Contrast
Onderstrepen

Vacatures psycholoog

Werken als psycholoog bij GGZ NHN betekent: herstelgericht werken, flexibiliteit, ontwikkelmogelijkheden en balans in werk en privé. Klik hieronder om direct naar al onze vacatures voor psychologen te gaan.

Waarom werken in Noord-Holland Noord?

“Je rijdt de goede kant op.” Dit zeggen we tegen nieuwe collega’s uit de randstad die bij GGZ Noord-Holland-Noord komen werken. Of het nu per trein of per auto is, de route naar het noorden is vaker filevrij en gaat tegen de standaard forensenstroom in. Het is bovendien de route naar een van de meest veelzijdige regio’s van Nederland.

In Noord-Holland Noord vind je heel Nederland in een notendop: het uitgestrekte strand van Den Helder tot IJmuiden, historische polders, zoals de Beemster, knusse plaatsjes en dorpen op fietsafstand van historische steden…  Water en wind, reuring en stilte. Noord-Holland Noord heeft je veel te bieden.

Veelgestelde vragen

Als masterpsycholoog of masterpedagoog kun je over het algemeen werken bij het Aanmeldpunt van GGZ NHN en binnen de basis ggz bij Amici en Disofa. Maar ook binnen de ggz-teams en ggz-regioteams van GGZ NHN zijn er soms mogelijkheden.

Als masterpsycholoog of masterpedagoog kun je bij GGZ NHN de opleiding volgen tot GZ-psycholoog. Ook als GZ-psycholoog kun je bij GGZ NHN de opleiding volgen tot klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog.

Ben je geïnteresseerd in de opleiding tot GZ-psycholoog of klinisch (neuro)psycholoog en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Judith Ligthart, klinisch psycholoog-psychotherapeut en P-opleider van GGZ NHN (j.ligthart@ggz-nhn.nl / 06 235 253 22).

Flexibiliteit is een van de kernwaarden van GGZ NHN, dus dit is zeker mogelijk.

Bij GGZ NHN vinden we een goede werk en privébalans belangrijk. Je hebt dus vrijheid in jouw werktijden en die kun je invullen op de manier wat voor jou het prettigst werkt.

Dit is zeker mogelijk. Bij DiSofa zijn ze gespecialiseerd in volledige 100% online therapie. Collega’s werken daar van over de hele wereld. Maar ook collega’s van ggz-teams kunnen behandelingen online doen vanuit huis. Sommige cliënten hebben dit zelf ook liever.

Ja zeker. Je zou je uren kunnen verdelen over meerdere klinieken, meerdere teams of bijvoorbeeld een ggz-team en een kliniek.

Dit kan zeker. We kijken samen waar jouw interesse ligt. Je loopt mee met de dienstdoende masterpsycholoog, masterpedagoog, GZ-psycholoog of klinisch (neuro)psycholoog bij verschillende onderdelen van GGZ NHN en maakt kennis met onze medewerkers. Neem hiervoor contact op met onze recruiters en bespreek samen waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of recruitment@ggz-nhn.nl

Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of recruitment@ggz-nhn.nl

Bij GGZ NHN hebben we onze eigen FIT-academy die allerlei scholingen en trainingen organiseert voor de zorgprofessionals bij GGZ NHN om bekwaam te blijven in hun werk. Voor alle psychologen en orthopedagogen bij GGZ NHN organiseren wij ook één keer per jaar een psychologenconferentie met verschillende sprekers vanuit de organisatie, maar ook buitenaf.

Medewerkers aan het woord

Card image cap

Bahar

GZ-psycholoog

"Van tevoren twijfelde ik of de forensische zorg wel wat voor mij was. Maar het verbaasde me hoe leuk het is om in deze setting te werken."

Card image cap

Wendy

Klinisch psycholoog

"Vanaf de eerste dag bij GGZ NHN voelde ik de klantvriendelijkheid. Dat merk je al aan de balie waar medewerkers en cliënten elkaar vriendelijk ‘goedemorgen’ zeggen."

Card image cap

Lotte

GZ-psycholoog

Willem had ook een autisme-spectrumstoornis, waardoor hij grote behoefte had aan structuur en duidelijkheid. Die bood GGZ NHN door Lotte in het gehele traject zijn deelbehandelaar te laten zijn.

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Vacatures voor Psycholoog

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut - 16-36 uur - PEA West-Friesland

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een klinisch psycholoog en/of psychotherapeut voor 16-36 uur per week voor regioteam Persoonlijkheidsstoornissen West Friesland, onderdeel van de Maatschappelijke en Specialistische GGZ.

GZ Psycholoog - GGZ-team – Medemblik Opmeer

Ben jij een GZ-psycholoog en vind je het leuk om in een team te werken? GGZ-team Medemblik-Opmeer is een enthousiast, hardwerkend en gezellig team die een heel diverse groep cliënten uit Medemblik en omgeving bedient. Wij zijn op zoek naar versterking voor 24 tot 36 uur per week. Deze vacature is geen vervanging maar uitbreiding, daardoor zal je samen gaan werken met zowel een Klinisch psycholoog en GZ psycholoog en een PIOG.

GZ Psycholoog - jeugd en gezin Online

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als GZ psycholoog of ervaren basispsycholoog en wil je werken in een online team? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn namelijk op zoek naar een collega voor onze Jeugd en Gezin Online. We gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

GZ psycholoog - GGZ Team Heerhugowaard Centrum

Voor ons GGZ Team zoeken we een GZ Psycholoog voor 16-24 uur per week, in de periode juli tot en met januari. We zoeken iemand die gedreven is en het welzijn van de mensen op de eerste plaats heeft. Als jij denkt, dit ben ik!; neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Masterpsycholoog - Forensisch Diagnostisch Expertise Centrum

Voor het Forensisch Diagnostisch Expertise Centrum zijn wij op zoek naar een masterpsycholoog voor minimaal 32 uur per week. In deze functie bieden wij voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden onder begeleiding van ervaren GZ psychologen. Dus ben je een ambitieuze psycholoog en wil je aan met slag binnen forensische psychologie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Orthopedagoog- Kliniek Autisme – Heiloo en Heerhugowaard

Ben jij klaar om jongvolwassenen met autisme te begeleiden naar een zelfstandiger leven? Wellicht is deze tijdelijke functie voor 24 tot 36 uur per week iets voor jou! Wij zoeken namelijk een collega in de rol van behandelaar van mei tot en met oktober 2024 . Wij komen graag met jou in contact!

Master psycholoog- Kliniek Autisme – Heiloo en Heerhugowaard

Ben jij klaar om jongvolwassenen met autisme te begeleiden naar een zelfstandiger leven? Wellicht is deze tijdelijke functie voor 24 tot 36 uur per week iets voor jou! Wij zoeken namelijk een collega in de rol van behandelaar van mei tot en met oktober 2024 . Wij komen graag met jou in contact!

GZ Psycholoog- Kliniek Autisme – Heiloo en Heerhugowaard

Ben jij klaar om jongvolwassenen met autisme te begeleiden naar een zelfstandiger leven? Wellicht is deze tijdelijke functie voor 24 tot 36 uur per week iets voor jou! Wij zoeken namelijk een collega in de rol van behandelaar van mei tot en met oktober 2024 . Wij komen graag met jou in contact!

Orthopedagoog – Langdurige behandeling jongeren - Alkmaar

Ben jij een kei in het vertalen van hulpvragen van jongeren en hun ouders of verzorgers naar concrete doelen? Weet jij hoe je hen kunt helpen in het versterken van zelfredzaamheid én heb je ervaring in de psychiatrie? Voor de afdeling Langdurige Behandeling Jongeren (LBJ) in Alkmaar zijn wij op zoek naar een orthopedagoog voor 20 tot 32 uur per week. Is dit jouw droombaan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Master Psycholoog – Langdurige behandeling jongeren - Alkmaar

Ben jij een kei in het vertalen van hulpvragen van jongeren en hun ouders of verzorgers naar concrete doelen? Weet jij hoe je hen kunt helpen in het versterken van zelfredzaamheid én heb je ervaring in de psychiatrie? Voor de afdeling Langdurige Behandeling Jongeren (LBJ) in Alkmaar zijn wij op zoek naar een psycholoog voor 20 tot 32 uur per week. Is dit jouw droombaan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Traumaspecialist - Expertisecentrum het jonge kind - Alkmaar

Ben jij een Orthopedagoog Generalist, Klinisch psycholoog of een GZ-psycholoog met affiniteit met kinderen tot 12 jaar en wil je werken in de rol van trauma- en hechtingsspecialist? Zet jij je in om ervoor te zorgen dat kinderen met psychische en psychosociale uitdagingen de beste zorg krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor 16 tot 32 uur per week!

