Contrast
Onderstrepen

Projectleider Diversiteit en inclusie gestart bij GGZ NHN

dinsdag 3 oktober 2023 10:51 uur

De timing kan niet beter: vandaag, op Diversity Day, start Pauline Sepers als projectleider Diversiteit en inclusie.

Samen met collega’s uit de hele organisatie gaat zij meer aandacht voor deze onderwerpen vragen. GGZ NHN wil zorgen voor een sfeer en een klimaat waarin elke medewerker zich gezien, gehoord en gerespecteerd voelt, en dit ook verankeren in beleid.

Niet alleen intern willen we dat iedereen gelijke kansen krijgt, we streven ook voor onze cliënten naar gelijke rechten en goede gezondheidszorg voor iedereen. Dezelfde kwaliteit van zorg, ongeacht huidskleur of de plek waar je geboren bent.

Pauline werkte eerder voor onze organisatie als adviseur preventie en was ook projectleider/programmamanager Inclusief sporten bij Spurd in Purmerend en Sport-Z in Alkmaar.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: