Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende ervaringsdeskundigen!

Je biedt op een laagdrempelige manier ondersteuning bij herstel en geeft vertrouwen en steun.

Op dit moment zijn er geen vacatures. Nieuwe vacatures in je mailbox?
Maak een Job Agent aan

Waar werk je?

Wat is een herstelwerkplaats?

Als ervaringsdeskundige zet je jouw eigen ervaringskennis met psychiatrische problemen op een professionele manier in om anderen te ondersteunen. Je werkt op een van de 6 Herstelwerkplaatsen van GGZ NHN waar onze cliënten en naastbetrokkenen werken aan hun herstel. Het is een plek waar ervaringsverhalen worden gedeeld en waar cursussen en trainingen worden gegeven die cliënten en hun naasten helpen met het werken aan herstel en zelfredzaamheid.

Meer weten over de Herstelwerkplaatsen en het aanbod? 

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!