Stages bij GGZ NHN

Zoek je een leuke afwisselende en uitdagende stage in de geestelijke gezondheidszorg? Kom dan stage lopen bij de GGZ NHN! Want dat staat bij GGZ NHN garant voor een leerzame tijd. Jaarlijks bieden wij aan ongeveer 200 studenten een dynamische stageplek. Naast beroepsinhoudelijke ontwikkeling staat in je stage ook zelfontwikkeling centraal.

Stagebureau

Het Stagebureau is het aanmeldpunt voor alle stage-activiteiten bij GGZ NHN. Hier komen de stageverzoeken binnen en worden de stagiaires gekoppeld aan een stageplek. We bieden stageplaatsen voor verschillende opleidingen, op verschillende locaties zoals o.a. Den Helder, Hoorn, Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Schagen. Zo kunnen wij vraag en aanbod optimaal op elkaar afstemmen.

Contact Stagebureau

Telefoonnummer Servicedesk P&O
072 531 27 77 (ma t/m do van 09:00 - 16:00 uur)

Emailadres
stagebureau@ggz-nhn.nl

Postadres
GGZ Noord-Holland-Noord
Postbus 18
1850 BA Heiloo

Je kunt bij ons stage lopen....

voor de volgende opleidingen

  • Verpleegkundige (mbo- en hboniveau) / BOL en voltijd
  • Agogische opleidingen (mbo- en hbo niveau)
  • WO psychologie
  • Vaktherapeuten
  • Ondersteunende diensten

Hoe verloopt de aanmelding?

Voor de verpleegkundige mbo- en hbo stageplaatsen worden de stagiaires via de opleidingsinstelling aangemeld bij GGZ NHN. Stagiaires hoeven zelf geen contact op te nemen met GGZ NHN. De stageplaatsing loopt namelijk via de opleidingsinstelling. Dit geldt ook voor mbo agogische opleidingen.

Stagevacatures voor hbo agogische opleidingen

Voor de hbo agogische opleidingen kun je de stagevacatures vinden op het intranet van de opleidingsinstelling of stuur je motivatie en CV naar stagebureau@ggz-nhn.nl.

Zij gingen jou voor..

Card image cap

Laura

Student Verpleegkunde

"Doordat er een open sfeer is en collega’s erg toegankelijk zijn, voel ik me ook vrij om hulp te vragen en het te delen als ik iets lastig vind of iets me raakt. Er wordt altijd meegedacht."

Card image cap

Tim

Stagiair Vastgoed

"Vanaf het begin af aan kwamen er collega’s naar mij toe die interesse toonden, waardoor ik me al snel op mijn gemakt voelde en collega’s leerde kennen."

Card image cap

Rosalie

Stagiair Marketing & Communicatie

"Bij GGZ NHN zat ik echt op mijn plek, ik leerde ontzettend veel en ik kon veel creativiteit kwijt in mijn taken. Ook mijn eigen input en ideeën werden erg gewaardeerd, ze luisterden écht naar mij en werd bij veel processen betrokken."

Stages jeugd & gezin

We bieden diverse stagemogelijkheden voor verschillende opleidingsinstituten waar onze divisie jeugd & gezin mee samenwerkt.

Coschappen

GGZ NHN is een geliefde opleidingsplek voor masterstudenten Geneeskunde. Zowel voor de coschappen als de derdejaars-masterspecialisaties bieden wij een interessante werkomgeving. 

Veelgestelde vragen

Als je bij GGZ NHN wilt stagelopen of afstuderen, kun je contact met ons opnemen.
Mail je CV en motivatiebrief naar stagebureau@ggz-nhn.nl. Geef hierin o.a. aan om welke opleiding het gaat, de stageperiode, het leerjaar waarvoor je een stageplaats zoekt en naar welke richting/afdeling je voorkeur uit gaat.

Je kunt gedurende het hele jaar met je stage starten, maar er zijn twee gebruikelijke startmomenten in het jaar: september en februari.

Dit kun je checken op de site van het desbetreffende kenniscentrum, zoals S-BB.nl 

Stageplaatsen worden op tijd ingevuld. Neem daarom tijdig contact met ons op. Mocht je laat zijn met het solliciteren naar een stageplek, dan kun je het beste eerst telefonisch contact met ons opnemen om te kijken of er nog mogelijkheden zijn.

Stagebureau: 072 531 27 77

Indien de stage een verplicht onderdeel van de studie betreft en meer dan 144 uur bedraagt ontvang je een stagevergoeding conform de cao ggz. Voor een afstudeerstage/onderzoek ontvang je geen stagevergoeding.