Master Psycholoog - Amici – Den Helder

Amici zoekt een parttime masterpsycholoog (24-32 uur/week) in Den Helder! Heb jij een universitaire psychologieopleiding afgerond met basisaantekening psychodiagnostiek? Deel jouw kennis in CGT, EMDR en oplossingsgericht werken en groei door naar een opleidingsplek voor GZ-psycholoog. Interesse? Neem contact op!

GZ psycholoog - Amici - Den Helder

Ben jij op zoek naar een baan in de basis-GGZ waarbij je soms net iets meer doet dan bij een reguliere basis-GGZ? En zoek je naar een baan met veel vrijheid en ontwikkelmogelijkheden? Bij Amici kan dat! Voor de locatie Den Helder zijn wij opzoek naar een GZ Psycholoog om ons team te versterken voor 24-32 uur per week. Ben jij nieuwsgierig wat dit concreet betekent? Ga dan met ons in gesprek!

Klinisch psycholoog – Polikliniek – Jeugd en Gezin Alkmaar

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als klinisch psycholoog? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn namelijk op zoek naar een collega voor team B op de polikliniek van Jeugd en Gezin in Alkmaar voor minimaal 20 uur per week. We gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Psychotherapeut – Polikliniek – Alkmaar

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als psychotherapeut? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn namelijk op zoek naar een collega voor team B op de polikliniek van Jeugd en Gezin in Alkmaar voor minimaal 20 uur per week. We gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Psychotherapeut- GGZ-Teams – Hoorn e.o.

Mogen wij jouw ervaring inzetten om bij te dragen aan het maatschappelijk herstel van onze klanten? Super! Wij zoeken een psychotherapeut voor 28 tot 32 uur in ons team die zit heeft om het team aan te komen vullen. Pak jij deze kans?

Orthopedagoog – FACT team Jeugd & Gezin

Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan waarin jij je kennis en kunde op het gebied van psychiatrie kunt toepassen en zo jongeren een stapje verder kunt helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanwege zwangerschapsverlof zijn wij namelijk op zoek naar een Orthopedagoog voor ons FACT team in Alkmaar. Wij komen graag met jou in contact!

GZ Psycholoog - GGZ-team – Heiloo Bergen

Voor ons GGZ-team Heiloo Bergen zijn wij op zoek naar een GZ-Psycholoog voor minimaal 16 uur per week. Ben jij, als GZ-Psycholoog, op zoek naar een betekenisvolle baan in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie? Zoek jij ruimte in je werk voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling? Zet jij graag creatieve ideeën om in acties? Wij gaan graag met je in gesprek!

Psychotherapeut – MBT Deeltijdbehandeling – Jeugd en Gezin

Ben jij een psychotherapeut die zorgt voor verbinding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze deeltijdbehandeling Mentalization Based Treatment (MBT) zoeken wij een collega voor minimaal 20 uur per week. In deze rol behandel je cliënten tussen de 15 en 25 jaar oud. Wij komen heel graag met jou in contact!

GZ Psycholoog - GGZ-team – Alkmaar Centrum

Ben jij een GZ-psycholoog en ben je er klaar voor om samen met een enthousiast team je mouwen op te stropen? Wil jij graag je kennis en kunde inzetten voor onze diverse en soms complexe doelgroepen?. En ben je beschikbaar voor 24 tot 36 uur per week? Dan zoeken wij jou! Neem je contact op om je wensen en ideeën te bespreken?

GZ psycholoog – Polikliniek – Jeugd en Gezin Alkmaar

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als GZ psycholoog? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn namelijk op zoek naar een collega voor team B op de polikliniek van Jeugd en Gezin in Alkmaar. We gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

GZ psycholoog – Team Eetstoornissen – Alkmaar

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als GZ psycholoog? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn namelijk op zoek naar een collega voor het Eetstoornissen team van Jeugd en Gezin in Alkmaar. We gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Klinisch Psycholoog - Frailty de kop van Noord-Holland

Heb jij hart voor de doelgroep ouder wordende cliënten en wil jij je inzetten als klinisch-psycholoog? Werk je graag samen in een hecht team en ga je voor de beste zorg? Dan hebben wij een passende vacature voor 24 tot 28 uur per week! Laat ons weten wat voor jou belangrijk is in een baan, en we gaan er samen over in gesprek!

