Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende medewerkers voor het management!

Zorg voor het optimaal functioneren van onze teams met oog voor kwaliteit, talent en optimale inzet voor herstel van onze cliënten.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Management

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Manager zorgondersteuning (32-36 uur)

Kom jij in beweging voor een mooie veranderopdracht? Een team van 150 zorgondersteuners met 5 teamleiders staat in de startblokken om volgens de principes van horizontaal toezicht te gaan werken. Een niet geringe opgave, die vraagt om een enthousiaste en kundige manager. Ons motto is ‘in 1x goed’. Als jij er ook zo over denkt, ontvangen graag je sollicitatie.

Psychiater/inhoudelijk leidinggevende – Jeugd&Gezin

Ben jij een ambitieuze psychiater die op managementniveau een voortrekkersrol op je wil nemen? Ligt jouw hart bij de jeugdpsychiatrie? Zie je kansen om met een team de best mogelijke zorg te leveren? Dan hebben wij een fantastische functie voor jou als inhoudelijk leidinggevende voor 24-36 uur.

Verpleegkundig specialist / inhoudelijk leidinggevende – 24/36 uur

Ben jij een ambitieuze verpleegkundig specialist die op managementniveau een voortrekkersrol op je wil nemen? Ligt jouw hart bij de jeugdpsychiatrie? Zie je kansen om met een team de best mogelijke zorg te leveren? Dan hebben wij een fantastische functie voor jou als inhoudelijk leidinggevende voor 24-36 uur.

Klinisch psycholoog / inhoudelijk leidinggevende - 24/36 uur

Ben jij een ambitieuze klinisch psycholoog die op managementniveau een voortrekkersrol op je wil nemen? Ligt jouw hart bij de jeugdpsychiatrie? Zie je kansen om met een team de best mogelijke zorg te leveren? Dan hebben wij een fantastische functie voor jou als inhoudelijk leidinggevende voor 24-36 uur.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!