Contrast
Onderstrepen

Tom Stobbe nieuwe directeur Acuut & Forensisch

woensdag 1 november 2023 07:09 uur

Per 1 november 2023 is Tom Stobbe niet langer manager crisisdienst en ziekenhuispsychiatrie bij GGZ NHN, maar directeur van de divisie acuut & forensisch. Bestuurder Jos Brinkmann: “Het is mooi dat opnieuw een talent uit onze eigen organisatie een volgende stap zet!”

Tom werkt sinds 1 augustus 2019 bij GGZ NHN. De afgelopen jaren heeft hij sterk ingezet op samenwerking in het zorg- en veiligheidsdomein in veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Daarnaast rondde hij in mei van dit jaar zijn master Strategy & Leadership af aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Samen met Albert Blom vormt hij de directie, waarbij Albert de zorginhoudelijke portefeuille beheert en Tom bedrijfsvoering. Tom: “Ik ben blij dat ik met zo’n ervaren directeur als Albert Blom aan mijn zijde in deze functie start. We vullen elkaar goed aan en geloven beide in het kort cyclisch continu verbeteren met het MT. We zijn niet bang voor een stevige crisis en dan weten we wat we aan elkaar hebben.” 

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: