Contrast
Onderstrepen

Hulp bij crisis voor kinderen en jeugd

Soms zijn psychische problemen zo ernstig dat er sprake is van een crisissituatie en is er direct hulp nodig.

Huisartsen, medisch specialisten, jeugdartsen, jeugd- en gezinsteams van de gemeente en (ggz)-instellingen kunnen een geldige verwijzing doen. Neem contact op met een van deze verwijzers.

Hoe helpen we je?

Integrale crisisdienst

Zowel inwoners van Noord-Holland-Noord als professionals kunnen 24/7 bellen met Crisisdienst Jeugd NHN: 088 777 88 87

IHT-team jeugd

Het IHT-jeugdteam is er om een opname in de kliniek te voorkomen of de opname te verkorten. Ook verzorgt het IHT-team kortdurende crisisbehandeling tot maximaal 6 weken.

De werkzaamheden van het team bestaan uit crisisbeoordelingen (binnen kantoortijd), huisbezoeken en acute dagbehandeling. Het IHT-team is een zeer ervaren multidisciplinair team dat bestaat uit de sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, psychiatrisch verpleegkundigen, arts en psychiater.

HIC Jeugd

Soms zijn psychische problemen zo ernstig dat er sprake is van een crisissituatie. Een korte opname in een kliniek kan dan nodig zijn. De HIC is een gesloten afdeling waar jongeren vanaf 12 jaar kunnen verblijven.

Digiteam

De medewerkers van ons Digiteam staan 24/7 voor je klaar. Je kunt dus altijd contact met een van hen opnemen via Telezorg of telefoon.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: