Contrast
Onderstrepen

Wat is ADHD of ADD?

Mensen met ADHD hebben levenslang problemen met de aandacht of concentratie, of ze zijn hyperactief en impulsief, of er is een combinatie van beide. Mensen met ADD zijn dromerig en hebben ook moeite met concentreren.

Dat ADHD of ADD bij kinderen voorkomt, is redelijk bekend. Maar ook volwassenen kunnen hier last van hebben. Soms is het als kind niet ontdekt en hebben ze hun hele leven hinder ondervonden van klachten die bij de ADHD- of ADD-stoornis horen.

ADHD en ADD diagnose

Door die klachten kunnen extra moeilijkheden bij studie, werk of relatie ontstaan. En dat leidt soms weer tot andere klachten, zoals depressie, verslaving of angstklachten. Daarom is het belangrijk de klachten te benoemen als je er last van hebt en te leren er beter mee om te gaan.

Behandeling ADHD en ADD

Wij bieden zowel voor kinderen als voor volwassenen behandeling voor ADHD en ADD. Dit kan zijn met medicatie of met groepsbehandeling.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: