Coschappen bij GGZ Noord-Holland-Noord

GGZ NHN is een geliefde opleidingsplek voor masterstudenten Geneeskunde. Zowel voor de co-schappen als de derdejaars-masterspecialisaties bieden wij een interessante werkomgeving. Maak kennis met een van de meest innovatieve ggz-organisaties van Nederland.

Voor studenten van VU MC en het AMC zijn er 6 jaarplaatsen voor co-assistenten, voor een periode van 6 weken. De reguliere jaarplaatsen worden door de universiteiten ingepland.

Studenten van VUMC ontvangen voorafgaand aan hun co-schappen 2 weken Klinisch Theoretisch Onderwijs (KTO) bij de Noordwest Academie, onderdeel van de Noordwest Ziekenhuisgroep. Tijdens de KTO verdiep je je in de neurologie en psychiatrie. Maar ook nu maak je al kennis met onze organisatie en cliënten, want je loopt 1 dag mee in de praktijk.

Studenten van het AMC krijgen deze voorbereiding vanaf 2021 bij hun eigen academie.

Opties 3e masterjaar

Overweeg je een specialisatie in de psychiatrie of wil je graag meer kennis van de psychiatrie die je kunt toepassen in je verdere carrière als arts? Ook dan ben je bij GGZ NHN aan het juiste adres.

In het derde masterjaar kun je namelijk ook jouw wetenschappelijke stage (16 weken), keuze coschap (8 weken) of semi-artsstage (16 weken) bij ons volgen. Vanaf 2021 bieden wij ook het nieuwe keuze co-schap beleidspsychiatrie aan.

Waar loop ik mijn semi-artsstage?

Wij bieden stagemogelijkheden bij de IHT/Kliniek Schagen, Kinder – en Jeugdpsychiatrie en Ziekenhuispsychiatrie. Wil je graag aan de slag bij een van onze gespecialiseerde regioteams? Geef je wensen aan, dan bespreken we de mogelijkheden!

Meer weten over de opleidingsmogelijkheden bij GGZ NHN?

Neem dan contact op met Nicole Cornelissen n.cornelissen@ggz-nhn.nl of met het secretariaat Ziekenhuispsychiatrie telefoon: 072 548 30 50.

Je vraag wordt doorgezet naar Nicole Cornelissen, die contact met je zal opnemen en/of je zal uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

GGZ NHN beste coschap psychiatrie in 2019

GGZ NHN sleepte eind juni 2019 de prijs voor beste coschap psychiatrie in de wacht tijdens de Medische Carrièredag. Een hele eer dat toekomstig vakgenoten (verbonden aan AMC/UvA) onze inzet voor een goed opleidingsklimaat bekronen.

Nominaties en prijzen

Prijzen coschappen voor combinatie coschap Ziekenhuispsychiatrie- kliniek Olvendijk:

2x beste coschap psychiatrie AMC (2016 en 2019)
3 x genomineerd voor beste coschap psychiatrie AMC

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!