Contrast
Onderstrepen

Ik zoek hulp

Vier op de tien mensen krijgt ooit met psychische klachten te maken. U bent dus niet de enige, ook al kan dat soms zo voelen. Praten over uw problemen en weten dat er mensen zijn die snappen wat u meemaakt, helpt.

U bent niet de enige

Jaarlijks hebben bijna 800.000 Nederlanders een depressie. En acht procent van de volwassenen in ons land heeft wel eens psychotische belevingen. Professionele hulp en begeleiding is belangrijk, voor kinderen, (jong)volwassenen en ouderen. Bij GGZ Noord-Holland-Noord staan we voor u en uw naasten klaar, of u nu last heeft van somberheid of soms de grip op de realiteit verliest. Bekijk voor welke aandoeningen wij ondersteuning bieden. Neem voor hulp contact op met uw huisarts.

Wanneer kan ik starten?

Er is een wachttijd om te kunnen starten met uw behandeling. Wij realiseren ons dat wachten niet prettig is, het liefst wil u direct starten met uw behandeling. In de tijd dat u moet wachten voor uw intakegesprek kunt u zelf aan de slag.

Zelf alvast aan de slag

Herstelacademie

De Herstelacademie biedt u op de locaties Schagen, Den Helder, Hoorn, Alkmaar, Heiloo en Heerhugowaard een plek waar u verhalen van anderen kunt horen over hoe zij met hun problemen zijn omgegaan.

Neem deel aan een herstelgroep, zoals delen is helen of creatief uit je hoofd of volg een training over sociale vaardigheden of omgaan met emoties. Werk aan uw plannen of doelen en leer omgaan met uw aandoening.

Maatwerk

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling helpt op verschillende locaties in Noord-Holland mensen ouder dan 18 jaar die moeite hebben met de invulling van hun dag en hier graag mee aan de slag willen. 

Werken aan uw persoonlijke doelen staat voorop. Zo wil de een meer onder de mensen komen en sociale contacten versterken en wil de ander ervaren hoe het is om (weer) deel uit te maken van de werkende maatschappij.

Ik wil een online training volgen

Bij sommige veelvoorkomende klachten bieden wij je online zelfhulp. Deze zelfhulp via internet werkt goed als jouw klachten niet te ernstig zijn. Het is dan mogelijk je klachten te verminderen en soms zelf volledig onder controle te krijgen.

Contactgegevens zoeken

Bent u op zoek naar contactgegevens van een locatie of GGZ-team bij u in de buurt? Vul de 4 getallen van uw postcode in.

Card image cap

Heeft u vragen over uw kosten bij GGZ NHN?

Neem dan eerst contact op met uw zorgverzekeraar. Mocht u daarna nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met de afdeling Facturatie van GGZ NHN via:

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: