Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende verpleegkundigen!

Je bent een belangrijke schakel in de wijk of in de kliniek. Een betekenisvolle, volwaardige rol binnen een multidisciplinair team.

Verpleegkundige bij GGZ NHN

Card image cap

Als verpleegkundige krijg je bij ons de kans om jouw talent verder te ontwikkelen. Dit kan op een specifieke afdeling, maar als je het juist aantrekkelijker vindt om op verschillende afdelingen te werken dan kan dat ook. Ambulant, klinisch of misschien vind je het uitdagender om psychiatrie te combineren met somatische zorg?

Wij zijn een 24/7 bedrijf dus ook buiten kantooruren is er volop werk. Werken in de psychiatrie is nooit saai en soms best spannend. Je staat er daarom nooit alleen voor. Samen met een leuk en deskundig team lever je een betekenisvolle bijdrage aan het herstel van onze cliënten.

Bel mij terug

Ben jij die verpleegkundige of agoog die wij zoeken? Laat je naam en telefoonnummer achter in het formulier zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen en meer kunnen vertellen over deze topvacatures.

Bellen kan natuurlijk ook! Neem dan gerust contact op met:

Jennifer Smit

06 51 02 17 40

Card image cap

Herintreden als verpleegkundige? Dat kan!

Jij bent nog steeds gediplomeerd verpleegkundige, dat papiertje is geldig. Maar je bent niet meer in het bezit van je BIG-registratie, want deze verloopt na een bepaalde tijd. Zonde! Bij GGZ Noord-Holland-Noord kijken we graag naar kansen en mogelijkheden.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Verpleegkundige

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Forensisch Psychiatrisch Werker HBO - Heiloo - 28-36 uur

Ben jij die HBO verpleegkundige of agoog die aan de slag wilt op onze forensische kliniek in Heiloo? Ben je beschikbaar voor 28 tot 36 uur per week? Lees snel verder en solliciteer op deze vacature!

Forensisch Psychiatrisch Werker MBO - Heiloo - 28-36 uur

Ben jij die MBO verpleegkundige of agoog die aan de slag wilt op onze forensische kliniek in Heiloo? Ben je beschikbaar voor 28 tot 36 uur per week? Lees snel verder en solliciteer op deze vacature!

Casemanager - GGZ team Den Helder-Anna Paulowna - 32 uur

Sta jij graag klaar voor een diverse groep cliënten uit Den Helder, Anna Paulowna en omgeving? Hou je van een coördinerende rol, als casemanager bij een ggz-team dat samenwerking hoog in het vaandel heeft staan? En ben je beschikbaar voor 32 uur per week? Reageer dan direct!

Verzorgende IG Langdurige Zorg - Castricum - 24-32 uur

Ben jij een verzorgende die stevig in de schoenen staat? Wil jij werken in een enthousiast en gedreven team waar ruimte is voor collega's met ervaring maar ook voor collega's die nog ervaring in het werk willen opbouwen? Ben jij deze verzorgende IG? En voor 24- 32 uur per week beschikbaar? Reageer dan snel op deze functie in Castricum!

Psychiatrisch verpleegkundige - GGZ team Heiloo - Bergen - 24 uur

Ben jij onze nieuwe collega die graag een stap extra zet om onze ambitie waar te maken? Ben jij die psychiatrisch verpleegkundige, die eerder mogelijkheden dan onmogelijkheden ziet? GGZ-team Heiloo Bergen zoekt een psychiatrisch verpleegkundige, voor 24 uur per week, die als casemanager deze stap extra samen met ons team wil maken. ‘Beter worden doe je thuis’ is ons motto. Werk jij daaraan mee?

Casemanager - Regioteam Frailty de Kop - 28-32 uur

Wil jij werken in een samenwerkingsgericht team dat als doel heeft om kwalitatief goede behandelingen neer te zetten? Spreekt onze visie ‘Beter worden doe je thuis’ je aan? Heeft werken in de ouderenpsychiatrie jouw hart gestolen? Ben jij verpleegkundige en voor 28 - 32 uur beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature!

Agogisch of Verpleegkundig Woonbegeleider - BW Schagen Jongvolwassenen

Ben jij degene die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Bij Beschermd Wonen in Schagen bieden we jou deze mogelijkheid! Wij starten met een nieuwe groep voor jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar. Ben jij een kei in het geven van intensieve begeleiding? Help jij hen in de stap naar zelfstandigheid, meer zelfvertrouwen te krijgen en een stabielere toekomst? Wil jij graag samen met deze doelgroep het herstelproces aan gaan? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Psychiatrisch Verpleegkundige - Kliniek West-Friesland - Hoorn

Ben jij psychiatrisch verpleegkundige en denk jij bij jouw nieuwe baan aan klinisch werken, samenwerking en collegialiteit? Stop dan met zoeken en reageer snel op de vacature voor psychiatrisch verpleegkundige bij onze opnamekliniek in Hoorn. Wij hebben een vacature voor 32 uur in een energiek en optimistisch multidisciplinair team.

Psychiatrisch Verpleegkundige - Kliniek Autisme - Heerhugowaard

Ga je graag uitdagingen aan en wil je (door)groeien in het specialisme Autisme? Ben jij verpleegkundige en wil je graag werken met jongvolwassenen met ASS? Dan is het werken de kliniek autisme in Heerhugowaard dé plaats voor jou. Samen met inspirerende collega’s bespreek je hoe jij het verschil kunt maken voor onze cliënten. Ben jij die enthousiaste psychiatrisch verpleegkundige, die wij zoeken als collega, voor 28 uur per week? Reageer dan direct.

Psychiatrisch Verpleegkundige - Kliniek Autisme Heiloo

Wil jij jongvolwassenen met autisme de kans te geven om een zelfstandig bestaan op te bouwen? Weet je hoe je jouw kennis en ervaring kunt inzetten om hen te motiveren? Ben jij een verpleegkundige met een MBO-V of HBO-V diploma op zak en wil je graag aan de slag bij een van de innovatiefste ggz-instellingen van Nederland? Solliciteer dan snel naar deze functie voor 32 uur per week!

Psychiatrisch Verpleegkundige - BW Schagen

Geef jij je cliënten zekerheid en weer grip op hun leven? Help jij hen in de stap naar zelfstandigheid, meer zelfvertrouwen te krijgen en een stabielere toekomst? Ben jij voor 24- 28 uur per week beschikbaar? JA?! Dan zoeken wij jou als woonbegeleider bij onze beschermde woonvorm in Schagen!

Flexmedewerker - verpleegkundig

Ben je een zelfstandige verpleegkundige die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van afwisseling en de vrijheid om je eigen diensten in te roosteren? Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou!

Klinisch verpleegkundige – Langdurige Zorg

Wil jij jouw kennis en kunde inzetten binnen de ouderenpsychiatrie en krijg jij energie van het begeleiden van cliënten in de langdurige zorg? Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je samenwerkt met verschillende disciplines om ouderen goed te kunnen behandelen? Reageer dan snel op deze functie voor 28-36 uur in Castricum!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!