Contrast
Onderstrepen

Behandeling in een kliniek voor volwassenen

Wanneer de ernst van uw problemen dit nodig maakt, kan opname in een van de klinieken van GGZ NHN deel uitmaken van de behandeling.

Dit vindt bij voorkeur zo dicht mogelijk bij huis plaats. Tijdens de opname worden verschillende behandelingen ingezet en als het nodig is verpleging.

Opname in een kliniek beschouwen wij als een intermezzo tijdens een ambulante behandeling en duurt altijd zo kort als mogelijk en zo lang als noodzakelijk. Er bestaan verschillende vormen van opname, een vrijwillige of gedwongen opname, op open of gesloten afdelingen.

Gedwongen behandeling

In uitzonderlijke situaties, wanneer er gevaar dreigt voor u of uw omgeving en u weigert om hiervoor behandeld te worden, kan de rechter beslissen dat u gedwongen wordt behandeld. Als u een mentor of curator heeft dan beslist deze, zoveel mogelijk samen met u, over uw behandeling. Bent u gedwongen opgenomen, dan mag u de kliniek niet zonder toestemming verlaten. Dat betekent niet dat u rechteloos bent. Ook tijdens een gedwongen opname heeft u bepaalde rechten. Uw behandelaar zal u hierover informeren.

Contactgegevens zoeken

Bent u op zoek naar contactgegevens van uw behandellocatie, uw GGZ-team, uw Herstelacademie of dagbesteding? Vul de 4 getallen van uw postcode in. 

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: