Welkom bij Maatwerk Productie!

Maatwerk Productie, is er voor mensen vanaf 18 jaar, met een psychiatrisch heden of verleden, die moeite hebben met de invulling van hun dag en hier graag mee aan de slag willen. Het krijgen van een psychiatrische ziekte kan iedereen overkomen. Voor veel mensen is dit een ingrijpende en verwarrende gebeurtenis. Toch wilt u verder.

We hebben een breed aanbod binnen Maatwerk Productie, activiteiten die mensen helpen actief te zijn en contact te hebben met andere mensen. Activiteiten die u helpen om weer structuur en ritme aan te brengen in uw dag. Ook kunt u in uw eigen tempo nieuwe vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden. Zo creëert u voor uzelf nieuwe kansen. Dat kan een mooie opstap zijn naar betaald werk.

Is door uw psychiatrische ervaringen of om andere redenen de stap naar betaald werk te groot? De centra vormen een veilige plek om op terug te vallen of een nieuwe start te maken. Ontdek bij onze verschillende locaties welke mogelijkheden er zijn en kom gerust binnenlopen voor meer informatie of een rondleiding. De deur staat altijd open!

Wat u kunt doen bij Maatwerk Productie

Card image cap

Arbeidsafdeling

De werkzaamheden op de arbeidsafdeling in Den Helder zijn een vast onderdeel in ons programma waar u kunt werken aan persoonlijke doelen.

Card image cap

Montage en inpak

Op de locatie in Heiloo en Schagen monteren we onder andere lichtbalken voor aanhangwagens en maken we staalboeken. Wat niet machinaal verwerkt kan worden, krijgen wij met vele handen toch voor elkaar. Het is een veelzijdige werkplek waar techniek en handwerk samen komen. 

Card image cap

Productiewerk

Een vast onderdeel in ons programma in Alkmaar en Heerhugowaard is het productiewerk dat wij doen voor verschillende bedrijven. Het bestaat uit licht, zittend werk waarbij u werkt aan persoonlijke doelen. Veel deelnemers kiezen voor productiewerk, omdat dit ook een moment is om sociale contacten te onderhouden.

Waar vind ik Maatwerk Productie?

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Alkmaar

Drechterwaard 16
Alkmaar
06 23 97 93 17

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Den Helder

Weststraat 71
Den Helder
072 53 57 712

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Heerhugowaard

Taxuslaan 34
Heerhugowaard
088 65 65 004

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Heiloo

De Bullaan 2
Heiloo
072-53 52 459

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Schagen

Witte Paal 34
Schagen
0224 21 72 96

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN