Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende verpleegkundigen!

Je bent een belangrijke schakel in de wijk of in de kliniek. Een betekenisvolle, volwaardige rol binnen een multidisciplinair team.

Verpleegkundige bij GGZ NHN

Card image cap

Als verpleegkundige krijg je bij ons de kans om jouw talent verder te ontwikkelen. Dit kan op een specifieke afdeling, maar als je het juist aantrekkelijker vindt om op verschillende afdelingen te werken dan kan dat ook. Ambulant, klinisch of misschien vind je het uitdagender om psychiatrie te combineren met somatische zorg?

Wij zijn een 24/7 bedrijf dus ook buiten kantooruren is er volop werk. Werken in de psychiatrie is nooit saai en soms best spannend. Je staat er daarom nooit alleen voor. Samen met een leuk en deskundig team lever je een betekenisvolle bijdrage aan het herstel van onze cliënten.

Bel mij terug

Ben jij die verpleegkundige of agoog die wij zoeken? Laat je naam en telefoonnummer achter in het formulier zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen en meer kunnen vertellen over deze topvacatures.

Bellen kan natuurlijk ook! Neem dan gerust contact op met:

Jennifer Smit

06 51 02 17 40

Card image cap

Herintreden als verpleegkundige? Dat kan!

Jij bent nog steeds gediplomeerd verpleegkundige, dat papiertje is geldig. Maar je bent niet meer in het bezit van je BIG-registratie, want deze verloopt na een bepaalde tijd. Zonde! Bij GGZ Noord-Holland-Noord kijken we graag naar kansen en mogelijkheden.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Verpleegkundige

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Psychiatrisch Verpleegkundige – opnamekliniek – Heiloo

Talent gezocht! Onze High Intensive Care afdeling (HIC), beter bekend als Kliniek Noord Kennemerland in Heiloo is op zoek naar een Psychiatrisch Verpleegkundige voor 32 tot 36 uur per week! De visie en onze werkwijze is erop gericht om de regie zoveel als mogelijk bij de cliënt te houden. Is jouw talent in een korte tijd het contact met cliënten oprecht aangaan en je kunt de verbinding met de cliënt(en) bewaken? Solliciteer dan bij ons!

Verpleegkundige opnamekliniek Forensisch 28-36 uur

Ben jij die verpleegkundige die aan de slag wilt op onze forensische kliniek in Heiloo? Ben je beschikbaar voor 28 tot 36 uur per week? Lees snel verder en solliciteer op deze vacature!

Sociotherapeut - Kinderkliniek - Alkmaar

Ga jij complexe problematiek niet uit de weg? Weet jij als geen ander hoe je met kinderen tussen de 4 en 12 jaar om moet gaan? Houd jij ervan om kinderen te ondersteunen en te begeleiden? Reageer dan snel op deze functie voor 24-32 uur per week!

Verpleegkundige of Agoog - Kliniek Hoorn

Ben jij psychiatrisch verpleegkundige of Agogisch opgeleid en denk jij bij jouw nieuwe baan aan klinisch werken, samenwerking en collegialiteit? Stop dan met zoeken en reageer snel op de vacature voor psychiatrisch verpleegkundige/agoog bij onze HIC kliniek in Hoorn. Wij hebben een vacature voor 32 uur in een energiek en optimistisch multidisciplinair team.

Verpleegkundige of Sociotherapeut - Polikliniek Jeugd en Gezin

Word jij enthousiast van veel afwisseling, complexe vraagstukken, met elkaar de uitdaging aangaan om bij kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek in Hoofddorp een klinische opname of ziekenhuisopname te voorkomen? Dan is ons team wellicht op zoek naar jou! Wij hebben een afwisselende baan voor 32 uur per week in ons team Hoofddorp.

Begeleider Agogisch of Verpleegkundig

Ben jij een pionier en ga je graag nieuwe uitdagingen aan? Word jij onderdeel van een nieuw te vormen team wat zich gaat inzetten voor één op één begeleiding van een jongere van 15 jaar? Ben je goed in het bieden van nabijheid, begeleiding op maat en het ontwikkelen van perspectief? Deze jongere heeft nog een heel leven voor zich. Help jij hem in de stap naar zelfstandigheid, meer zelfvertrouwen te krijgen en een stabielere toekomst? JA? Wij hebben een unieke en bijzondere uitdaging voor jou!

Herintreder Verpleegkundige

Heb jij ooit in de zorg gewerkt als verpleegkundige maar is dat al een tijdje geleden? Wil jij weer aan de slag als verpleegkundige, maar is je BIG registratie verlopen? GGZ Noord-Holland-Noord gaat graag met jou in gesprek om te bespreken wat nodig is om weer te kunnen werken als verpleegkundige. Wij bieden je de mogelijkheid om je BIG registratie opnieuw te halen! Daarna krijg je direct een vaste parttime of fulltime aanstelling op een van onze locaties die past bij jouw ervaring en ambitie.

Psychiatrisch Verpleegkundige - Langdurige Zorg - Castricum

Voor onze afdeling Langdurige zorg in Castricum zijn we op zoek naar een Psychiatrisch Verpleegkundige. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de zorg van ouder wordende cliënten met een psychiatrische stoornis. Dit doe je samen met een team van hechte collega's in een nieuwbouwcomplex in het bosrijke Castricum. Wil jij je graag inzetten voor goede zorg en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Reageer dan op deze vacature en wij komen graag met je in contact!

Verzorgende IG - Langdurige zorg ouderen - Castricum

Voor onze afdeling Langdurige zorg in Castricum zijn we op zoek naar een Verzorgende IG. In deze rol verzorg en begeleid je ouder wordende cliënten met een psychiatrische stoornis. Dit doe je samen met een team van enthousiaste collega's in een nieuwbouwcomplex in het bosrijke Castricum. Wil jij aan de slag als Verzorgende IG en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Reageer dan op deze vacature en wij komen graag met je in contact!

Flexmedewerker - verpleegkundig

Ben je een zelfstandige verpleegkundige die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van afwisseling en de vrijheid om je eigen diensten in te roosteren? Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!