U kunt altijd contact opnemen met de u bekende collega's. Wij moedigen laagdrempelig contact tussen u en onze medewerkers van harte aan. Daarnaast zijn de aanmeldpunten GGZ NHN beschikbaar voor al uw vragen. Wij helpen u graag. Stel uw vraag per mail of bel met het aanmeldpunt:

088 65 65 050

Contactgegevens ggz- of regio-team

Direct contact met het ggz- of regio-team waar uw patiënt in behandeling is? Vul de 4 getallen van de postcode van uw patiënt in.

Crisisdienst GGZ Noord-Holland-Noord

De crisisdienst van GGZ NHN verzorgt 24/7 de crisismeldingen in regio Noord-Holland Noord. We bieden crisisbeoordelingen en behandeling aan mensen die acute psychiatrische hulp nodig hebben.

Onze aanpak

Bundelen expertise

De wijkgerichte ggz-teams van GGZ Noord-Holland-Noord zijn het ambulante hart van onze organisatie.  De teams zijn multidisciplinair zodat alle expertise die uw patiënt nodig heeft aanwezig is. Samen met andere organisaties bieden we cliënten hiermee een totaalpakket gericht op herstel.

Wijkgericht

De ggz-teams werken voor een lokaal afgebakend gebied binnen Noord-Holland-Noord. De nieuwe manier van werken zorgt voor korte lijnen tussen de verschillende professionals en dus ook tussen u, uw praktijk-ondersteuner en de ggz-teams. Aan ieder GGZ team zijn een psychiater, psycholoog en verpleegkundigen verbonden met wie u kunt overleggen over cliënten.

Regioteams en klinieken

Voor de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen en ADHD zijn er ggz-regioteams opgericht. Daarnaast zijn er regioteams voor kwetsbare ouderen (Frailty). Ook in uw regio staan deze teams, de crisisdienst, acute opnameklinieken, Spoed Eisende Psychiatrische Hulp (SEPH) en andere voorzieningen van GGZ NHN voor u klaar.

Bent u verwijzer en heeft u vragen?

Aanmeldpunt GGZ NHN & Geriant

Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
Telefoonnummer

088 65 65 050

Keuzemenu optie 1: Jeugd
Keuzemenu optie 2: Volwassenen
Keuzemenu optie 3: Ouderen en Geriant

Contactgegevens ggz- of regio-team

Direct contact met het ggz- of regio-team waar uw patiënt in behandeling is? Vul de 4 getallen van de postcode van uw patiënt in.

Stel uw vraag aan ons per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord.