Aan de slag als ervaringsdeskundige

Je biedt op een laagdrempelige manier ondersteuning bij herstel en geeft vertrouwen en steun.

Op dit moment zijn er geen vacatures. Nieuwe vacatures in je mailbox?
Maak een Job Agent aan

Waar werk je?

Wat is de herstelacademie?

Als ervaringsdeskundige zet je jouw eigen ervaringskennis met psychiatrische problemen op een professionele manier in om anderen te ondersteunen. Je werkt op een van de 6 Herstelacademies van GGZ NHN waar onze cliënten en naastbetrokkenen werken aan hun herstel. Het is een plek waar ervaringsverhalen worden gedeeld en waar cursussen en trainingen worden gegeven die cliënten en hun naasten helpen met het werken aan herstel en zelfredzaamheid.

Meer weten over de Herstelacademie en het aanbod? 

Ervaringsdeskundigen aan het woord

Card image cap

Nanette

“Als ervaringsdeskundige kan ik vanuit eigen ervaring mensen steun bieden. Het kan voor een cliënt heel fijn zijn om te praten met iemand die weet wat je doormaakt."

Card image cap

Twa

"Op de herstelacademie verwachten we dat de cliënt input levert; de kennis en kracht van de cliënt worden aangeboord."

Card image cap

Dick

"Je voelt dat GGZ NHN grote waarde hecht aan ervaringsdeskundigen en het multidisciplinaire hoog in het vaandel heeft staan."

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen en stages

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst. Volg een opleiding of loop stage bij GGZ NHN. Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. 

Vacatures

Zoek, vind en solliciteer op jouw nieuwe baan bij GGZ NHN. 

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!