FIT-academy

De FIT-academy biedt advies en trainingen, voor en door mensen in de geestelijke gezondheidszorg, die bijdragen aan herstel en participatie van mensen met psychische aandoeningen.

Trainingsaanbod en werkwijze

Trainingsaanbod

De onderwerpen die u hier treft kunnen onafhankelijk, of in samenhang, met elkaar aangeboden worden. Samen met u wordt het resultaat en de duur van het aanbod vastgesteld.

Werkwijze

We beginnen altijd met een intake gesprek. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen uw leervraag helder te krijgen en u op die manier een passende opleiding aan te bieden. Wij vinden het belangrijk dat deze opleiding precies aansluit bij uw wensen of leerbehoefte. Daarom bieden wij altijd maatwerk.

Visie op leren

Trainers FIT-academy

De FIT-academy beschikt over een breed netwerk van bevlogen top professionals. Door de jarenlange praktijkervaring weten ze precies wat er speelt, wat wel en niet werkt en hoe je verandering teweeg kunt brengen bij medewerkers zodat deze de visie van het team begrijpen en implementeren.

Succesvolle implementatie van de doelstellingen verbonden aan uw trainingsprogramma vindt plaats op verschillende niveaus van uw organisatie. Dit houdt in dat wij trainers selecteren die goed aansluiten bij de verschillende niveaus en disciplines binnen uw organisatie.

Wij beschikken onder andere over: bestuurders, verpleegkundigen, psychiaters, ervaringsdeskundigen, psychologen, managers, bedrijfskundigen en hoogleraren. Onze trainers hebben veel ervaring met de methodiek FACT en IHT en werken zelf ambulant of transmuraal.

Internationale activiteiten

Wij dragen onze expertise ook uit naar andere landen waar de geestelijke gezondheidszorg anders is georganiseerd. Vaak moeten zij het met veel minder middelen doen. Daar leren wij zelf ook weer wat de essentie is van goede geestelijke gezondheidszorg. Inmiddels hebben wij al trainingen mogen verzorgen in Moldavië, Kroatië, Tsjechië, Denemarken en Montenegro. Daarnaast ontvangen weer zeer geregeld bezoekers uit verschillende landen voor een werkbezoek.

Contactgegevens FIT-academy

Stel uw vraag aan de FIT-academy

Wilt u een vraag aan ons stellen of een email naar ons sturen? Maak dan gebruik van dit formulier.

Telefoonnummer

Het secretariaat is iedere werkdag telefonisch bereikbaar. 

+31 610116905

Bezoekadres & postadres

Bezoekadres
Oude Hoeverweg 10
1816 BT Alkmaar

Postadres
Postbus 18
1850 BA Heiloo