Contrast
Onderstrepen

Vacatures management

Zorg voor het optimaal functioneren van onze teams met oog voor kwaliteit, talent en optimale inzet voor herstel van onze cliënten.

Waarom werken bij GGZ NHN?

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe managementvacatures in jouw mailbox.

Vacatures voor Management

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Manager zorgondersteuning

Doe jij het graag in eenmaal goed? Eerst analyse, ontwerpen, bijstellen en toetsen, maar daarna snel over naar een praktische implementatie waarvan je gewoon wéét dat het werkt. Waarom fouten herstellen als je deze kan voorkomen? Als wij ons niet vergissen ben jij het type manager dat hier warm voor draait. Kortom, zin in een puike klus in een betekenisvolle branche? Lees deze tekst, stel jezelf voor in deze functie, voel het vuurtje in je oplaaien en solliciteer!

Teamleiders Forensisch ACT - GGZ Noord-Holland-Noord

Ben jij een gedreven teamleider die graag nieuwe uitdagingen aangaat en een ware verbinder is? Heb je een passie voor samenwerken en het opbouwen van teams? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons For-ACT-team zoeken wij twee energieke teamleiders voor 24 tot 32 uur per week. Voel jij je aangesproken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Manager Forensisch ambulant – GGZ Noord-Holland-Noord

Ben jij een ambitieuze, gestructureerde én creatieve manager met een coachende stijl en hart voor de forensische psychiatrie? Ben je een netwerker die ervan houdt samen te werken met interne en externe partners? Dan zijn we op zoek naar jou voor 32-36 uur!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!