Stages bij GGZ NHN

Zoek je een leuke afwisselende en uitdagende stage in de geestelijke gezondheidszorg? Kom dan stage lopen bij de GGZ NHN! Want dat staat bij GGZ NHN garant voor een leerzame tijd. Jaarlijks bieden wij aan ongeveer 200 studenten een dynamische stageplek. Naast beroepsinhoudelijke ontwikkeling staat in je stage ook zelfontwikkeling centraal.

Op dit moment zijn er geen vacatures. Nieuwe vacatures in je mailbox?
Maak een Job Agent aan

Stagebureau

Het Stagebureau is het aanmeldpunt voor alle stage-activiteiten bij GGZ NHN. Hier komen de stageverzoeken binnen en worden de stagiaires gekoppeld aan een stageplek. We bieden stageplaatsen voor verschillende opleidingen, op verschillende locaties zoals o.a. Den Helder, Hoorn, Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Schagen. Zo kunnen wij vraag en aanbod optimaal op elkaar afstemmen.

Contact Stagebureau

Telefoonnummer Servicedesk P&O
072 531 27 77 (ma t/m do van 09:00 - 16:00 uur)

Emailadres
stagebureau@ggz-nhn.nl

Postadres
GGZ Noord-Holland-Noord
Postbus 18
1850 BA Heiloo

Je kunt bij ons stage lopen....

voor de volgende opleidingen

  • Verpleegkundige (mbo- en hboniveau) / BOL en voltijd
  • Agogische opleidingen (mbo- en hbo niveau)
  • WO psychologie
  • Vaktherapeuten
  • Ondersteunende diensten

Hoe verloopt de aanmelding?

Voor de verpleegkundige mbo- en hbo stageplaatsen worden de stagiaires via de opleidingsinstelling aangemeld bij GGZ NHN. Stagiaires hoeven zelf geen contact op te nemen met GGZ NHN. De stageplaatsing loopt namelijk via de opleidingsinstelling. Dit geldt ook voor mbo agogische opleidingen.

Stagevacatures voor hbo agogische opleidingen

Voor de hbo agogische opleidingen kun je de stagevacatures vinden op het intranet van de opleidingsinstelling of stuur je motivatie en CV naar stagebureau@ggz-nhn.nl.

Andere stagemogelijkheden

Stages jeugd & gezin

We bieden diverse stagemogelijkheden voor verschillende opleidingsinstituten waar onze divisie jeugd & gezin mee samenwerkt.

Coschappen

GGZ NHN is een geliefde opleidingsplek voor masterstudenten Geneeskunde. Zowel voor de coschappen als de derdejaars-masterspecialisaties bieden wij een interessante werkomgeving. 

Wetenschappelijke stages

We zijn altijd op zoek naar studenten die kunnen ondersteunen bij wetenschappelijk onderzoek. 

Zij gingen jou voor..

Card image cap

Laura

Student Verpleegkunde

"Doordat er een open sfeer is en collega’s erg toegankelijk zijn, voel ik me ook vrij om hulp te vragen en het te delen als ik iets lastig vind of iets me raakt. Er wordt altijd meegedacht."

Card image cap

Tim

Stagiair Vastgoed

"Vanaf het begin af aan kwamen er collega’s naar mij toe die interesse toonden, waardoor ik me al snel op mijn gemakt voelde en collega’s leerde kennen."

Card image cap

Rosalie

Stagiair Marketing & Communicatie

"Bij GGZ NHN zat ik echt op mijn plek, ik leerde ontzettend veel en ik kon veel creativiteit kwijt in mijn taken. Ook mijn eigen input en ideeën werden erg gewaardeerd, ze luisterden écht naar mij en werd bij veel processen betrokken."

Veelgestelde vragen

Als je bij GGZ NHN wilt stagelopen of afstuderen, kun je contact met ons opnemen.
Mail je CV en motivatiebrief naar stagebureau@ggz-nhn.nl. Geef hierin o.a. aan om welke opleiding het gaat, de stageperiode, het leerjaar waarvoor je een stageplaats zoekt en naar welke richting/afdeling je voorkeur uit gaat.

Je kunt gedurende het hele jaar met je stage starten, maar er zijn twee gebruikelijke startmomenten in het jaar: september en februari.

Dit kun je checken op de site van het desbetreffende kenniscentrum, zoals S-BB.nl 

Stageplaatsen worden op tijd ingevuld. Neem daarom tijdig contact met ons op. Mocht je laat zijn met het solliciteren naar een stageplek, dan kun je het beste eerst telefonisch contact met ons opnemen om te kijken of er nog mogelijkheden zijn.

Stagebureau: 072 531 27 77

Indien de stage een verplicht onderdeel van de studie betreft en meer dan 144 uur bedraagt ontvang je een stagevergoeding conform de cao ggz. Voor een afstudeerstage/onderzoek ontvang je geen stagevergoeding.

Indien je niet in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct kun je in aanmerking komen voor een reiskostenvergoeding.

Het ligt eraan wat het onderwerp is van jouw profielwerkstuk, schoolopdracht of onderzoek. Bekijk onze contactpagina voor meer informatie. 

Naar de contactpagina
Card image cap

GGZ NHN als werkgever

Onze organisatie biedt veel verschillende functies en mogelijkheden om je te ontwikkelen. We stimuleren dat waardoor er altijd mogelijkheden zijn voor een nieuwe uitdaging. Bovendien vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Die balans ziet er voor iedereen anders uit en kan per levensfase verschillen. 

Vragen over stages bij GGZ NHN?

Staat jouw stage er niet tussen?

Meld je aan voor de job alert en ontvang een mail zodra er nieuwe stagevacatures zijn.

Contact Stagebureau

Telefoonnummer Servicedesk P&O
072 531 27 77 (ma t/m do van 09:00 - 16:00 uur)

Emailadres
stagebureau@ggz-nhn.nl

Postadres
GGZ Noord-Holland-Noord
Postbus 18
1850 BA Heiloo

Stel hier jouw vraag

Vul je gegevens in en ons stagebureau zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.