Contrast
Onderstrepen

Aanmelden patiënt Jeugd & Gezin

Huisartsen, medisch specialisten, jeugdartsen, jeugd- en gezinsteams van de gemeente, jeugd- en gezinsbeschermers en (GGZ)-instellingen kunnen een geldige verwijzing doen.

Aanmelden van uw patiënt

Aanmelden is mogelijk via:

Aanmeldpunt

Weet u nog niet zeker welke diagnostiek of behandeling voor uw patiënt geschikt is, bel dan ons Aanmeldpunt, 088 656 50 50 - optie 1. Maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur.

Welke gegevens hebben wij nodig bij een aanmelding?

  • naam
  • e-mail
  • persoonlijke AGB-code
  • adresgegevens en telefoonnummer
  • intercollegiaal overleg
  • naam 
  • e-mail 
  • BSN-nummer
  • adresgegevens en telefoonnummer
  • geboortedatum
Aanmeldreden Behandelvraag
Gegevens verwijzer Gegevens patiënt


Aanmelden in IJmond/Zuid-Kennemerland

Sinds 1 januari 2023 is de aanmelding voor complexe, specialistische jeugdhulp in de regio Zuid-Kennemerland en IJmond veranderd. GGZ NHN werkt samen in het samenwerkingsverband Planet Young, samen met Parlan, Levvel, Ons Tweede Thuis, ZIJN en de Opvoedpoli

Voor het aanmelden van jeugdigen en gezinnen kunt u e-mailen naar informatie@planetyoung.nl of bellen: telefoonnummer 06 43 55 15 93. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Zodra u contact met ons opneemt, sturen wij u een aanmeldformulier. Vervolgens bellen wij u terug om de aanmelding te bespreken of uw vraag te beantwoorden. Omdat wij zorgvuldig zijn in persoonlijke gegevens, hanteren wij tijdelijk deze werkwijze. Over enkele maanden is er een website operationeel waarbij directe aanmelding via de website kan plaatsvinden in overeenstemming met de AVG-normen.

Meer informatie vindt u op www.planetyoung.nl

Na uw aanmelding bekijkt een team van professionals vervolgens welke zorgaanbieder het beste past bij de hulpvraag van de jeugdige en/of het gezin. Zo kunt u rekenen op hulp die het beste aansluit bij uw cliënt.

Bent u verwijzer en heeft u vragen?

Aanmeldpunt GGZ NHN & Geriant

Maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur
Telefoonnummer

088 656 50 50

Keuzemenu optie 1: Jeugd
Keuzemenu optie 2: Volwassenen
Keuzemenu optie 3: Ouderen en Geriant

Contactgegevens ggz- of regioteam

Direct contact met het ggz- of regioteam waar uw patiënt in behandeling is? Vul de 4 getallen van de postcode van uw patiënt in.

Heeft u een vraag?

Bekijk onze veelgestelde vragen voor verwijzers of vul het contactformulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord.