Contrast
Onderstrepen

FIT-academy

Over de FIT-academy

De FIT-academy biedt advies en trainingen, voor en door mensen in de geestelijke gezondheidszorg, die bijdragen aan herstel en participatie van mensen met psychische aandoeningen.

Trainingsaanbod

De onderwerpen die u hier treft kunnen onafhankelijk, of in samenhang, met elkaar aangeboden worden. Samen met u wordt het resultaat en de duur van het aanbod vastgesteld.

Visie op leren

Trainers FIT-academy

De FIT-academy beschikt over een breed netwerk van bevlogen top professionals. Door de jarenlange praktijkervaring weten ze precies wat er speelt, wat wel en niet werkt en hoe je verandering teweeg kunt brengen bij medewerkers zodat deze de visie van het team begrijpen en implementeren.

Succesvolle implementatie van de doelstellingen verbonden aan uw trainingsprogramma vindt plaats op verschillende niveaus van uw organisatie. Dit houdt in dat wij trainers selecteren die goed aansluiten bij de verschillende niveaus en disciplines binnen uw organisatie.

Wij beschikken onder andere over: bestuurders, verpleegkundigen, psychiaters, ervaringsdeskundigen, psychologen, managers, bedrijfskundigen en hoogleraren. Onze trainers hebben veel ervaring met de methodiek FACT en IHT en werken zelf ambulant of transmuraal.

Contactgegevens FIT-academy

Stel uw vraag aan de FIT-academy

Wilt u een vraag aan ons stellen of een email naar ons sturen? Maak dan gebruik van dit formulier.

Telefoonnummer

Het secretariaat is iedere werkdag telefonisch bereikbaar. 

+31 610116905