Contrast
Onderstrepen

Volkan Yildirim gestart als nieuwe directeur

maandag 2 oktober 2023 10:51 uur

Per 2 oktober 2023 is Volkan Yildirim gestart als directeur van de divisie maatschappelijk & specialistisch bij GGZ NHN. Samen met Yildiz van den Akker vormt hij de directie, waarbij Volkan de zorginhoudelijke portefeuille beheert en Yildiz bedrijfsvoering.

Jos Brinkmann is verheugd over de komst van Volkan: ‘Het is mooi om te zien dat Volkan veel ervaring heeft in een vergelijkbare ggz-organisatie. Als behandelaar én als leidinggevende. Het is een gedreven professional en hij past goed bij de cultuur van GGZ NHN. Naast zijn deskundigheid viel ook zijn enthousiasme en brede geïnteresseerdheid op. Wij zijn heel blij met Volkan als nieuwe directeur’.

Gedreven zorgprofessional en leidinggevende

Volkan werkte als klinisch psycholoog en leidinggevende bij Altrecht. Zijn kennis en ervaring neemt hij mee naar GGZ NHN. ‘Met veel enthousiasme kijk ik uit naar mijn start bij GGZ NHN’, aldus Volkan. ‘En draag ik graag bij aan de doelstellingen van de organisatie samen met mijn collega’s, netwerkpartners en uiteraard met de cliënten en hun naasten. Wat mij bij dit alles drijft is de motivatie om mijn deel te leveren aan de best mogelijke geestelijke gezondheidszorg voor alle mensen die dat nodig hebben. Niet alleen vandaag, maar ook voor de toekomst’.

Herstelondersteunende zorg

Al langer volgt Volkan de ontwikkelingen bij GGZ NHN. ‘Ik ben onder de indruk van de reis die GGZ NHN de afgelopen jaren heeft afgelegd naar meer herstelondersteunende zorg; veelal in de wijk. Dit is een koers die mij zeer aanspreekt en goed past bij wat ik belangrijk vind. Er is al bewonderingswaardig veel werk verzet. Dat zal niet altijd even makkelijk geweest zijn. GGZ NHN heeft hierbij blijk geven van veel wendbaarheid en daadkracht’.

Wij wensen Volkan een mooie start en prachtige carrière bij onze organisatie!

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: