Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende artsen!

Lever als arts of arts in opleiding een belangrijke bijdrage aan een grote diversiteit cliënten.

ANIOS meeloopdag

Bij GGZ Noord-Holland-Noord zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent. We bieden jou als ANIOS daarom de mogelijkheid om kennis te maken met het werk als arts in de GGZ.

Card image cap

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Arts

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

ANIOS kliniek ouderen en PMU Noord-Kennemerland

Ben jij ANIOS en wil je ontdekken of werken in de geestelijke gezondheidszorg en bij GGZ Noord-Holland-Noord iets voor jou is? Wij zijn voor de afdeling ouderen en Psychiatrische Medische Unit (PMU) in Heiloo op zoek naar een ANIOS voor 24 uur per week. Met de mogelijkheid tot uitbreiding van je uren bij de Spoedeisende Psychiatrische Hulp!

Basisarts ANIO Regioteam PEA Alkmaar Heerhugowaard

Voel jij je uitgedaagd om te werken met volwassenen met ADHD en persoonlijkheidsstoornissen? Ben jij geïnteresseerd in de psychiatrie en wil je graag als basisarts (ANIO) aan de slag? Werk je mee aan onze herstelvisie en ben je 36 uur per week beschikbaar? Jij krijgt bij ons de ruimte om samen het verschil te maken voor onze cliënten. Wij vertellen je graag meer over de kansen binnen GGZ Noord-Holland-Noord en het ambulante regioteam PEA Alkmaar Heerhugowaard.

Arts polikliniek Den Helder (24-32 uur)

Ben jij basisarts en wil jij onderdeel uitmaken van een energiek, multidisciplinair team in de kinder- en jeugdpsychiatrie? Heb jij een stevige persoonlijkheid en kun jij onder zeer complexe omstandigheden je rug recht houden? Dan ben jij degene die wij zoeken. De polikliniek in Den Helder is op zoek naar een nieuwe collega voor 24-32 uur. Ga jij met ons de uitdaging aan?

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!