Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende psychiaters!

Als psychiater bij GGZ Noord-Holland-Noord werk jij in de volle breedte van het vak en zet je jouw expertise in precies daar waar dat nodig is.

Jouw toekomst ligt bij ons!

Wil jij aan de slag als psychiater in de kinder- en jeugdpsychiatrie, ouderen- of forensische psychiatrie, in een ggz-team in de wijk of juist in de High & Intensive Care? Parttime, fulltime of online als digiater? Wij hebben een aantal mooie vacatures voor je in Noord-Holland!

Van A tot Z betrokken

Als psychiater bij GGZ Noord-Holland-Noord werk jij in de volle breedte van het vak en zet je jouw expertise in precies daar waar dat nodig is. Je bent van A tot Z betrokken bij de behandeling van onze clienten, zodat je tijdig kunt signaleren en ingrijpen. Je werkt nauw samen in een team waar alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Ook kun je de functie zelf verder vormgeven door taken te doen in het kader van opleiding AIOS psychiatrie of geriatrie, uitvoeren van ECT-behandelingen, wetenschappelijke activiteiten of deelname aan onze geneesmiddelencommissie. 

Leidende rol kennisnetwerken

Naast het werk in onze teams kan je jouw kennis en kunde delen in een van de 25 expertnetwerken van GGZ Noord-Holland-Noord. Deze actieve kennisnetwerken richten zich elk op een eigen aandachtsgebied. Vind jij ook dat je door het delen van kennis met anderen, effectiever kunt behandelen? We zien je graag als leadexpert van een van die expertnetwerken!

Interesse?

Deel jij onze visie 'Beter worden doe je thuis' en zet jij graag een stap extra om jouw eigen, maar ook onze ambities waar te maken? Reageer dan op een van onze mooie vacatures in Alkmaar, Hoorn, Heiloo, en Medemblik.

In de spotlight

Card image cap

Frank

Kinder- en jeugdpsychiater

"What you see is what you get. Het is een transparante organisatie, zonder sterke hiërarchie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Daar voel ik mij prettig bij.”

Card image cap

Het verhaal van Raphael

psychiater en opleider

"De ervaringen die we nu opdoen moeten we vasthouden en meenemen naar de nieuwe situatie, als de coronacrisis tot het verleden behoort."

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Digiater, psychiater van de toekomst?

Digiater

Di-gi-a-ter (de; m,v; meervoud: digiaters)

1. Een psychiater die 100% online werkt als onderdeel van één of meerdere multidisciplinaire GGZ-teams

Word jij ’s lands eerste Digiater? Bij GGZ NHN hebben wij een aantal unieke vacatures voor moderne psychiaters die zin hebben om de psychiatrie nu écht de eenentwintigste eeuw in te loodsen.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat deze vorm van behandelen door de psychiater ook vragen oproept. Bel, mail of Skype met ons. Wij gaan graag in gesprek met je om ons enthousiasme over de Digiater te delen, en om te horen wat jouw vragen en ideeën zijn over deze unieke invulling van het specialisme.

Marijke van Putten
psychiater
06 20 60 32 40

Albert Blom
psychiater & directeur divisie Acuut & Forensisch
06 29 13 74 71

Card image cap

Digitaal contact met patiënten

Artikel De Psychiater

Andreas Lamerz, kinder- en jeugdpsychiater en geneesheerdirecteur bij GGZ Noord-Holland-Noord, heeft ruime ervaring met digitaal patiëntencontact en vertelt hierover in het artikel dat in maart 2020 verscheen in vakblad De Psychiater.

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Vacatures voor Psychiater

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Psychiater GGZ team Den Helder - Texel

Ben jij als psychiater een echte teamspeler? Wil jij, net als wij, top ambulante zorg bieden in een ontwikkelgerichte, innovatieve organisatie? Ga dan met ons de uitdaging aan! Wij komen graag met jou in contact!

Kinder- en jeugdpsychiater - Expertisecentrum de Klim

Ben jij een kinderpsychiater die zorgt voor verbinding en graag de samenwerking opzoekt om complexe hulpvragen van kinderen tot en met 12 jaar en hun systeem te behandelen? Voor expertisecentrum de Klim zoeken wij een kinder- en jeugdpsychiater voor minimaal 16 uur per week.

Psychiater - Regioteam Frailty West-Friesland - 24-36 uur

Zet jij jouw deskundigheid graag in, als psychiater ouderen, en stel je de mens achter het proces van herstel centraal? Werk jij graag met een diverse doelgroep, qua leeftijd, levensfase, aandoening en achtergrond, met een complexe problematiek die niet altijd een eenduidige oplossing hebben? Ben jij een teamspeler? Ga dan met ons de uitdaging aan! Wij komen graag met jou in contact!

Psychiater - GGZ team Hollands Kroon oost

Zoek jij verdieping in je werk en nieuwe wegen om de behandeling van onze cliënten richting te geven? Ben jij iemand die graag zelfstandig werkt maar ook een echte teamspeler is? Dan zijn we op zoek naar jou! GGZ-team Schagen Hollands Kroon Oost zoekt een psychiater (voor 16 uur per week) die een stap extra zet om onze ambitie waar te maken. ‘Beter worden doe je thuis’ is ons motto. Werk jij daaraan mee?

Psychiater - GGZ team Alkmaar Noord

Ben jij als psychiater een echte teamspeler? Wil jij net als wij, top ambulante zorg bieden in een ontwikkelgerichte, innovatieve organisatie? Ga dan met ons de uitdaging aan! Wij komen graag met jou in contact!

Psychiater MBT Deeltijdbehandeling

Ben jij een psychiater die zorgt voor verbinding en graag de samenwerking opzoekt om complexe casuïstiek te behandelen? Voor onze deeltijdbehandeling Mentalization Based Treatment (MBT) zoeken wij een psychiater voor 8 uur per week. Ga jij met ons de uitdaging aan? We komen graag met je in contact!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!