Contrast
Onderstrepen

Vacatures verpleegkundige in de ggz

Je bent een belangrijke schakel in de wijk of in de kliniek. Een betekenisvolle, volwaardige rol binnen een multidisciplinair team.

Werken als verpleegkundige bij GGZ NHN

Dit werk is persoonlijk, daar groei je van

Als je komt werken bij GGZ NHN, dan kies je voor een visie. Het is de visie van ambulant werken, ‘beter worden doe je thuis’. Natuurlijk hebben we ook klinieken, maar wij geloven in de kracht van onze cliënten en een herstelgerichte aanpak. Een opname in een kliniek is dan een intermezzo in de behandeling.

In onze teams is er veel ruimte voor mens-tot-menscontact. Dat brengt je als persoon ook veel, het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien zijn we een platte organisatie, met korte lijnen en weinig hiërarchie.

Wil je jouw verpleegkundige skills ook inzetten voor kwetsbare cliënten? Werk je graag met ouderen, jongeren of juist met forensische cliënten? Ga je zelfstandig op pad of blijf je liever op locatie? Bij GGZ NHN kun je in jouw loopbaan alle kanten op.

Bel, mail of whatsapp met onze recruiter:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul het contactformulier in. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op.

Hier kun je werken:

Acuut & Forensisch

 • Forensische opnameklinieken
 • Forensische woontrainingshuizen
 • Forensisch ACT
 • Intensive Home Treatment team (IHT)
 • High & Intensive Care klinieken (HIC)
 • Crisisdienst

Maatschappelijk & Specialistisch

 • GGZ-teams regio Noord-Holland-Noord (ambulant) 
 • GGZ-regioteams (PEA & Frailty)
 • Opnameklinieken voor ouderen
 • Kliniek autisme
 • Kliniek Kapelbuurt
 • Beschermde woonvormen

Jeugd & Gezin

 • High & Intensive Care kliniek Jeugd
 • Kind- of jeugdkliniek
 • FACT-jeugd, zoals Team Eetstoornissen (ambulant)

Wie ben jij?

Het liefst ga je op je (elektrische) fiets naar het werk. Je hebt zin in vandaag, want je houdt een zorgafstemmingsgesprek met de cliënt, familie en naasten. Je haalt voldoening uit de kleine stappen die gezet worden in het herstel van de cliënt en deelt dit graag tijdens de lunch met je collega’s. Ook plan je een afspraak in met de psycholoog uit je team om te bespreken of nú het moment is om te starten met (trauma)behandeling. En misschien kun je vanmiddag voor deze cliënt al contact opnemen met het sociaal wijkteam of Maatwerk om dagbesteding te gaan regelen. Hoe het ook loopt, je bent flexibel en klaar voor een nieuwe dag. 

Vul het contactformulier in. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op.

Ervaring opdoen? Meld je aan voor de flexpool

Veelgestelde vragen

Zeker, dat kan. Neem contact op met een van onze recruiters en bespreek samen waar je voorkeur naar uit gaat.

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of recruitment@ggz-nhn.nl

Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of recruitment@ggz-nhn.nl

Ik wil graag meelopen

Als je nog niet goed weet waar je hart ligt, dan is werken voor het flexbureau echt wat voor jou. Medewerkers van het flexbureau worden ingezet op verschillende plaatsen in de organisatie. In overleg bepalen we wat er bij je past en hoe je de organisatie kan leren kennen. 

Meer weten?

Wij maken geen onderscheid tussen een verpleegkundige niveau 4, niveau 5 of niveau 6.  Als verpleegkundige bij GGZ NHN draag je altijd verantwoordelijkheid over de herstelgerichte zorg.

Ik heb interesse in GGZ NHN

Ja dit is mogelijk. Je zou je uren kunnen verdelen over meerdere klinieken, meerdere teams of bijvoorbeeld een ggz-team en een kliniek.

Ik heb interesse in GGZ NHN

GGZ Noord-Holland-Noord biedt drie verschillende opleidingen om verpleegkundige te worden. De toelatingseisen tot de opleidingen verschillen van elkaar.

 1. Vierjarige opleiding tot verpleegkundige niveau 4
 2. Verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4 in 2,5 jaar
 3. Zij-instromer hbo-v in 2,5 tot 3 jaar
Bekijk de opleidingsmogelijkheden

Momenteel staan er diverse verpleegkundige vacatures open binnen onze verschillende divisies.

Staat jouw vacature er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bekijk openstaande vacatures

Verpleegkundigen aan het woord

Card image cap

Renata

GGZ-verpleegkundige Forensische afdeling

“De afwisseling is het leukste. Op welke unit je staat, met welke collega’s je werkt, hoe je cliënten erin zitten. Of het lekker met ze gaat. Het is altijd een vraagteken wat de dag brengt. Het is altijd go with the flow.”

Card image cap

William

Verpleegkundige nachtzorg

“Cliënten die op het terrein wonen kunnen ons ’s nachts bellen als er iets aan de hand is. Het komt bijvoorbeeld voor dat cliënten niet kunnen slapen en voorgeschreven medicatie van ons krijgen."

Card image cap

Jeroen

Psychiatrisch verpleegkundige

"De unieke belevingen, gedragingen en vertellingen van cliënten motiveren mij in mijn werk als psychiatrisch verpleegkundige. De creativiteit van de geest verbaast mij."

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Herintreden als verpleegkundige?

Dat kan! Jij bent nog steeds gediplomeerd verpleegkundige, maar je bent niet meer in het bezit van je BIG-registratie, want deze verloopt na een bepaalde tijd. Zonde! Bij GGZ Noord-Holland-Noord kijken we graag naar kansen en mogelijkheden.

Vacatures voor Verpleegkundige

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Groepsleider – Langdurige behandeling Jongeren – Alkmaar

Ben jij een kei in het vertalen van hulpvragen van jongeren en hun ouders of verzorgers naar concrete doelen? Weet jij hoe je hen kunt helpen in het versterken van zelfredzaamheid én heb je ervaring in de psychiatrie? Voor de afdeling Langdurige Behandeling Jongeren in Alkmaar zijn wij op zoek naar een groepsleider voor 32 uur per week. Is dit jouw droombaan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Verpleegkundige - dagbehandeling eetstoornissen en ambulant plus

Op zoek naar een veelzijdige rol als sociotherapeut voor 24-32 uur per week? Sluit je aan bij ons kleine team, waar we op maat gemaakte zorg bieden aan voornamelijk jongeren met eetstoornissen. Ben je een verpleegkundige of agoog en enthousiast over het aanpakken van diverse uitdagingen en complexe casussen? We nodigen je uit om samen met ons jongeren met eetstoornissen te helpen!

Verpleegkundige - HIC Jeugd en Gezin - Alkmaar

Ben jij op zoek naar een baan die er écht toe doet? Ben jij verpleegkundige en wil je werken op een gesloten afdeling voor jeugd? Solliciteer dan voor deze vacature voor 24 tot 36 uur per week in Alkmaar! Wij gaan heel graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Verpleegkundige - kliniek autisme - Heiloo

Ben jij verpleegkundige en wil jij je inzetten voor jongvolwassenen met autisme? Heb je een topdag als je mensen ziet groeien en stappen ziet zetten naar een zelfstandig leven? Dan is kliniek autisme in dé plaats voor jou. Hier zoeken we namelijk voor 32 uur per week een verpleegkundige die ons gezellige team komt versterken!

Nachtdienstmedewerker Forensische kliniek

Werk jij graag in de nacht, ben je een alert persoon en ben je goed in het bewaren van de rust? Dan zoeken we jou voor onze forensische kliniek de Strandwal 2 in Heiloo! We hebben een vacature medewerker nachtdienst voor 27 tot 36 uur per week. Geïnteresseerd? Wij komen graag met je in contact!

Verpleegkundige - beschermd wonen - Schagen

Geef jij onze cliënten zekerheid en weer grip op hun leven? Help jij hen in de stap naar zelfstandigheid, meer zelfvertrouwen te krijgen en een stabielere toekomst? Wij zoeken voor 24 tot 32 uur per week een psychiatrisch verpleegkundige bij onze beschermde woonvorm in Schagen. Wij komen graag met jou in contact!

Verpleegkundige – Casemanager – Alkmaar Centrum

Voor ons GGZ team Alkmaar Centrum zijn wij op zoek naar een psychiatrisch verpleegkundige in de rol van casemanager, voor 24 tot 32 uur per week. Lijkt het jou leuk ons gezellige team te versterken en spreekt de rol van casemanager jou aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Verpleegkundige – Groepsleider - Langdurige Behandeling Jeugd

Ben jij bedreven in het vertalen van de wensen van jongeren en hun ouders of verzorgers naar concrete doelen? Beschik je over de vaardigheden om hen te begeleiden bij het vergroten van zelfstandigheid, en heb je ervaring binnen de psychiatrie? We zijn op zoek naar een verpleegkundige die als groepsleider wil werken op de afdeling Langdurige Behandeling Jongeren (LBJ) in Alkmaar, voor een functie van 32 tot 36 uur per week. Heb je interesse? Solliciteer dan nu!

Verpleegkundige - opnamekliniek Forensisch - Heiloo

Wil jij werken bij een hecht team op de forensische kliniek in Heiloo? Wil jij een plek waar jij jezelf verder kan ontwikkelen? Dan hebben wij die voor jou! Voor onze forensische opname kliniek in Heiloo zijn we voor 24 tot 36 uur per week op zoek naar een collega verpleegkundige. Wij komen graag met jou in contact!

Verpleegkundige - Kliniek ouderen en PMU – Heiloo

Voor onze kliniek Ouderen PMU (psychiatrisch medische unit) in Heiloo zijn wij op zoek naar een verpleegkundige voor 24 tot 32 uur per week. Ben jij in je element met de zorg voor ouderen en wil je graag werken met cliënten die zowel psychiatrische als lichamelijke klachten hebben? Dan ben je bij ons op je plek!

Verpleegkundige - kliniek autisme - Heiloo en Heerhugowaard

Ben jij verpleegkundige en wil jij je inzetten voor jongvolwassenen met autisme? Heb je een topdag als je mensen ziet groeien en stappen ziet zetten naar een zelfstandig leven? Dan is kliniek autisme in dé plaats voor jou. Hier zoeken we namelijk voor 32 uur per week een verpleegkundige die ons gezellige team komt versterken!

Verpleegkundige – Flexbureau

Ben je een zelfstandige verpleegkundige die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van afwisseling en de vrijheid om je eigen diensten in te roosteren? Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou!Flexibele werktijden en een ruime keuze uit werkplekken? Kom bij de flexpool en ontdek GGZ Noord-Holland-Noord

Verpleegkundige –High & Intensive Care Kliniek - Hoorn

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je werken bij het leukste team van West-Friesland? Zoek dan niet verder! We verwelkomen jou graag op de bruisende High & Intensive Care kliniek in Hoorn voor 32 uur per week. Interesse? We horen graag wat jij precies zoekt in jouw baan. We gaan graag hierover vrijblijvend met je in gesprek!

Verpleegkundige - Ouderen Psychiatrie - Castricum

Wil jij je inzetten voor de ouder wordende psychiatrisch patiënt met gedragsproblemen (OPPG)? Werk je graag samen met andere zorgverleners, zodat deze kwetsbare doelgroep optimale zorg ontvangt? En heb je kennis van somatische klachten? Dan zijn wij voor 32 uur per week op zoek naar jou!

Herintreder Verpleegkundige

Heb jij ooit in de zorg gewerkt als verpleegkundige maar is dat al een tijdje geleden? Wil jij weer aan de slag als verpleegkundige, maar is je BIG registratie verlopen? GGZ Noord-Holland-Noord gaat graag met jou in gesprek om te bespreken wat nodig is om weer te kunnen werken als verpleegkundige. Wij bieden je de mogelijkheid om je BIG registratie opnieuw te halen! Daarna krijg je direct een vaste parttime of fulltime aanstelling op een van onze locaties die past bij jouw ervaring en ambitie.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!