Contrast
Onderstrepen

Visie op medewerkers

Wij stimuleren initiatieven bij onze medewerkers en staan open voor veranderingen. De perfecte kandidaat voor een baan bij GGZ Noord-Holland-Noord is dan ook resultaatgericht, flexibel en ondernemend.

Bij GGZ NHN lopen we graag voorop en zijn we constant bezig met de ontwikkeling van ons zorgaanbod. Op die manier nemen we een voortrekkersrol in binnen de Nederlandse geestelijke gezondheidszorg. Deze positie kunnen we alleen vasthouden met de juiste mensen. Onze medewerkers zorgen voor kwaliteit en innovatie.

Wat goed is voor onze cliënten, is ook goed voor ons

Ons personeelsbeleid sluit zoveel mogelijk aan bij onze zorgvisie. Zelf regie nemen over jouw ontwikkeling en verantwoordelijkheid nemen voor jouw werkplezier (en dat van je collega’s) vinden we belangrijk. Wij faciliteren je daar graag bij.

Jobfit en topfit

Als je met mensen werkt, is het belangrijk dat je ook goed voor jezelf zorgt. Wij stimuleren jou om jobfit en topfit te zijn, zodat we samen gezond, veilig en met plezier goede zorg kunnen leveren aan onze cliënten. Van jou verwachten wij dat je in ontwikkeling wilt blijven.

De FIT-academy ontwikkelt de strategische visie op leren en vertaald deze visie naar dagelijks opleidingsbeleid in het ontwikkelen, organiseren en faciliteren van deskundigheidsbevordering voor ruim 2.200 collega's van GGZ NHN.

Ontwikkelmogelijkheden

We zijn een grote organisatie met veel ontwikkelmogelijkheden en veel verschillende functies. We faciliteren initiatieven van medewerkers om zichzelf, elkaar en ons zorgaanbod te ontwikkelen. Er zijn altijd mogelijkheden voor een nieuwe uitdaging.

In balans in elke levensfase

Het is voor iedereen belangrijk om een goede balans te ervaren tussen werk en privé. Die balans ziet er voor iedereen anders uit en kan per levensfase verschillen. Een opleiding volgen? Meer of minder werken? Een hogere functie vervullen, andere kwaliteiten benutten of juist een stapje terug doen? We steunen je graag bij jouw balans.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!