Met welk specialisme draag jij straks bij?

Het feit dat je hier bent wekt onze interesse. Wij houden van mensen die het graag anders doen en oog hebben voor
afwijkende, interessante en mooie ontwikkelingen!

Card image cap

Psycholoog

Je bent onderdeel van één van onze multidisciplinaire teams in een ambulant team, in een kliniek of stelt een eerste diagnose via online contact.

Card image cap

Psychiater

Als psychiater bij GGZ Noord-Holland-Noord werk jij in de volle breedte van het vak en zet je jouw expertise in precies daar waar dat nodig is.

Card image cap

Arts

Lever als arts of arts in opleiding een belangrijke bijdrage aan een grote diversiteit cliënten.

Card image cap

Verpleegkundig specialist

Binnen jouw team zet je beschikbare kennis optimaal in voor jouw cliënt. Je draagt met jouw specialisme bij maar leert ook van de expertise van anderen in jouw team en daarbuiten.

Card image cap

Verpleegkundige

Je bent een belangrijke schakel in de wijk of in de kliniek. Een betekenisvolle, volwaardige rol binnen een multidisciplinair team.

Card image cap

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Je hebt een coachende en coördinerende rol bij hoog complexe behandelingen. Je bent een belangrijke schakel in je team; ambulant, bij de crisisdienst of in een kliniek.

Card image cap

Agoog

Werk in de wijk of in een kliniek nauw samen met collega’s aan herstel en eigen regie voor jouw cliënten. Alle collega’s hebben hun eigen specialisme en delen hun kennis binnen jouw team.

Card image cap

Zorg ondersteunend

Je geeft handen en voeten aan het behandelplan van onze cliënten. Je weet mensen positief te stimuleren zodat zij weer grip krijgen op hun leven.

Card image cap

Management

Zorg voor het optimaal functioneren van onze teams met oog voor kwaliteit, talent en optimale inzet voor herstel van onze cliënten.

Card image cap

Stages

Stagelopen staat bij GGZ NHN garant voor een leerzame tijd. Jaarlijks bieden wij aan ongeveer 200 studenten een dynamische stageplek. Naast beroepsinhoudelijke ontwikkeling staat in je stage ook zelfontwikkeling centraal.

Card image cap

Staf

Je adviseert en ondersteunt de organisatie en laat GGZ NHN optimaal functioneren. Belangrijk, want zo kunnen onze teams de beste geestelijke gezondheidszorg blijven leveren.

Card image cap

Administratief en secretarieel

Help mee de juiste randvoorwaarden te scheppen voor de beste geestelijke gezondheidszorg.

Ervarings deskundige

Je biedt op een laagdrempelige manier ondersteuning bij herstel en geeft vertrouwen en steun.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!