GGZ NHN als werkgever

Het feit dat je deze website bezoekt wekt onze interesse. Wij houden van mensen die het graag anders doen en oog hebben voor afwijkende, interessante en mooie ontwikkelingen. Het werken in de GGZ is een serieuze zaak. Juist dáárom willen wij samenwerken met optimistische wereldverbeteraars. Daar worden onze klanten beter van. En wij ook.

Visie op medewerkers

We stimuleren initiatieven bij onze medewerkers en wij staan open voor veranderingen. De perfecte kandidaat voor een baan bij GGZ Noord-Holland-Noord is dan ook resultaatgericht, flexibel en ondernemend.

Personeelsbeleid

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Talenten die met hun capaciteiten een bijdrage leveren aan top ambulante zorg en optimaal herstel van onze cliënten. Daarom vinden we het belangrijk dat al onze medewerkers goed, prettig en gezond aan het werk zijn en blijven.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Veelgestelde vragen

  • Eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Vakantietoeslag 8%
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fietsplan)
  • 166 vakantie uren
  • 35 LevensFaseBudget-uren per jaar op basis van fulltime dienstverband (36 uur)
  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%
  • Onbeperkt toegang tot E-academy met een groot aanbod aan vakinhoudelijke en persoonlijke trainingen
  • Toegang tot de FIT-academy: dit is onze eigen opleidingsorganisatie waarmee wij een passend scholings- en trainingsaanbod aanbieden en waar medewerkers onbeperkt kunnen leren en zich blijven ontwikkelen.

Jammer dat er op dit moment geen functie is die aan je wensen voldoet. Je kan onze servicedesk een berichtje sturen, zij kunnen dan nagaan of we nog andere passende mogelijkheden hebben.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures kan je een Job Alert aanmaken. In deze functionaliteit in ons Career Center geef je  je aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. Als GGZ NHN een vacature plaatst en deze voldoet aan jouw voorkeur, dan word je hiervan op de hoogte gesteld door middel van een e-mail. Je kunt zelf aangeven hoe vaak je een e-mail wilt ontvangen. Je kunt hierbij kiezen tussen onmiddellijk, dagelijks of wekelijks. Wil je de vacature alerts niet meer ontvangen? Je kunt je altijd afmelden!

Volg ons ook op social media om de nieuwste vacatures te zien!

Je kunt ons geen open sollicitatie sturen. Je kunt wel een Job Alert aanmaken of ons volgen op LinkedIn om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures.

De Job Alert is een functionaliteit in ons Career Center waar je kunt aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat. Als GGZ NHN een vacature plaatst en deze voldoet aan jouw voorkeur, dan word je hiervan op de hoogte gesteld door middel van een e-mail. Je kunt zelf aangeven hoe vaak je een e-mail wilt ontvangen. Je kunt hierbij kiezen tussen onmiddellijk, dagelijks of wekelijks. Wil je de vacature alerts niet meer ontvangen? Je kunt het altijd afmelden!

Meer weten?

Het Stagebureau is een centraal punt voor alle stage-activiteiten bij GGZ NHN.

Op dit punt komen de stageverzoeken binnen en worden de stagiaires gekoppeld aan een stageplek. Door middel van het stagebureau kunnen wij vraag en aanbod op elkaar afstemmen.

Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen van het stagebureau.

Meer weten?
Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!