Vacatures verpleegkundige in de ggz

Je bent een belangrijke schakel in de wijk of in de kliniek. Een betekenisvolle, volwaardige rol binnen een multidisciplinair team.

Werken als verpleegkundige bij GGZ NHN

Dit werk is persoonlijk, daar groei je van

Als je komt werken bij GGZ NHN, dan kies je voor een visie. Het is de visie van ambulant werken, ‘beter worden doe je thuis’. Natuurlijk hebben we ook klinieken, maar wij geloven in de kracht van onze cliënten en een herstelgerichte aanpak. Een opname in een kliniek is dan een intermezzo in de behandeling.

In onze teams is er veel ruimte voor mens-tot-menscontact. Dat brengt je als persoon ook veel, het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien zijn we een platte organisatie, met korte lijnen en weinig hiërarchie.

Wil je jouw verpleegkundige skills ook inzetten voor kwetsbare cliënten? Werk je graag met ouderen, jongeren of juist met forensische cliënten? Ga je zelfstandig op pad of blijf je liever op locatie? Bij GGZ NHN kun je in jouw loopbaan alle kanten op.

Bel, mail of whatsapp met onze recruiter:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul het contactformulier in. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op.

Hier kun je werken:

Acuut & Forensisch

 • Forensische opnameklinieken
 • Forensische woontrainingshuizen
 • Forensisch ACT
 • Intensive Home Treatment team (IHT)
 • High & Intensive Care klinieken (HIC)
 • Crisisdienst

Maatschappelijk & Specialistisch

 • GGZ-teams regio Noord-Holland-Noord (ambulant) 
 • GGZ-regioteams (PEA & Frailty)
 • Opnameklinieken voor ouderen
 • Kliniek autisme
 • Kliniek Kapelbuurt
 • Beschermde woonvormen

Jeugd & Gezin

 • High & Intensive Care kliniek Jeugd
 • Kind- of jeugdkliniek
 • FACT-jeugd, zoals Team Eetstoornissen (ambulant)

Wie ben jij?

Het liefst ga je op je (elektrische) fiets naar het werk. Je hebt zin in vandaag, want je houdt een zorgafstemmingsgesprek met de cliënt, familie en naasten. Je haalt voldoening uit de kleine stappen die gezet worden in het herstel van de cliënt en deelt dit graag tijdens de lunch met je collega’s. Ook plan je een afspraak in met de psycholoog uit je team om te bespreken of nú het moment is om te starten met (trauma)behandeling. En misschien kun je vanmiddag voor deze cliënt al contact opnemen met het sociaal wijkteam of Maatwerk om dagbesteding te gaan regelen. Hoe het ook loopt, je bent flexibel en klaar voor een nieuwe dag. 

Vul het contactformulier in. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op.

Ervaring opdoen? Meld je aan voor de flexpool

Veelgestelde vragen

Zeker, dat kan. Neem contact op met een van onze recruiters en bespreek samen waar je voorkeur naar uit gaat.

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of recruitment@ggz-nhn.nl

Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of recruitment@ggz-nhn.nl

Ik wil graag meelopen

Als je nog niet goed weet waar je hart ligt, dan is werken voor het flexbureau echt wat voor jou. Medewerkers van het flexbureau worden ingezet op verschillende plaatsen in de organisatie. In overleg bepalen we wat er bij je past en hoe je de organisatie kan leren kennen. 

Meer weten?

Wij maken geen onderscheid tussen een verpleegkundige niveau 4, niveau 5 of niveau 6.  Als verpleegkundige bij GGZ NHN draag je altijd verantwoordelijkheid over de herstelgerichte zorg.

Ik heb interesse in GGZ NHN

Ja dit is mogelijk. Je zou je uren kunnen verdelen over meerdere klinieken, meerdere teams of bijvoorbeeld een ggz-team en een kliniek.

Ik heb interesse in GGZ NHN

GGZ Noord-Holland-Noord biedt drie verschillende opleidingen om verpleegkundige te worden. De toelatingseisen tot de opleidingen verschillen van elkaar.

 1. Vierjarige opleiding tot verpleegkundige niveau 4
 2. Verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4 in 2,5 jaar
 3. Zij-instromer hbo-v in 2,5 tot 3 jaar
Bekijk de opleidingsmogelijkheden

Momenteel staan er diverse verpleegkundige vacatures open binnen onze verschillende divisies.

