Contrast
Onderstrepen

Intercollegiaal overleg en consultatie

Heeft u behoefte aan intercollegiaal overleg of consultatie met een behandelaar over medicatie of behandeling van uw patiënt?

Voor ingeschreven patiënten kunt u altijd contact opnemen met de u bekende collega's. Daarnaast zijn de aanmeldpunten GGZ NHN beschikbaar voor al uw vragen. Wij helpen u graag.

Patiënten in zorg bij GGZ NHN

Betreft uw vraag een patiënt die bij GGZ NHN ingeschreven staat? Bel ons algemene nummer 088 656 50 50, dan wordt u direct doorverbonden met, of zo snel mogelijk teruggebeld door, de (regie)behandelaar van de patiënt. U kunt over allerlei onderwerpen vragen hebben, bijvoorbeeld over de gevolgen van medicatie of de voortgang van de behandeling. Dit intercollegiaal overleg is gratis. Als uw patiënt niet bij GGZ NHN is ingeschreven, maar u heeft wel een vraag, dan bieden wij consultatie.

Niet-ingeschreven patiënten

Heeft u een korte medicatie- of een andere vraag m.b.t. een niet bij GGZ NHN ingeschreven patiënt, dan kunt u consulatie aanvragen via Zorgdomein, via de knop Adviesvraag GGZ. U kunt kiezen voor een direct schriftelijk advies of voor een eenmalig gesprek tussen uw patiënt en onze behandelaar. Uw patiënt wordt dan niet ingeschreven bij GGZ NHN. Het advies krijgt u na dit gesprek (online of fysiek) retour via Zorgdomein.  

Kosten en betaling

Bent u aangesloten bij de Vicino-organisatie? Dan verzorgt Vicino de facturering van de consultatie naar GGZ NHN. Bent u niet aangesloten bij Vicino, dan krijgt u een factuur van GGZ NHN.

Contactgegevens ggz- of regioteam

Direct contact met het ggz- of regioteam waar uw patiënt in behandeling is? Vul de 4 getallen van de postcode van uw patiënt in.

Bent u verwijzer en heeft u vragen?

Aanmeldpunt GGZ NHN & Geriant

Maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur
Telefoonnummer

088 656 50 50

Keuzemenu optie 1: Jeugd
Keuzemenu optie 2: Volwassenen
Keuzemenu optie 3: Ouderen en Geriant

Contactgegevens ggz- of regioteam

Direct contact met het ggz- of regioteam waar uw patiënt in behandeling is? Vul de 4 getallen van de postcode van uw patiënt in.

Heeft u een vraag?

Bekijk onze veelgestelde vragen voor verwijzers of vul het contactformulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord.