Contrast
Onderstrepen

GGZ NHN als werkgever

Het feit dat je deze website bezoekt wekt onze interesse. Wij houden van mensen die het graag anders doen en oog hebben voor afwijkende, interessante en mooie ontwikkelingen. Het werken in de GGZ is een serieuze zaak. Juist dáárom willen wij samenwerken met optimistische wereldverbeteraars. Daar worden onze klanten beter van. En wij ook.

Visie op medewerkers

We stimuleren initiatieven bij onze medewerkers en wij staan open voor veranderingen. De perfecte kandidaat voor een baan bij GGZ Noord-Holland-Noord is dan ook resultaatgericht, flexibel en ondernemend.

Arbeidsvoorwaarden

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Talenten die met hun capaciteiten een bijdrage leveren aan top ambulante zorg en optimaal herstel van onze cliënten. Daarom vinden we het belangrijk dat al onze medewerkers goed, prettig en gezond aan het werk zijn en blijven.

Waarom werken bij GGZ NHN?

Veelgestelde vragen

  • Eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Vakantietoeslag 8%
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fietsplan)
  • 166 vakantie uren
  • 35 LevensFaseBudget-uren per jaar op basis van fulltime dienstverband (36 uur)
  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%
  • Onbeperkt toegang tot E-academy met een groot aanbod aan vakinhoudelijke en persoonlijke trainingen
  • Toegang tot de FIT-academy: dit is onze eigen opleidingsorganisatie waarmee wij een passend scholings- en trainingsaanbod aanbieden en waar medewerkers onbeperkt kunnen leren en zich blijven ontwikkelen.

Jammer dat er op dit moment geen functie is die aan je wensen voldoet. Je kan onze recruiters een bericht sturen, zij kunnen dan nagaan of we nog andere passende mogelijkheden hebben.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures kan je een Job Alert aanmaken. In deze functionaliteit in ons Career Center geef je  je aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. Als GGZ NHN een vacature plaatst en deze voldoet aan jouw voorkeur, dan word je hiervan op de hoogte gesteld door middel van een e-mail. Je kunt zelf aangeven hoe vaak je een e-mail wilt ontvangen. Je kunt hierbij kiezen tussen onmiddellijk, dagelijks of wekelijks. Wil je de vacature alerts niet meer ontvangen? Je kunt je altijd afmelden!

Volg ons ook op social media om de nieuwste vacatures te zien!

Je kunt ons geen open sollicitatie sturen. Je kunt wel een Job Alert aanmaken of ons volgen op LinkedIn om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures.

De Job Alert is een functionaliteit in ons Career Center waar je kunt aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat. Als GGZ NHN een vacature plaatst en deze voldoet aan jouw voorkeur, dan word je hiervan op de hoogte gesteld door middel van een e-mail. Je kunt zelf aangeven hoe vaak je een e-mail wilt ontvangen. Je kunt hierbij kiezen tussen onmiddellijk, dagelijks of wekelijks. Wil je de vacature alerts niet meer ontvangen? Je kunt het altijd afmelden!

Meer weten?

Het Stagebureau is een centraal punt voor alle stage-activiteiten bij GGZ NHN.

Op dit punt komen de stageverzoeken binnen en worden de stagiaires gekoppeld aan een stageplek. Door middel van het stagebureau kunnen wij vraag en aanbod op elkaar afstemmen.

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Diversiteit & inclusiviteit

Bij GGZ NHN zetten wij ons dagelijks in voor een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat wij zelf een diverse en inclusieve organisatie zijn. Of het nu gaat om psychische kwetsbaarheid, culturele identiteit, seksuele geaardheid, gender, kleur of lichamelijke gesteldheid; bij GGZ NHN voelt iedere cliënt, iedere medewerker en iedere bezoeker zich welkom, gewaardeerd en volwaardig. Graag zien wij deze rijkheid aan verschillende identiteiten ook terug in onze collega’s, zo ook voor deze functie. Wij nodigen iedereen van harte uit om contact op te nemen als je denkt dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!