Werk jij graag in een innovatieve organisatie, die herstelgerichte zorg biedt aan jong en oud?

Dan ben je van harte welkom in 1 van onze multidisciplinaire teams. Werken als psycholoog bij GGZ NHN betekent: Herstelgericht werken, flexibiliteit, ontwikkelmogelijkheden en balans in werk en privé. Klik hieronder om direct naar al onze vacatures voor psychologen te gaan.

Waarom werken in Noord-Holland Noord?

“Je rijdt de goede kant op.” Dit zeggen we tegen nieuwe collega’s uit de randstad die bij GGZ Noord-Holland-Noord komen werken. Of het nu per trein of per auto is, de route naar het noorden is vaker filevrij en gaat tegen de standaard forensenstroom in. Het is bovendien de route naar een van de meest veelzijdige regio’s van Nederland.

In Noord-Holland Noord vind je heel Nederland in een notendop: het uitgestrekte strand van Den Helder tot IJmuiden, historische polders, zoals de Beemster, knusse plaatsjes en dorpen op fietsafstand van historische steden…  Water en wind, reuring en stilte. Noord-Holland Noord heeft je veel te bieden.

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Vacatures voor Psycholoog

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Psychodiagnostisch Medewerker

Voor het Team Diagnostiek zoekt GGZ Noord-Holland-Noord een psychodiagnostisch medewerker (PDW-er) voor 20 uur per week die zal werken met volwassenen en ouderen. Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd. GGZ Noord-Holland-Noord heeft de intentie medewerkers voor langere tijd aan zich te binden. Een contract voor onbepaalde tijd behoort, afhankelijk van functie en werkervaring, tot de mogelijkheden. Parttime dienstverbanden zijn bespreekbaar.

Klinisch Psycholoog - GGZ-team - Medemblik

Ben jij een Klinisch psycholoog en ben je er klaar voor om je mouwen op te stropen? Heb jij zin om meters te maken samen met een enthousiast team. Sta jij graag klaar voor een diverse groep cliënten uit Medemblik en omgeving? En ben je beschikbaar voor 24, 28, 32 of 36 uur per week? Dan zoeken wij jou! Kom jij ons team versterken?

GZ Psycholoog - GGZ-team - Medemblik

Ben jij een GZ-psycholoog en ben je er klaar voor om je mouwen op te stropen? Heb jij zin om meters te maken samen met een enthousiast team. Sta jij graag klaar voor een diverse groep cliënten uit Medemblik en omgeving? En ben je beschikbaar voor 24-32 uur per week? Dan zoeken wij jou! Kom jij ons team versterken?

Masterpsycholoog Aanmeldpunt GGZ-NHN & Geriant

Ben jij die deskundige en enthousiaste masterpsycholoog, die aan de hand van een screeningsgesprek onze cliënten direct naar de juiste behandelplek kan verwijzen? Draag je samen met je collega’s zorg voor een goede doorstroom van eerste contact tot behandeling? Zoek je een baan waar je (fulltime of parttime) flexibel kan werken? Bij ons is het allemaal mogelijk!

GZ-Psycholoog Polikliniek Jeugd en Gezin

Werk jij graag als GZ-Psycholoog met onze doelgroep kinderen en jongvolwassenen? En werk jij graag in een ambitieus team? Onze Polikliniek Jeugd en Gezin in Alkmaar heeft een vacature voor 32 uur per week, voor een gedreven GZ-psycholoog. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Master Psycholoog - Amici Zorgt

Heb je een afgeronde universitaire opleiding psychologie met basisaantekening psychodiagnostiek? Deel je graag jouw kennis en ervaring met ons als het gaat om CGT, EMDR en oplossingsgericht werken? En krijg jij energie van het denken in mogelijkheden? Amici Zorgt breidt het team graag uit met een masterpsycholoog voor 24 tot 32 uur per week in de locaties Den Helder en Schagen.

GZ-Psycholoog - PEA-team West-Friesland - 24-32 uur

Ga jij graag uitdagingen aan, samen met een enthousiast team met gedreven collega’s en ben jij GZ- psycholoog met ervaring op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen en ADHD? Doe je graag betekenisvol werk in een professioneel (multidisciplinair) team? Ben jij voor 24– 32 uur per week beschikbaar? Het regioteam persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen en ADHD in West-Friesland biedt jou de mogelijkheid en ruimte om vanuit jouw deskundigheid te doen wat nodig is.

Online GZ Psycholoog/Klinisch Psycholoog

Wil jij als GZ- of klinisch psycholoog de vrijheid van een zelfstandige en tegelijkertijd de zekerheid van een vast dienstverband? Werk je graag waar en wanneer je wilt en wil je graag zelf je uren bepalen Voor de GGZ-teams in de regio West-Friesland hebben wij voor jou deze mogelijkheid en ruimte om vanuit jouw deskundigheid te doen wat nodig is.

GZ-psycholoog Den Helder / Wieringen

Ben jij een out-of-the-box denker die graag innovatieve en creatieve ideeën omzet in acties? Ben je GZ-psycholoog en wil je aan de slag in een betrokken en professioneel team? Ons ggz-team Den Helder Wieringen heeft een vacature voor 24 uur. De beste ambulante behandeling voor de cliënt, jij zorgt ervoor?! JA?! Wij gaan graag met je in gesprek!

GZ psycholoog - Amici Zorgt - Hoorn - 24-32 uur

Droom jij ervan om net dat stukje extra zorg te bieden tussen GBGGZ en SGGZ en wil je zelf bepalen waar en hoeveel je werkt? Bij Amici kan dat! Voor de locatie Hoorn in de regio West-Friesland zijn wij opzoek naar een GZ Psycholoog om ons team te komen versterken voor 24-32 uur. Ben jij nieuwsgierig wat dit concreet betekent? Ga dan met ons in gesprek!

Klinisch Psycholoog - PEA de Kop van Noord-Holland

Ben jij klinisch psycholoog met ervaring op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen en ADHD? Wil jij jouw expertise als klinisch psycholoog inzetten in een veelzijdig team waarbij je veel ruimte hebt om de functie in te kleden naar eigen inzicht? Ben jij voor 24 uur – 32 uur per week beschikbaar? Reageer dan snel! Ons regio-team voor persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen en ADHD in de Kop van Noord-Holland zoekt voor 24 -32 uur versterking!

GZ Psycholoog - team Enkhuizen

Ben jij een enthousiaste GZ-psycholoog die zich wil inzetten om cliënten maximaal in eigen regie te zetten? Lever je graag een bijdrage aan het behandelaanbod op basis van de vraag van de regio? Kan jij goed samenwerken met in- en externe partners en weet je ons aanbod goed op de kaart te zetten in ons verzorgingsgebied? Ben je voor 24- 32 uur per week beschikbaar? Ons ggz-team Enkhuizen zoekt jou! Reageer en wij gaan graag met je in gesprek!

GZ Psycholoog - GGZ team Heiloo - Bergen

Ben jij, als GZ-Psycholoog, op zoek naar een betekenisvolle baan in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie? Zoek jij ruimte in je werk voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling? Zet jij graag creatieve ideeën om in acties? Ons GGZ team Heiloo-Bergen heeft een vacature voor 32 uur. Wij gaan graag met je in gesprek!

GZ-psycholoog GGZ-team Schagen Hollands Kroon Oost

Wil je de beste behandeling voor de cliënt en weet je dat die tot stand komt door kennis te delen en samen te werken? Ben jij GZ-psycholoog en wil je aan de slag in een betrokken en professioneel team? Ons ggz-team Schagen Hollands Kroon Oost biedt een vacature voor 28 uur per week. Reageer nu en wij gaan graag met je in gesprek!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!