Staat jouw vacature er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bekijk openstaande vacatures

Verpleegkundigen aan het woord

Card image cap

Renata

GGZ-verpleegkundige Forensische afdeling

“De afwisseling is het leukste. Op welke unit je staat, met welke collega’s je werkt, hoe je cliënten erin zitten. Of het lekker met ze gaat. Het is altijd een vraagteken wat de dag brengt. Het is altijd go with the flow.”

Card image cap

William

Verpleegkundige nachtzorg

“Cliënten die op het terrein wonen kunnen ons ’s nachts bellen als er iets aan de hand is. Het komt bijvoorbeeld voor dat cliënten niet kunnen slapen en voorgeschreven medicatie van ons krijgen."

Card image cap

Jeroen

Psychiatrisch verpleegkundige

"De unieke belevingen, gedragingen en vertellingen van cliënten motiveren mij in mijn werk als psychiatrisch verpleegkundige. De creativiteit van de geest verbaast mij."

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Herintreden als verpleegkundige?

Dat kan! Jij bent nog steeds gediplomeerd verpleegkundige, maar je bent niet meer in het bezit van je BIG-registratie, want deze verloopt na een bepaalde tijd. Zonde! Bij GGZ Noord-Holland-Noord kijken we graag naar kansen en mogelijkheden.

Vacatures voor Verpleegkundige

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Verpleegkundige - Kliniek ouderen en PMU – Heiloo

Voor onze kliniek Ouderen PMU (psychiatrisch medische unit) in Heiloo zijn wij op zoek naar een verpleegkundige voor 24 tot 32 uur per week. Ben jij in je element met de zorg voor ouderen en wil je graag werken met cliënten die zowel psychiatrische als lichamelijke klachten hebben? Dan ben je bij ons op je plek!

Verpleegkundige – Kliniek Kapelbuurt - Heiloo

Bij Kliniek Kapelbuurt zijn wij op zoek naar collega’s voor 24 tot 36 uur per week! Door het werken op de appartementen én langdurig klinisch verblijf is dit een unieke kans en uitdaging. Ga jij die met ons aan?

Verpleegkundige - Egelenborgh & De Villa - Heiloo

Heb jij het hart op de juiste plek en heb jij liefde voor je vak? Wil jij hier met het team een bijdrage aan leveren vanuit het herstelondersteunende gedachtegoed? Solliciteer dan naar deze functie voor 24 – 36 uur per week! Wij zoeken, per direct, versterking van het team Egelenborgh & De Villa. Er gaan twee collega’s met pensioen dus hebben wij plek voor twee verpleegkundigen!

Verpleegkundige - kliniek autisme - Heiloo en Heerhugowaard

Ben jij verpleegkundige en wil jij je inzetten voor jongvolwassenen met autisme? Heb je een topdag als je mensen ziet groeien en stappen ziet zetten naar een zelfstandig leven? Dan is kliniek autisme in dé plaats voor jou. Hier zoeken we namelijk voor 32 uur per week een verpleegkundige die ons gezellige team komt versterken!

Verpleegkundige - Beschermd Wonen - Alkmaar

Ben jij een aanpakker, heb je ervaring en affiniteit met de doelgroep en wil je graag een steentje bijdragen aan ons team? Kijk jij met een frisse blik naar ons behandelprogramma om zo mee te bouwen aan betere herstel ondersteunende zorg? Ben je verpleegkundige en beschikbaar voor 24 uur per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verpleegkundige - HIC Jeugd en Gezin - Alkmaar

Ben jij op zoek naar een baan die er écht toe doet? Ben jij verpleegkundige en wil je werken op een gesloten afdeling voor jeugd? Solliciteer dan voor deze vacature voor 24 tot 36 uur per week in Alkmaar! Wij gaan heel graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Ambulant psychiatrisch verpleegkundige – Casemanager Frailty West-Friesland

Heb jij hart voor de doelgroep ouder wordende cliënten en wil jij je inzetten als casemanager? Werk je graag samen in een hecht team en ga je voor de beste zorg? Dan hebben wij een passende vacature voor 24 tot 32 uur per week! Laat ons weten wat voor jou belangrijk is in een baan, en we gaan er samen over in gesprek.

Verpleegkundige – Casemanager – Den Helder - Anna Paulowna

Voor ons GGZ team Den Helder Anna Paulowna zijn wij op zoek naar een psychiatrisch verpleegkundige in de rol van casemanager, voor 24 tot 32 uur per week. Lijkt het jou leuk ons gezellige team te versterken en spreekt de rol van casemanager jou aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Verpleegkundige – Flexbureau

Ben je een zelfstandige verpleegkundige die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van afwisseling en de vrijheid om je eigen diensten in te roosteren? Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou!Flexibele werktijden en een ruime keuze uit werkplekken? Kom bij de flexpool en ontdek GGZ Noord-Holland-Noord

Verpleegkundige - Autisme – Heerhugowaard

Ben jij verpleegkundige en wil jij je inzetten voor jongvolwassenen met autisme? Heb je een topdag als je mensen ziet groeien en stappen ziet zetten naar een zelfstandig leven? Dan is de kliniek autisme in Heerhugowaard dé plaats voor jou. Hier zoeken namelijk we voor 22 uur per week een verpleegkundige of agoog die ons gezellige team komt versterken!

Verpleegkundige –High & Intensive Care Kliniek - Hoorn

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je werken bij het leukste team van West-Friesland? Zoek dan niet verder! We verwelkomen jou graag op de bruisende High & Intensive Care kliniek in Hoorn voor 32 uur per week. Interesse? We horen graag wat jij precies zoekt in jouw baan. We gaan graag hierover vrijblijvend met je in gesprek!

Verpleegkundige - Casemanager - GGZ team - Medemblik

Op zoek naar een boeiende uitdaging als psychiatrisch verpleegkundige in de rol van casemanager voor 24 tot 32 uur? Bij ons team krijg je de kans om je deskundigheid in te zetten voor de zorg en begeleiding van cliënten met complexe psychische aandoeningen. Kom bij ons werken en maak het verschil in het leven van mensen die jouw steun nodig hebben.

Verpleegkundige – Casemanager - GGZ team Enkhuizen

Voor ons GGZ team Enkhuizen Stedebroec zijn wij opzoek naar een Psychiatrisch Verpleegkundige, in de rol van casemanager voor 24 tot 32 uur. Ben je vanaf november beschikbaar? Neem dan contact op voor meer informatie.

Verpleegkundige - Forensische Woontrainingshuizen - Heiloo

Kijk jij als Verpleegkundige naar de mens achter de cliënt? Kijk je verder dan de psychische stoornis? Dat gecombineerd met een inhoudelijk uitdagende werkplek waarbij jij cliënten echt een stap verder kunt helpen? Goed nieuws! Wij hebben een vacature voor een forensisch woontrainer voor 28-36 uur per week.

Verpleegkundige - Ouderen Psychiatrie - Castricum

Wil jij je inzetten voor de ouder wordende psychiatrisch patiënt met gedragsproblemen (OPPG)? Werk je graag samen met andere zorgverleners, zodat deze kwetsbare doelgroep optimale zorg ontvangt? En heb je kennis van somatische klachten? Dan zijn wij voor 32 uur per week op zoek naar jou!

Verpleegkundige – Frailty langdurige zorg - Castricum

Ben jij op zoek naar een baan voor 24 tot 36 uur, waarbij je als geen ander kan aansluiten bij de doelgroep ouderen (60 jaar en ouder) met Ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA). Zingeving en leefstijl zijn belangrijke aandachtspunten. Je maakt contact, bent creatief zet humor in en kan ook begrenzen indien nodig. De verblijfsplaats is niet bepalend, maar de kwaliteit van de verschillende levensgebieden wel. Dit alles in een woonomgeving bij de duinen.

Herintreder Verpleegkundige

Heb jij ooit in de zorg gewerkt als verpleegkundige maar is dat al een tijdje geleden? Wil jij weer aan de slag als verpleegkundige, maar is je BIG registratie verlopen? GGZ Noord-Holland-Noord gaat graag met jou in gesprek om te bespreken wat nodig is om weer te kunnen werken als verpleegkundige. Wij bieden je de mogelijkheid om je BIG registratie opnieuw te halen! Daarna krijg je direct een vaste parttime of fulltime aanstelling op een van onze locaties die past bij jouw ervaring en ambitie.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!