Een opleiding volgen bij GGZ NHN

Wil jij een opleiding volgen tot verpleegkundig specialist ggz, psychiater of verpleegkundige? Dit kan via GGZ NHN. Laat je op deze pagina verder informeren over de verschillende mogelijkheden die wij bieden.  

Vierjarige opleiding tot verpleegkundige niveau 4

De eerste vijf maanden van de opleiding is de beroepsvoorbereidende periode (BVP). Na deze periode start de beroepspraktijkvorming (BPV) waarin je werken en leren combineert. In drie periodes werk je op verschillende afdelingen binnen de ouderenzorg, langdurende zorg en acute zorg. 

Verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4

Je combineert in 2,5 jaar werken en leren, waarin je gedurende drie leerperiodes op verschillende afdelingen ervaring opdoet met verschillende doelgroepen.

Opleiding tot psychiater

GGZ NHN biedt aan artsen de mogelijkheid intern een specialisatie tot psychiater voor de aandachtsgebieden kinder- en jeugdpsychiatrie, volwassenenpsychiatrie en ouderenpsychiatrie.

Opleiding tot verpleegkundig specialist

GGZ NHN is één van de vijftien ggz-instellingen in Nederland die erkend is als opleidingsinstelling voor de opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ (psychiatrie, verstandelijk gehandicaptenzorg, verslavingszorg en psychogeriatrie).

Opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Je combineert werken en leren waarin je gedurende twee praktijkleerperiodes van 9 maanden in verschillende ambulante teams en bij verschillende doelgroepen je SPV- competenties leert toepassen. Ook een stage bij de crisisdienst maakt deel uit van de opleiding.

Postdoctorale opleiding GZ-psycholoog

GGZ NHN is een SGGZ praktijkopleidingsinstelling voor de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. De duur van deze opleiding is twee jaar bij een arbeidsleerovereenkomst van 100% aanstelling.

Opleiding tot klinisch psycholoog

Dit 4-jarig opleidingstraject biedt de differentiatie Volwassenen (in verschillende onderdelen van onze organisatie) en de differentiatie Kind & Jeugd aan.

Opleiding tot psychotherapeut

De duur van deze opleiding is drie jaar met een arbeidsleerovereenkomst van minimaal 50%.

Opleiding voor zij-instromer hbo-v

Volg je het FastSwitch hbo-v-traject bij Hogeschool Inholland en spreekt de geestelijke gezondheidszorg je aan? Solliciteer dan naar een opleidingsplaats bij GGZ NHN. De duur van de opleiding is 2,5 tot 3 jaar. 

Card image cap

GGZ NHN als werkgever

Onze organisatie biedt veel verschillende functies en mogelijkheden om je te ontwikkelen. We stimuleren dat waardoor er altijd mogelijkheden zijn voor een nieuwe uitdaging. Bovendien vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Die balans ziet er voor iedereen anders uit en kan per levensfase verschillen. 

Vacatures voor Opleidingen

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Arts in opleiding tot Psychiater

Ben jij die talentvolle arts die zich wil ontwikkelen tot een herstelgerichte psychiater? GGZ Noord-Holland-Noord investeert graag in kennis en ontwikkeling en biedt hoogstaande opleidingsplaatsen tot psychiater aan. De opleiding start op 1 april 2024.

Opleidingsplaatsen HBO-V duaal

Volg jij je HBO-v opleiding bij InHolland en weet je het na jouw stage bij GGZ NHN zeker? Ga jij voor een loopbaan in de geestelijke gezondheidszorg? Kies dan ook voor de mogelijkheid om de duale opleiding te volgen. Vanaf september zijn er opleidingsplaatsen beschikbaar voor 3e- en 4e-jaars studenten HBO-V Duaal. De sollicitatieprocedure is gestart, meld je nu aan.

Leerling verpleegkundige MBO verkort traject

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière en wil je graag werken en leren tegelijk? GGZ Noord-Holland-Noord heeft opleidingsplaatsen voor de opleiding tot verpleegkundige. Wist je dat de studiekosten van deze praktijkopleiding volledig vergoed worden? Word jij hier ook enthousiast van? Reageer dan vandaag nog!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!