Contrast
Onderstrepen

Een nieuwe naam: Triversum wordt GGZ Noord-Holland Noord jeugd & gezin

vrijdag 1 juli 2022 09:47 uur

GGZ NHN biedt de zorg voor kinderen, jongeren en hun ouders sinds 7 juni jl. aan onder een nieuwe naam: GGZ Noord-Holland-Noord jeugd & gezin.

In 2018 fuseerde Triversum Kinder- en Jeugdpsychiatrie met GGZ Noord-Holland-Noord. De nieuwe naam is het sluitstuk van een periode van harmonisatie en integratie. 

“Deze nieuwe naam sluit goed aan bij de zorgvraag die er tegenwoordig aan ons wordt gesteld”, zegt Thessa Mous, directeur zorg bij de divisie. “Onze aandacht gaat steeds meer uit naar het gezin; daarom ben ik blij dat we dat nu ook in onze naam gaan uitdragen”. Directeur bedrijfsvoering Erik Koch vult haar aan: “In 2018 fuseerde Triversum met GGZ NHN. We pakken steeds meer zaken op met andere divisies, bijvoorbeeld de nieuwe High Intensive Care (HIC) in Heiloo. Het is het juiste moment om de oude naam Triversum, na 25 jaar, achter ons te laten”.

Meer weten?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: