Contrast
Onderstrepen

Samenwerking vanuit Planet Young

vrijdag 6 januari 2023 14:36 uur

Zorgorganisaties werken samen zodat kinderen en jongeren veilig, gezond en gelukkig kunnen opgroeien.

GGZ Noord-Holland-Noord werkt sinds 1 januari 2023 nauw samen met andere zorgaanbieders in de regio IJmond/ Zuid-Kennemerland. Vanuit het samenwerkingsverband Planet Young bieden Parlan, Levvel, Ons Tweede Thuis, ZIJN, de Opvoedpoli en GGZ Noord-Holland-Noord specialistische jeugdhulp.

De samenwerkende zorgorganisaties willen dat kinderen en jongeren veilig, gezond en gelukkig kunnen opgroeien. Liefst zo thuis mogelijk, in hun gezinnen, en met anderen om hen heen. Het gezamenlijke doel is om het alledaagse leven te versterken en samen te groeien. Daarom bundelt GGZ NHN met alle partners de krachten voor nog betere jeugdzorg. We werken hierin nauw samen met het onderwijs in de regio Zuid-Kennemerland/IJmond.

Meer weten?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: