Verhalen van andere volwassenen

Stelt u zich eens voor, u worstelt met onzekerheid, depressie, woede, angst, gemis van vertrouwen en wanhoop. Veel anderen maakten dat ook mee en hebben hun weg in herstel gevonden. Niet iedereen bewandelt dezelfde weg naar herstel. Gelukkig maar, want er is ook niet één juiste weg, er zijn er meer. Herstelverhalen zijn verhalen van mensen die beschrijven hoe zij hun weg naar herstel hebben aangepakt. Ook geven ze soms tips. 

Verhalen van anderen kunnen u hoop, vertrouwen, steun en inzicht geven. En mogelijk kunnen ze helpen bij het omgaan met psychische kwetsbaarheid en alles wat daarbij komt kijken. 

Ervaringsverhalen - Volwassenen

Herstelverhaal Nathalie

Herstelverhaal van Peter

Herstelverhaal Thijmen

Nadia

"Een honderdtal hulpverleners was inmiddels jarenlang bij ons gezin betrokken, van Riagg, maatschappelijk werk tot de politie. Maar nog nooit had iemand aan mij gevraagd hoe het met mij ging. Tijdens de intake bij GGZ NHN kon ik voor het eerst mijn verhaal vertellen. Ik werd voor het eerst gezien en gehoord.”

Miriam

"Ik weet nu dat herstellen van een eetstoornis mogelijk is, en dat het leven zonder die eetstoornis zóveel rijker en mooier is, maar dat je daar wel hulp, hoop en geloof voor nodig hebt."

Annet

"Wat de meeste impact op mij heeft gehad is dat ik mijn ziekte nu kan zien als een uitdaging en dat er een manier is om de regie over mijn leven te houden, ook als dat even heel moeilijk wordt. Het is een manier van bewustwording geworden, zorgen voor mezelf, iets wat ik jarenlang niet meer had gedaan."

Corrie

"De aandacht voor ons in die periode heeft er zeker toe bijgedragen dat wij het aankonden. We kregen persoonlijke aandacht met informatie als het nodig was en de zekerheid dat ook wij altijd konden terugvallen op de ggz."

Andere ervaringsverhalen

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN