Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende verpleegkundigen!

Je bent een belangrijke schakel in de wijk of in de kliniek. Een betekenisvolle, volwaardige rol binnen een multidisciplinair team.

Verpleegkundige bij GGZ NHN

Als verpleegkundige krijg je bij ons de kans om jouw talent verder te ontwikkelen. Dit kan op een specifieke afdeling, maar als je het juist aantrekkelijker vindt om op verschillende afdelingen te werken dan kan dat ook. Ambulant, klinisch of misschien vind je het uitdagender om psychiatrie te combineren met somatische zorg?

Wij zijn een 24/7 bedrijf dus ook buiten kantooruren is er volop werk. Werken in de psychiatrie is nooit saai en soms best spannend. Je staat er daarom nooit alleen voor. Samen met een leuk en deskundig team lever je een betekenisvolle bijdrage aan het herstel van onze cliënten.

Ben jij die verpleegkundige die wij zoeken?

Laat je naam en telefoonnummer achter in onderstaand formulier, zodat we zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen

Bellen of whatsappen mag natuurlijk ook! Neem dan gerust contact op met:

Jennifer Smit
06 51 02 17 40

Herintreden als verpleegkundige?

Dat kan! Jij bent nog steeds gediplomeerd verpleegkundige, maar je bent niet meer in het bezit van je BIG-registratie, want deze verloopt na een bepaalde tijd. Zonde! Bij GGZ Noord-Holland-Noord kijken we graag naar kansen en mogelijkheden.

Medewerkersverhalen

Card image cap

Renata

GGZ-verpleegkundige Forensische afdeling

“De afwisseling is het leukste. Op welke unit je staat, met welke collega’s je werkt, hoe je cliënten erin zitten. Of het lekker met ze gaat. Het is altijd een vraagteken wat de dag brengt. Het is altijd go with the flow.”

Card image cap

William

Verpleegkundige nachtzorg

“Cliënten die op het terrein wonen kunnen ons ’s nachts bellen als er iets aan de hand is. Het komt bijvoorbeeld voor dat cliënten niet kunnen slapen en voorgeschreven medicatie van ons krijgen."

Card image cap

Jeroen

Psychiatrisch verpleegkundige

"De unieke belevingen, gedragingen en vertellingen van cliënten motiveren mij in mijn werk als psychiatrisch verpleegkundige. De creativiteit van de geest verbaast mij."

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen en stages

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst. Volg een opleiding of loop stage bij GGZ NHN. Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. 

Vacatures

Zoek, vind en solliciteer op jouw nieuwe baan bij GGZ NHN. 

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Verpleegkundige

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Verpleegkundige - Casemanager - GGZ team - Medemblik

Op zoek naar een boeiende uitdaging als psychiatrisch verpleegkundige in de rol van casemanager voor 24 tot 32 uur? Bij ons team krijg je de kans om je deskundigheid in te zetten voor de zorg en begeleiding van cliënten met complexe psychische aandoeningen. Kom bij ons werken en maak het verschil in het leven van mensen die jouw steun nodig hebben.

Verpleegkundige – Casemanager - GGZ team Enkhuizen

Voor ons GGZ team Enkhuizen Stedebroec zijn wij opzoek naar een Psychiatrisch Verpleegkundige, in de rol van casemanager voor 24 tot 32 uur. Ben je vanaf november beschikbaar? Neem dan contact op voor meer informatie.

Verpleegkundige – Casemanager - GGZ team Hoorn Oost

Ter vervanging van een collega zoeken wij voor 24 tot 32 uur een Psychiatrisch Verpleegkundige met lef! Doop jij te tijdelijk in ons team om ervaring op te doen? Wij zorgen voor een warm welkom. Als je per november beschikbaar bent neem dan contact op om vrijblijvend kennis te maken.

Verpleegkundige – Casemanager - GGZ team - Hoorn Koggeland

Op zoek naar een boeiende uitdaging als psychiatrisch verpleegkundige in de rol van casemanager voor 24 tot 32 uur? Bij ons team krijg je de kans om je deskundigheid in te zetten voor de zorg en begeleiding van cliënten met complexe psychische aandoeningen. Kom bij ons werken en maak het verschil in het leven van mensen die jouw steun nodig hebben.

Verpleegkundige – Casemanager – PEA West-Friesland

Draag jij graag bij aan het continue verbeteren van onze zorg en ben jij als sociaalpsychiatrisch verpleegkundige breed georiënteerd en heb je de ambitie om vaker systeemtherapie te geven? Wil jij deze kennis inzetten voor de beste zorg voor cliënten met persoonlijkheidsstoornissen? Ben jij voor 24- 32 uur per week beschikbaar, goed in crisismanagement en kan jij het verschil maken voor onze cliënten? Ons regioteam persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen en ADHD in West-Friesland zoekt jou!

Verpleegkundige of Sociotherapeut - Jeugdkliniek - Alkmaar

Word jij enthousiast van het bieden van zorg aan jongeren die dermate zijn vastgelopen in de maatschappij, dat zij een kortdurende klinische interventie nodig hebben? Ben je verpleegkundige of sociotherapeut en sta je stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor het klinische team van de jeugdkliniek in Alkmaar! Wij hebben een vacature voor 24 tot 36 uur per week. We komen graag met jou in contact!

Verpleegkundige – GGZ Team - Enkhuizen Stedebroec

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Mogen wij jouw ervaring inzetten om bij te dragen aan het maatschappelijk herstel van onze klanten? Super! In verband met zwangerschapsverlof zijn we voor het GGZ team in Enkhuizen op zoek naar een verpleegkundige in de rol van casemanager. Het gaat om een functie voor 24 uur per week voor de komende zes maanden.

Verpleegkundige - Beschermde Woonvorm Schagen

Geef jij je cliënten zekerheid en weer grip op hun leven? Help jij hen in de stap naar zelfstandigheid, meer zelfvertrouwen te krijgen en een stabielere toekomst? Wij zoeken voor 24 tot 28 uur per week een woonbegeleider bij onze beschermde woonvorm in Schagen!

Verpleegkundige- BW Mauritskade – Alkmaar

Wil jij in een gezellig en zorgzaam team werken waarbij je ouderen ondersteunt in het zelfstandig wonen? Ben jij voor 32 uur beschikbaar en wil je rondom het centrum Alkmaar werken? Neem dan contact met ons op! We informeren je graag naar de mogelijkheden.

Verpleegkundige - Egelenborgh & De Villa - Heiloo

Heb jij het hart op de juiste plek en heb jij liefde voor je vak? Krijg jij energie van het verbeteren van de geestelijke gezondheidszorg bij een moderne, herstelgerichte organisatie? Wil jij hier met je team een bijdrage aan leveren vanuit het herstel ondersteunende gedachtegoed? Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, heb je een MBO-V of HBO-V diploma op zak? Solliciteer dan naar deze functie voor 24 – 32 uur per week! Wij zoeken, per direct, versterking van het team Egelenborgh & De Villa!

Verpleegkundige - Begeleid Wonen - Heerhugowaard

Heb jij een herstelgerichte visie, en draag je graag bij in de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de Cliënten? Weet je hoe je jouw kennis en ervaring kunt inzetten om hen te motiveren? Solliciteer dan snel naar deze functie van persoonlijk begeleider voor 24 tot 32 uur per week!

Psychiatrisch Verpleegkundige - Kliniek Kapelbuurt - Heiloo

Bij Kliniek Kapelbuurt zijn wij op zoek naar collega’s voor 24 tot 36 uur per week! Door het werken op de appartementen én langdurig klinisch verblijf is dit een unieke kans en uitdaging. Ga jij die met ons aan?

Verpleegkundige - Forensische Woontrainingshuizen - Heiloo

Kijk jij als Verpleegkundige naar de mens achter de cliënt? Kijk je verder dan de psychische stoornis? Dat gecombineerd met een inhoudelijk uitdagende werkplek waarbij jij cliënten echt een stap verder kunt helpen? Goed nieuws! Wij hebben een vacature voor een forensisch woontrainer voor 28-36 uur per week.

Verpleegkundige - Jeugdkliniek - Alkmaar

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan voor 24-32 uur per week in een klein en hecht team? Word jij enthousiast van veel afwisseling en zet jij je in voor jongeren met eetproblematiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat ons weten wat voor jou belangrijk is in een baan en wij gaan graag met je in gesprek!

Verpleegkundige - Ouderen Psychiatrie - Castricum

Wil jij je inzetten voor de ouder wordende psychiatrisch patiënt met gedragsproblemen (OPPG)? Werk je graag samen met andere zorgverleners, zodat deze kwetsbare doelgroep optimale zorg ontvangt? En heb je kennis van somatische klachten? Dan zijn wij voor 32 uur per week op zoek naar jou!

Verpleegkundige – Ouderen Psychiatrie Westduin - Hoorn

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarbij jij je inzet voor kwetsbare ouderen met een psychiatrische kwetsbaarheid? Wil je onderdeel uitmaken van een hecht team en ben je 32 uur per week beschikbaar? Dan ben jij de verpleegkundige waar wij naar op zoek zijn!

Verpleegkundige – opnamekliniek – Heiloo

Talent gezocht! Onze High Intensive Care afdeling (HIC), beter bekend als Kliniek Noord Kennemerland in Heiloo is op zoek naar teamspelers voor 32 tot 36 uur per week. Is jouw talent in een korte tijd het contact met cliënten oprecht aangaan en kun je de verbinding met de cliënten bewaken? Solliciteer dan bij ons!

Verpleegkundige – Frailty langdurige zorg - Castricum

Ben jij op zoek naar een baan voor 24 tot 36 uur, waarbij je als geen ander kan aansluiten bij de doelgroep ouderen (60 jaar en ouder) met Ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA). Zingeving en leefstijl zijn belangrijke aandachtspunten. Je maakt contact, bent creatief zet humor in en kan ook begrenzen indien nodig. De verblijfsplaats is niet bepalend, maar de kwaliteit van de verschillende levensgebieden wel. Dit alles in een woonomgeving bij de duinen.

Verpleegkundige opnamekliniek Forensisch 28-36 uur

Ben jij die verpleegkundige die aan de slag wilt op onze forensische kliniek in Heiloo? Ben je beschikbaar voor 28 tot 36 uur per week? Lees snel verder en solliciteer op deze vacature!

Herintreder Verpleegkundige

Heb jij ooit in de zorg gewerkt als verpleegkundige maar is dat al een tijdje geleden? Wil jij weer aan de slag als verpleegkundige, maar is je BIG registratie verlopen? GGZ Noord-Holland-Noord gaat graag met jou in gesprek om te bespreken wat nodig is om weer te kunnen werken als verpleegkundige. Wij bieden je de mogelijkheid om je BIG registratie opnieuw te halen! Daarna krijg je direct een vaste parttime of fulltime aanstelling op een van onze locaties die past bij jouw ervaring en ambitie.

Flexmedewerker - verpleegkundig

Ben je een zelfstandige verpleegkundige die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van afwisseling en de vrijheid om je eigen diensten in te roosteren? Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!