Contrast
Onderstrepen

Willibrordus wensenfonds GGZ NHN

GGZ Noord-Holland-Noord ondersteunt cliënten graag in ontwikkeling en herstel. Naast behandeling en begeleiding kan ook het Willibrordus wensenfonds GGZ NHN hierbij helpen. Dit fonds biedt op aanvraag financiële hulp aan cliënten van GGZ NHN.

Wat heeft u nodig voor uw ontwikkeling en herstel? Waar kijkt u naar uit en waar droomt u van? Heeft u een wens, alles geprobeerd, maar lukt het niet de financiële middelen bij elkaar te krijgen? Misschien biedt het wensenfonds van GGZ NHN uitkomst. Tot een bedrag van maximaal €500 kunt u 1x per jaar een aanvraag doen.

Het wensenfonds is opgericht uit een nalatenschap van een cliënt van GGZ NHN en wordt van verschillende kanten aangevuld.

Voor de financiële hulp van het Willibrordus wensenfonds GGZ NHN is een aanvraag nodig. Deze kunt u hier doen. Uw aanvraag wordt beoordeeld door GGZ NHN en Stichting de Buitenkans. 

Lees ook de algemene richtlijnen Willibrordus wensenfonds GGZ NHN.

Lees ook hoe het wensenfonds Fred, die een hulphond wil, steunt met een bijdrage, want een hulphond kan veel voor Fred betekenen. 

Doneren?

Wilt u aan het Willibrordus wensenfonds doneren? Dat is fijn!

Het rekeningnummer is NL19 RABO 0125 8382 98 t.n.v. stichting De Buitenkans. Vermeld alstublieft dat het om een donatie aan het Willibrordus wensenfonds gaat.

U kunt ook de QR-code met de app van uw bank scannen. U kunt daarna het bedrag aanpassen.

QR code doneren Willibrordus Wensenfonds

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: