Contrast
Onderstrepen

Vacatures arts in de psychiatrie

Lever als arts of arts in opleiding een belangrijke bijdrage aan een grote diversiteit cliënten.

Veelgestelde vragen

Momenteel staan er diverse artsen vacatures open binnen onze verschillende divisies. Staat jouw vacature er niet tussen? Neem dan contact op met een van onze recruiters en bespreek samen waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of recruitment@ggz-nhn.nl

Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of recruitment@ggz-nhn.nl

Als arts werk je onder supervisie van de psychiater. De werkzaamheden lijken verder wel op elkaar, maar je stemt (op de achtergrond) altijd af met een psychiater.

Een arts is geen regiebehandelaar, omdat je onder supervisie van een psychiater werkt.

GGZ NHN biedt aan artsen de mogelijkheid intern een specialisatie tot psychiater voor de aandachtsgebieden kinder- en jeugdpsychiatrie, volwassenenpsychiatrie en ouderenpsychiatrie te volgen. Voor meer informatie over de opleiding Psychiatrie kun je mailen naar de opleider Dr. P.F.J. (Raphael) Schulte: r.schulte@ggz-nhn.nl.

Meer informatie over de opleiding

Dit kan zeker. We kijken samen waar jouw interesse ligt. Je loopt mee met de dienstdoende psychiater bij verschillende onderdelen van GGZ NHN en maakt kennis met onze medewerkers. Neem hiervoor contact op met onze recruiters.

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of recruitment@ggz-nhn.nl

Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of recruitment@ggz-nhn.nl

Meer weten?

Ja dit is mogelijk. Je zou je uren kunnen verdelen over meerdere klinieken, meerdere teams of bijvoorbeeld een ggz-team en een kliniek.

ANIOS meeloopdag

Bij GGZ Noord-Holland-Noord zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent. We bieden jou als ANIOS daarom de mogelijkheid om kennis te maken met het werk als arts in de GGZ.

Opleiding tot psychiater

GGZ NHN biedt aan artsen de mogelijkheid voor de opleiding tot psychiater, inclusief de mogelijkheid van de profielopleiding tot kinder- en jeugd- of ouderenpsychiater.

Coschappen

Voor studenten van VUmc en het AMC zijn er 6 jaarplaatsen voor co-assistenten, voor een periode van 6 weken. De reguliere jaarplaatsen worden door de universiteiten ingepland. Wij hebben stagemogelijkheden bij de IHT in Schagen, kinder – en jeugdpsychiatrie en ziekenhuispsychiatrie. 

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Waarom werken bij GGZ NHN?

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Vacatures voor Arts

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Anios – Jeugd en Gezin GGZ NHN – Alkmaar

Zoek je als ANIOS naar een boeiende nieuwe uitdaging in de GGZ? Wij bieden een unieke kans waarbij je de mogelijkheid hebt om twee diverse afdelingen te combineren. Een dynamische en uitdagende rol dus! Past dit bij jou? We kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan!

Anios – Team Eetstoornissen – West Friesland

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als ANIOS? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn namelijk op zoek naar een collega voor het Eetstoornissen team van Jeugd en Gezin in regio West Friesland voor 32 uur per week. We gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Anios - HIC jeugd - Alkmaar

Ben jij ANIOS en wil je ontdekken of werken in de geestelijke gezondheidszorg bij GGZ Noord-Holland-Noord iets voor jou is? Wij zijn voor de High Intensive Care Jeugd in Alkmaar op zoek naar een ANIOS voor 24 tot 36 uur per week. Wij verwelkomen jou graag in ons team!

Arts – SEPH - Heiloo

Staan dynamiek, diversiteit en hectiek in jouw woordenboek? Kan jij als geen ander de rust bewaren in een georganiseerde chaos? En zoek je afwisseling in zowel patiëntenpopulatie als in werkplek? Lees dan vooral even verder. De crisisdienst GGZ NHN biedt voor 24 – 32 uur per week een leuke functie!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!