Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende artsen!

Lever als arts of arts in opleiding een belangrijke bijdrage aan een grote diversiteit cliënten.

ANIOS meeloopdag

Bij GGZ Noord-Holland-Noord zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent. We bieden jou als ANIOS daarom de mogelijkheid om kennis te maken met het werk als arts in de GGZ.

Card image cap

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Arts

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Arts – GGZ Team – Schagen

Voor ons GGZ-team in Schagen zijn we op zoek naar een arts voor 16 uur per week. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en zoek je een plek waarbij ontwikkeling centraal staat? Dan is dit wellicht jouw kans!

Basisarts ANIO - Regioteam PEA Noord-Kennemerland - 32-36 uur

Voel jij je uitgedaagd om te werken met volwassenen met ADHD en persoonlijkheidsstoornissen? Ben jij geïnteresseerd in de psychiatrie en wil je graag als basisarts (ANIO) aan de slag? Ben jij snel beschikbaar voor een periode tot 1 oktober 2023 en wil je wel 32- 36 uur per week werken? Dan is dit jouw kans! Ons PEA team Noord-Kennemerland ggz-heeft een tijdelijke vacature. Wij gaan graag met je in gesprek!

Arts - Crisisdienst GGZ NHN

Staan dynamiek, diversiteit en hectiek in jouw woordenboek? Kan jij als geen ander de rust bewaren in een georganiseerde chaos? En zoek je afwisseling in zowel patiëntenpopulatie als in werkplek? Lees dan vooral even verder. De crisisdienst GGZ NHN heeft voor 24 – 36 uur per week een leuke functie!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!