Indien je niet in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct kun je in aanmerking komen voor een reiskostenvergoeding.

Het is niet mogelijk om stage te lopen bij GGZ NHN als je afgestudeerd bent. Je dient op het moment van de stage ingeschreven te staan als student en je opleiding nog niet afgerond te hebben.

Card image cap

GGZ NHN als werkgever

Onze organisatie biedt veel verschillende functies en mogelijkheden om je te ontwikkelen. We stimuleren dat waardoor er altijd mogelijkheden zijn voor een nieuwe uitdaging. Bovendien vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Die balans ziet er voor iedereen anders uit en kan per levensfase verschillen. 

Vacatures voor Stage

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Stage GGZ NHN – Opnamekliniek Forensisch Heiloo (Hooge Venne + Strandwal)

Volg je de HBO opleiding Social Work en ben je voor je derde- of vierde leerjaar op zoek naar een afwisselende en uitdagende stageplaats binnen een forensische setting? Lees dan snel verder!

Stage GGZ NHN – Langdurige Behandeling Jongeren (Anker) - Alkmaar

Wil jij een kei worden in het vertalen van hulpvragen van jongeren en hun ouders of verzorgers naar concrete doelen? Ben je nieuwsgierig hoe je hen kan helpen bij het versterken van zelfredzaamheid en heb je affiniteit met stoornissen in het autismespectrum? Voor de afdeling Langdurige Behandeling Jongeren in Alkmaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair, vanaf het derde leerjaar HBO Social Work. Is dit jouw droom stage? Dan komen wij graag met jou in contact!

Stage GGZ NHN – HIC Jeugd & Gezin - Alkmaar

Volg je de HBO opleiding Social Work/Pedagogiek en ben je voor je derde- of vierde leerjaar op zoek naar een afwisselende, pittige en uitdagende stageplaats? Lees dan snel verder! Onze HIC-Jeugd (gesloten opnameafdeling) in Alkmaar heeft vanaf 1 februari 2024 een stageplaats beschikbaar.

Stage GGZ NHN – Maatwerk Heerhugowaard

Help je mensen graag een volgende stap te zetten? Werk je actief mee aan een zinvolle dagbesteding voor mensen met psychiatrische klachten? Volg je de HBO Social Work-opleiding en zoek je een leuke stageplaats in het derde leerjaar? Kom dan stagelopen bij Maatwerk, onderdeel van GGZ Noord-Holland-Noord.

Stage GGZ NHN – Maatwerk Den Helder

Help je mensen graag een volgende stap te zetten? Werk je actief mee aan een zinvolle dagbesteding voor mensen met psychiatrische klachten? Volg je de HBO Social Work-opleiding en zoek je een leuke stageplaats in het derde leerjaar? Kom dan stagelopen bij Maatwerk in Den Helder, onderdeel van GGZ Noord-Holland-Noord.

Stage GGZ NHN – Maatwerk Heiloo (Kwekerij)

Help je mensen graag een volgende stap te zetten? Werk je actief mee aan een zinvolle dagbesteding voor mensen met psychiatrische klachten? Volg je de HBO Social Work-opleiding en zoek je een leuke stageplaats in het derde leerjaar? Kom dan stagelopen bij Maatwerk in Heiloo, onderdeel van GGZ Noord-Holland-Noord.

Stage GGZ NHN – Maatwerk Schagen

Help je mensen graag een volgende stap te zetten? Werk je actief mee aan een zinvolle dagbesteding voor mensen met psychiatrische klachten? Volg je de HBO Social Work-opleiding en zoek je een leuke stageplaats in het derde leerjaar? Kom dan stagelopen bij Maatwerk in Schagen, onderdeel van GGZ Noord-Holland-Noord.

Stage GGZ NHN – GGZ team HHW Zuid en Schermer

Volg je de HBO Social Work-opleiding en zoek je een leuke en gevarieerde stageplaats binnen een ambulante setting? Kom dan stagelopen bij het GGZ team HHW Zuid en Schermer!

Vragen over stages bij GGZ NHN?

Contact Stagebureau

Telefoonnummer Servicedesk P&O
072 531 27 77 (ma t/m do van 09:00 - 16:00 uur)

Emailadres
stagebureau@ggz-nhn.nl

Postadres
GGZ Noord-Holland-Noord
Postbus 18
1850 BA Heiloo

Stel hier jouw vraag

Vul je gegevens in en ons stagebureau zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.