Contrast
Onderstrepen

Interview in IZZ magazine De Zorg - Altijd al oog voor eigen mensen

maandag 13 december 2021 17:00 uur

Hoe ervaren onze collega's van GGZ NHN het werken sinds de coronacrisis? Hoe zorgen ze dat collega's toch betrokken en vitaal blijven?

"Ook zijn we, toen de crisis uitbrak, met onze medewerkers in gesprek gegaan over hun wensen en behoeftes om hun werk goed en gezond te blijven doen." Reintegratiespecialist Coby Witte aan het woord in het IZZ magazine De Zorg samen met psychiatrisch verpleegkundige Paul Brusée en manager Monique Witte-Frinks. Hoe ervaren zij het werken sinds de coronacrisis? Hoe zorgen ze dat collega's van GGZ Noord-Holland-Noord toch betrokken en vitaal blijven?

Lees het artikel in het magazine op pagina 14.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: