Contrast
Onderstrepen

Bestuur en organisatie

Op deze pagina leest u meer over ons bestuur, de raad van toezicht, speerpunten, het organogram, het werkgebied, en de jaarrekening van GGZ Noord-Holland-Noord.

Bestuur GGZ NHN

Elsbeth de Ruijter
Bestuurder en psychiater

Jos Brinkmann
Bestuurder

Werkgebied GGZ NHN

Wij bieden hulp aan kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen in de regio's Noord-Kennemerland, Kop van Noord-Holland en West-Friesland. Tevens bieden we voor jeugd en gezin ook hulp in Hoofddorp.

Vanuit één van de ruim 30 eigen locaties of bij mensen thuis in hun eigen omgeving, maar ook in activiteitencentra, vormen van beschermd wonen en in de huisartsenpraktijken of verzorgingshuizen.

Werkgebied GGZ NHN

Onze speerpunten

Card image cap

Samenwerken in netwerken

“Mentale gezondheid is van ons allemaal”, vindt het kabinet. Daarmee blijft het domein van de mentale gezondheid niet langer beperkt tot de ggz, maar wordt het steeds meer een thema dat vele partijen raakt.

Card image cap

Personeel en ontwikkeling

De komende periode ligt de focus op het behoud van onze huidige collega’s en op de instroom van nieuwe medewerkers.

Card image cap

Digitale focus

De komende jaren zetten we nieuwe stappen in digitalisering. We geloven dat het inzetten van digitale toepassingen de behandeling van de cliënt beter maakt.

Card image cap

Duurzaamheid

We bouwen onze activiteiten aan een duurzame beweging de komende jaren uit. We hebben hier de afgelopen jaren veel ervaring mee opgedaan en gaan in 2023-2025 een stap verder. 

Jaarverslagen

Forensische Psychiatrie 2022

De Forensische GGZ biedt klinische en ambulante zorg. Hierdoor ontstaat een aaneengesloten keten van zorg vanaf beveiligingsniveau 2-hoog tot uitstroom naar de reguliere GGZ met waar nodig consultatie en/of medebehandeling door collega’s met forensische kennis. 

Hier leest u het jaarverslag van 2022 van de forensische psychiatrie. 

Factuurgegevens

Leveranciers kunnen hier de benodigde informatie vinden om een factuur aan GGZ NHN op te stellen:

  • BTW-nummer: NL806450447B01
  • KvK-nummer: 41238617 te Alkmaar
  • IBAN: NL54ABNA0641447396
  • BIC: ABNANL2A

Factuuradres
GGZ Noord-Holland-Noord
t.a.v. crediteurenadministratie
Postbus 18
1850 BA Heiloo

Facturen voor GGZ NHN met genoemd factuuradres en vermelding van “onze referentie” graag als pdf mailen naar crediteuren@ggz-nhn.nl. De referentie voor op de factuur wordt bij opdracht meegegeven.

Jaarrekening

De jaarrekening van GGZ NHN is beschikbaar via jaarverslagenzorg.nl Klik op 'Gegevens bekijken'. Kies voor 'Verantwoordingsgegevens per organisatie' en daarna 'Archief van DigiMV' en zoek op:

  • Instellingsnaam: GGZ Noord-Holland-Noord
  • Plaats: Heiloo

En klik als laatste op 'Zoek'.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: