Werk jij graag in een innovatieve organisatie, die herstelgerichte zorg biedt aan jong en oud?

Dan ben je van harte welkom in een van onze multidisciplinaire teams. Werken als psycholoog bij GGZ NHN betekent: herstelgericht werken, flexibiliteit, ontwikkelmogelijkheden en balans in werk en privé. Klik hieronder om direct naar al onze vacatures voor psychologen te gaan.

Waarom werken in Noord-Holland Noord?

“Je rijdt de goede kant op.” Dit zeggen we tegen nieuwe collega’s uit de randstad die bij GGZ Noord-Holland-Noord komen werken. Of het nu per trein of per auto is, de route naar het noorden is vaker filevrij en gaat tegen de standaard forensenstroom in. Het is bovendien de route naar een van de meest veelzijdige regio’s van Nederland.

In Noord-Holland Noord vind je heel Nederland in een notendop: het uitgestrekte strand van Den Helder tot IJmuiden, historische polders, zoals de Beemster, knusse plaatsjes en dorpen op fietsafstand van historische steden…  Water en wind, reuring en stilte. Noord-Holland Noord heeft je veel te bieden.

Medewerkers aan het woord

Card image cap

Bahar

GZ-psycholoog

"Van tevoren twijfelde ik of de forensische zorg wel wat voor mij was. Maar het verbaasde me hoe leuk het is om in deze setting te werken."

Card image cap

Wendy

Klinisch psycholoog

"Vanaf de eerste dag bij GGZ NHN voelde ik de klantvriendelijkheid. Dat merk je al aan de balie waar medewerkers en cliënten elkaar vriendelijk ‘goedemorgen’ zeggen."

Card image cap

Lotte

GZ-psycholoog

Willem had ook een autisme-spectrumstoornis, waardoor hij grote behoefte had aan structuur en duidelijkheid. Die bood GGZ NHN door Lotte in het gehele traject zijn deelbehandelaar te laten zijn.

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Vacatures voor Psycholoog

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

GZ Psycholoog - GGZ-team - Hoorn Oost

Werk jij graag met een enthousiast team vol gedreven collega’s en ben jij GZ-? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het GGZ Team in Hoorn biedt jou de mogelijkheid en ruimte om vanuit jouw deskundigheid te doen wat nodig is, voor 24 tot 36 uur per week. Wij horen graag wat jouw wensen en behoeften zijn en gaan daar graag met je over in gesprek!

GZ Psycholoog - Ouderenpsychiatrie - Heerhugowaard en Alkmaar

Ben jij GZ-psycholoog, heb jij hart voor de doelgroep ouder wordende cliënten en wil jij aan de slag in een betrokken en professioneel team? Dan hebben wij een passende vacature voor 24 uur per week!

GZ Psycholoog - GGZ-team - Hoorn Enkhuizen Koggeland

Ben jij GZ-psycholoog en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je onderdeel uitmaken van een enthousiast team en werk je graag met een diverse groep cliënten? Dan verwelkomen wij jou heel graag voor 24 tot 32 uur per week in het GGZ team Hoorn-Enkhuizen-Koggeland! Neem vrijblijvend contact op en vertel ons jouw werkwensen. Samen vinden we dé plek voor jou!

Masterpsycholoog - Aanmeldpunt GGZ NHN & Geriant & Vroegdetectieteam Psychose - Alkmaar

Ben jij de deskundige en enthousiaste masterpsycholoog, die aan de hand van een screeningsgesprek onze cliënten direct naar de juiste behandelplek kan verwijzen? Draag je samen met je collega’s zorg voor een goede doorstroom van eerste contact tot behandeling? Wil je ervaring op doen op het gebied van diagnostiek ter preventie van psychoses? Zoek je een baan waar je (fulltime of parttime) flexibel kan werken? Bij ons is het allemaal mogelijk!

GZ-Psycholoog - PEA-team West-Friesland

Werk jij graag met een enthousiast team vol gedreven collega’s en ben jij GZ- psycholoog met ervaring binnen de GGZ? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het regioteam persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen en ADHD in West-Friesland biedt jou de mogelijkheid en ruimte om vanuit jouw deskundigheid te doen wat nodig is, voor 24 tot 32 uur per week. Wij horen graag wat jouw wensen en behoeften zijn en gaan daar graag met je over in gesprek. We verwelkomen jou graag bij ons team!

Masterpsycholoog - Aanmeldpunt – Alkmaar

Het aanmeldpunt is dé plek waar je thuis, op kantoor, fulltime, parttime, overdag, in de avond of het weekend, hybride kunt werken. Wat een luxe! Ben jij de deskundige en enthousiaste masterpsycholoog, die aan de hand van een screeningsgesprek onze cliënten direct naar de juiste behandelplek kan verwijzen? Draag je samen met je collega’s zorg voor een goede doorstroom van eerste contact tot behandeling? Kom je ons leuke team aanvullen?

Master Psycholoog - Amici Zorgt – West-Friesland

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in West-Friesland voor 24 tot 32 uur per week als master psycholoog? Wil je onderdeel uitmaken van een ambitieus team waarbij je veel vrijheid krijgt? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Masterpsycholoog - GGZ-team – Alkmaar

Zou jij je als masterpsycholoog graag verder ontwikkelen in het geven van diverse behandelingen en het afnemen van diagnostiek in de SGGZ? Ben je voor 24 uur beschikbaar? Reageer dan op de onderstaande vacature en toon je interesse!

GZ-psycholoog - Ambulante forensische psychiatrie - Noord-Holland

Wij zoeken voor zowel het forensisch ACT-team als onze forensische polikliniek een GZ-psycholoog. Een uitdagende baan met veel vrijheid binnen een hecht team. Is dat iets voor jou? Dan is deze uitdaging voor jou bedoeld! Neem je contact met ons op?

Master Psycholoog - Amici - Heerhugowaard

Heb je een afgeronde universitaire opleiding psychologie met basisaantekening psychodiagnostiek? Deel je graag jouw kennis en ervaring met ons als het gaat om CGT, EMDR en oplossingsgericht werken? En krijg jij energie van het denken in mogelijkheden? Amici breidt het team graag uit met een masterpsycholoog voor 24 tot 32 uur per week in Heerhugowaard!

Psychotherapeut – Jeugd en Gezin – Alkmaar

Ben je een psychotherapeut en werk je graag met kinderen en jongeren? Vind je graag oplossingen voor complexe problemen? Dan heeft onze polikliniek jeugd&gezin in Alkmaar een mooie vacature voor jou voor 28-36 uur per week! Ben je nieuwsgierig wat deze functie inhoudt? Lees dan snel verder.

Klinisch psycholoog – Polikliniek Jeugd en Gezin – Alkmaar

Ligt jouw hart bij de kinder- en jeugdpsychiatrie? Zie je kansen om met een team de best mogelijke zorg te leveren? Ben jij een positief ingesteld klinisch psycholoog en haal je alles uit de kast voor het herstel van onze jongeren? Solliciteer dan direct bij ons multidisciplinaire team voor 24-32 uren per week.

(Online) GZ Psycholoog/Klinisch Psycholoog - Hoorn e.o.

Wil jij als GZ- of klinisch psycholoog de vrijheid van een zelfstandige en tegelijkertijd de zekerheid van een vast dienstverband? Werk je graag waar en wanneer je wilt en wil je graag zelf je uren bepalen? Voor de GGZ-teams in de regio West-Friesland hebben wij voor jou deze mogelijkheid en ruimte om te doen wat nodig is!

GZ psycholoog - Amici - Schagen en Den Helder

Droom jij ervan om hoogwaardige kortdurende psychologische zorg te bieden, invloed uit te oefenen op beleid, te begeleiden en samen te werken met de SGGZ? Bij Amici kan dat! Wij zijn momenteel op zoek naar een GZ psycholoog voor 24-32 uur per week. Ben jij nieuwsgierig wat dit concreet betekent? Ga dan met ons in gesprek!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!