Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende artsen!

Lever als arts of arts in opleiding een belangrijke bijdrage aan een grote diversiteit cliënten.

ANIOS meeloopdag

Bij GGZ Noord-Holland-Noord zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent. We bieden jou als ANIOS daarom de mogelijkheid om kennis te maken met het werk als arts in de GGZ.

Card image cap

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Arts

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

ANIOS IHT

Ben jij anios of bijna afgestudeerd en wil jij graag werken in een team vol energie, jouw inbreng wordt gewaardeerd? Dat doe je toch het liefste in een team waar we door samen te werken elke dag het beste uit ons zelf willen halen? Wij zijn voor het IHT team de NK op zoek naar een anios ter vervanging van zwangerschapsverlof! Wanneer jij dit wilt hebben wij ook na deze vervangingsperiode voldoende mogelijkheden in de organisatie!

ANIOS - IHT Kop

Ben jij anios of bijna afgestudeerd en wil jij ontdekken of werken in de geestelijke gezondheidszorg en GGZ Noord-Holland-Noord iets voor jou is? Wil jij graag werken in een team vol energie, jouw inbreng wordt gewaardeerd en waar we door samen te werken elke dag het beste uit ons zelf willen halen? Wij zijn voor het IHT team de KOP op zoek naar een anios voor 3 dagen per week!

Basisarts ANIO Regioteam PEA Alkmaar Heerhugowaard

Voel jij je uitgedaagd om te werken met volwassenen met ADHD en persoonlijkheidsstoornissen? Ben jij geïnteresseerd in de psychiatrie en wil je graag als basisarts (ANIO) aan de slag? Werk je mee aan onze herstelvisie en ben je 36 uur per week beschikbaar? Jij krijgt bij ons de ruimte om samen het verschil te maken voor onze cliënten. Wij vertellen je graag meer over de kansen binnen GGZ Noord-Holland-Noord en het ambulante regioteam PEA Alkmaar Heerhugowaard.

ANIOS GGZ team Heerhugowaard Zuid en Schermer

Ben jij geïnteresseerd in de psychiatrie en wil je graag als basisarts (ANIOS) aan de slag? Voel jij je uitgedaagd om te werken met mensen met complexe, meervoudige of minder vaak voorkomende psychische problematiek? Werk je mee aan onze herstelvisie en ben je 32 uur per week beschikbaar? Jij krijgt bij ons de ruimte om samen het verschil te maken voor onze cliënten. Wij vertellen je graag meer over de kansen binnen GGZ Noord-Holland-Noord en het GGZ-team Heerhugowaard Zuid en Schermer.

Arts polikliniek Den Helder (24-32 uur)

Ben jij basisarts en wil jij onderdeel uitmaken van een energiek, multidisciplinair team in de kinder- en jeugdpsychiatrie? Heb jij een stevige persoonlijkheid en kun jij onder zeer complexe omstandigheden je rug recht houden? Dan ben jij degene die wij zoeken. De polikliniek in Den Helder is op zoek naar een nieuwe collega voor 24-32 uur. Ga jij met ons de uitdaging aan?

ANIOS team Eetstoornissen

Ben jij gespecialiseerd in eetstoornisbehandelingen en wil jij je op dit gebied verder ontwikkelen? Voor diverse locaties van ons team eetstoornissen zijn wij op zoek naar een enthousiaste anios voor 16 uur. Ben jij benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Laat dan snel van je horen!

ANIOS - SEPH

Staan dynamiek, diversiteit en hectiek in jouw woordenboek? Kan jij als geen ander de rust bewaren in een georganiseerde chaos? En zoek je afwisseling in zowel cliënten populatie als in werkplek? Lees dan vooral even verder. De crisisdienst GGZ NHN biedt voor 24 – 36 uur per week een leuke functie!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze wervingsspecialist

Heb je een vraag met betrekking tot de vacatures voor psychiater, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, arts, verpleegkundig specialist, spv of verpleegkundige, neem contact op met:

Pamela Heuvelman, wervingsspecialist

Telefoonnummer
06 83 43 74 80

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!