Contrast
Onderstrepen

Woningen voor ouderen

De afdeling Langdurende Behandeling is er speciaal voor mensen vanaf 60 jaar, die kwetsbaar zijn en niet zonder langdurige psychiatrische behandeling zelfstandig kunnen wonen.

De hulpverleners van deze afdeling bieden een stabiele woon- en behandelomgeving die is gehuisvest op het Landgoed Duin en Bosch van Dijk & Duin in Castricum. De afdeling bestaat uit twee units waar maximaal 23 personen kunnen verblijven. Wij bieden 24-uurs behandeling, en dus is er dag en nacht verpleging aanwezig.

U krijgt een eenpersoonskamer/studio die beschikt over een bed, kledingkast, eigen badkamer en televisieaansluiting. Verder bent u vrij om eigen spullen mee te nemen zoals een leunstoel of dressoir.

Onze hulpverleners helpen u inzicht te krijgen in uw problemen en zoeken samen met u naar een oplossing. Al onze inspanningen zijn er op gericht om uw gezondheid te verbeteren en u zo goed mogelijk bij te staan. U bent bij ons in goede handen en staat er niet alleen voor!

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: