Contrast
Onderstrepen

Flexibele werkdagen? Meld je aan als flexmedewerker!

Kies zelf waar en wanneer je wilt werken! Houd jij ervan om regelmatig op verschillende werkplekken met andere collega’s te werken? Dan is de flexpool misschien iets voor jou!

De voordelen van flexwerken op een rij

Het flexbureau is ideaal voor verpleegkundigen en agogisch medewerkers (HBO). De voordelen op een rijtje:

  • Bepaal zelf je werkdagen
  • Goed te combineren met een andere baan, studie of gezin
  • Maak kennis met de diversiteit van onze organisatie (onder andere forensisch, acuut, jeugd en wijkteams)
  • Geef zelf aan op welke afdelingen je graag wilt werken
  • Je werkt met mensen van verschillende leeftijden (0-100 jaar), culturen en problematiek
  • Ideaal om ons als werkgever te leren kennen en door te stromen naar een vaste baan
  • Er zijn verschillende locaties, afdelingen of wijkteams in de regio's Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Hoorn, Den Helder en Schagen
  • Onbeperkt toegang tot E-academy met een groot aanbod aan vakinhoudelijk en persoonlijke trainingen

Je wordt ingeschaald volgens de cao ggz. Het aantal uren per week bepaal je in overleg met het flexbureau.

Veelgestelde vragen over flexwerken

Het Flexbureau is erop gericht de disciplines in de flexpool te hebben waar de grootste vraag naar is in de teams: verpleegkundigen en agogen, verzorgenden en helpenden.

Je kunt na bereiken van de AOW gerechtigde leeftijd, al dan niet aansluitend aan je vaste dienstverband een flexcontract aangaan.

Je kunt in principe op bijna afdelingen van GGZ NHN werken. Er is vooral vraag naar flexers vanuit klinische afdelingen (jeugd & gezin, volwassenen, ouderen en forensisch), beschermde woonvormen en wat minder vanuit ambulante teams.

Je rol als flexmedewerker is sterk afhankelijk van de situatie. In de meeste gevallen heb je een ondersteunende rol. Je voert werkzaamheden uit in overleg met collega’s die vast op de afdeling werken. De mate waarin het wenselijk is dat je zelf initiatief neemt, hangt af van jouw ervaring en van hoe bekend je bent op een afdeling. In alle gevallen komt duidelijkheid vragen over van wat van jou verwacht wordt en duidelijkheid geven over wat van jou verwacht kan worden de samenwerking ten goede.

Als flexmedewerker heb je toegang tot interne vacatures op afdelingen. Het gebeurt vaak dat flexmedewerkers nadat zij een periode op verschillende plekken in de organisatie gewerkt hebben, worden aangenomen op een vacature op een afdeling. Groot voordeel daarvan is dat zowel de flexmedewerker als het team elkaar al kennen en veel beter kunnen inschatten of er een match is tussen medewerker en werkplek.

Interesse in flexwerken?

Contact Flexbureau

Wil je weten of flexwerken wat voor je is? Of heb je andere vragen?

Bel ons gerust op 072 531 26 62 of stuur ons je vraag per mail naar flexbureau@ggz-nhn.nl.

Aanmelden als flexmedewerker

Heb je interesse in een baan als flexmedewerker, geef dan je gegevens aan ons door.

Waarom werken bij GGZ NHN?

Card image cap

GGZ NHN als werkgever

Onze organisatie biedt veel verschillende functies en mogelijkheden om je te ontwikkelen. We stimuleren dat waardoor er altijd mogelijkheden zijn voor een nieuwe uitdaging. Bovendien vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Die balans ziet er voor iedereen anders uit en kan per levensfase verschillen. 

Vacatures voor Flexwerk

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Verpleegkundige – Flexbureau

Ben je een zelfstandige verpleegkundige die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van afwisseling en de vrijheid om je eigen diensten in te roosteren? Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou!Flexibele werktijden en een ruime keuze uit werkplekken? Kom bij de flexpool en ontdek GGZ Noord-Holland-Noord

Agoog – Flexbureau

Ben je een zelfstandige agoog, die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van vrijheid om je eigen diensten in te roosteren, afwisseling van werkplek en doelgroep, maar wel voor 1 werkgever? Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou! Kom je vrijblijvend kennismaken?

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!