GZ Psycholoog - Frailty de kop van Noord-Holland

Heb jij hart voor de doelgroep ouder wordende cliënten en wil jij je inzetten als GZ-psycholoog? Werk je graag samen in een hecht team en ga je voor de beste zorg? Dan hebben wij een passende vacature voor 24 tot 28 uur per week! Laat ons weten wat voor jou belangrijk is in een baan, en we gaan er samen over in gesprek!

GZ Psycholoog - polikliniek jeugd & gezin - Den Helder & Schagen

Werk jij graag als GZ-Psycholoog met de doelgroep jeugd en gezin? En wil jij onderdeel uitmaken van een team dat samen wilt gaan voor de beste zorg? De polikliniek Jeugd en Gezin in Den Helder en Schagen heeft een vacature voor 32 uur per week. Wil jij meer weten over deze plek en kom jij ons team versterken? Dan komen wij heel graag met jou in contact!

Masterpsycholoog - polikliniek jeugd & gezin - Den Helder & Schagen

Ben jij op zoek naar een uitdagende de baan in Den Helder en Schagen voor 32 uur per week als master psycholoog? Wil je onderdeel uitmaken van een team dat gaat voor de beste zorg voor jeugd en gezin ? Dan gaan wij graag met jou in gesprek over jouw ideale baan!

Psychotherapeut- GGZ-Team – Den Helder Anna Paulowna

Mogen wij jouw ervaring inzetten om bij te dragen aan het maatschappelijk herstel van onze klanten? Super! Wij zoeken een psychotherapeut voor 28 uur in ons team die zit heeft om het team aan te komen vullen. Pak jij deze kans?

GZ-psycholoog - GGZ-Team – Den Helder Anna Paulowna

Als GZ Psycholoog krijg je de mogelijkheid om jouw expertise en kennis toe te passen bij een dynamische GGZ team in Den Helder en Anna Paulowna. Je krijgt de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien binnen jouw vakgebied. Kortom, als GZ Psycholoog kun je hier een waardevolle bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van mensen en ben je onderdeel van een ambitieuze en professionele werkomgeving. Kom jij ons aanvullen voor 28 uur?

GZ Psycholoog - GGZ-team – Alkmaar Schoorl

Ben jij een GZ-psycholoog en ben je er klaar voor om je mouwen op te stropen? Heb jij zin om meters te maken samen met een enthousiast team. Sta jij graag klaar voor een diverse groep cliënten uit Alkmaar en Schoorl? En ben je beschikbaar voor 28 uur per week? Dan zoeken wij jou! Kom jij ons team versterken?

Masterpsycholoog - Aanmeldpunt GGZ NHN, Geriant en Vroegdetectieteam Psychose - Alkmaar

Ben jij de deskundige en enthousiaste masterpsycholoog, die aan de hand van een screeningsgesprek onze cliënten direct naar de juiste behandelplek kan verwijzen? Draag je samen met je collega’s zorg voor een goede doorstroom van eerste contact tot behandeling? Wil je ervaring op doen op het gebied van diagnostiek ter preventie van psychoses? Zoek je een baan waar je (fulltime of parttime) flexibel kan werken? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Masterpsycholoog - Aanmeldpunt – Alkmaar

Het aanmeldpunt is dé plek waar je thuis, op kantoor, fulltime, parttime, overdag, in de avond of het weekend, hybride kunt werken. Wat een luxe! Ben jij de deskundige en enthousiaste masterpsycholoog, die aan de hand van een screeningsgesprek onze cliënten direct naar de juiste behandelplek kan verwijzen? Draag je samen met je collega’s zorg voor een goede doorstroom van eerste contact tot behandeling? Kom je ons leuke team aanvullen?

GZ-psycholoog - Forensisch ACT - Noord-Holland

Wij zoeken voor zowel het forensisch ACT-team als onze forensische polikliniek een GZ-psycholoog. Een uitdagende baan met veel vrijheid binnen een hecht team. Is dat iets voor jou? Dan is deze uitdaging voor jou bedoeld! Neem je contact met ons op?

(Online) GZ Psycholoog/Klinisch Psycholoog - Hoorn e.o.

Wil jij als GZ- of klinisch psycholoog de vrijheid van een zelfstandige en tegelijkertijd de zekerheid van een vast dienstverband? Werk je graag waar en wanneer je wilt en wil je graag zelf je uren bepalen? Voor de GGZ-teams in de regio West-Friesland hebben wij voor jou deze mogelijkheid en ruimte om te doen wat nodig is!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!