Contrast
Onderstrepen

Werken als psychiater bij GGZ NHN

Als psychiater bij GGZ Noord-Holland-Noord werk jij in de volle breedte van het vak en zet je jouw expertise in precies daar waar dat nodig is.

Jouw toekomst ligt bij ons!

Wil jij aan de slag als psychiater in de kinder- en jeugdpsychiatrie, ouderen- of forensische psychiatrie, in een ggz-team in de wijk of juist in de High & Intensive Care? Parttime, fulltime of online als digiater? Wij hebben een aantal mooie vacatures voor je in Noord-Holland!

Van A tot Z betrokken

Als psychiater bij GGZ Noord-Holland-Noord werk jij in de volle breedte van het vak en zet je jouw expertise in precies daar waar dat nodig is. Je bent van A tot Z betrokken bij de behandeling van onze cliënten, zodat je tijdig kunt signaleren en ingrijpen. Je werkt nauw samen in een team waar alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Ook kun je de functie zelf verder vormgeven door taken te doen in het kader van opleiding AIOS psychiatrie of geriatrie, uitvoeren van ECT-behandelingen, wetenschappelijke activiteiten of deelname aan onze geneesmiddelencommissie. 

Leidende rol kennisnetwerken

Naast het werk in onze teams kun je jouw kennis en kunde delen in een van de 25 expertnetwerken van GGZ Noord-Holland-Noord. Deze actieve kennisnetwerken richten zich elk op een eigen aandachtsgebied. Vind jij ook dat je door het delen van kennis met anderen, effectiever kunt behandelen? We zien je graag als leadexpert van een van die expertnetwerken!

Interesse?

Deel jij onze visie 'Beter worden doe je thuis' en zet jij graag een stap extra om jouw eigen, maar ook onze ambities waar te maken? Reageer dan op een van onze mooie vacatures in Noord-Holland Noord.

Staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel of mail met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Medewerkersverhalen

Card image cap

Frank

Kinder- en jeugdpsychiater

"What you see is what you get. Het is een transparante organisatie, zonder sterke hiërarchie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Daar voel ik mij prettig bij.”

Card image cap

Tjarda

Psychiater ziekenhuispsychiatrie

"Het fijne en ingewikkelde aan mijn functie is dat ik onderdeel ben van twee grote organisaties. Ik ben bij GGZ NHN in dienst maar werk in het Noordwest Ziekenhuis."

Card image cap

Gaby

Ouderenpsychiater

"Wij zijn allemaal teamplayers en houden van samenwerken. Dat is een kerncompetentie in de Ouderenpsychiatrie."

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Vacatures voor Psychiater

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Psychiater - GGZ team Alkmaar Centrum

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende positie als psychiater? Ons GGZ-team in Alkmaar heeft een plekje voor je vrij! We zijn flexibel en luisteren naar jouw wensen, zoals de mogelijkheid om thuis te werken. Word jij onderdeel van ons multidisciplinaire team?!

Psychiater - Team Eetstoornissen Jeugd en Gezin – Hoorn

Volledig ambulante zorg en behandeling voor jongeren en gezinnen met eetstoornissen, kan dat? Zeker weten! Bij de divisie Jeugd & Gezin van GGZ NHN werken we sinds enige jaren zo, met prachtig resultaat. Opnames in de kliniek komen nauwelijks meer voor. Wil jij als psychiater werken met deze doelgroep? Dan komen wij graag met jou in contact!

Kinderpsychiater – Polikliniek - Hoofddorp

Ben jij een kinderpsychiater op zoek naar een positieve werkomgeving? Wij zoeken een collega voor onze polikliniek in Hoofddorp voor minimaal 16 uur per week. Sluit je aan bij ons betrokken team! Neem contact op om je voorkeuren te bespreken.

Psychiater - GGZ team Medemblik

Ben jij op zoek naar een uitdagende positie als psychiater? Ons GGZ-team in Medemblik heeft een plekje voor je vrij voor 24 tot 36 uur per week! We zijn flexibel en luisteren naar jouw wensen, zoals de mogelijkheid om volledig thuis te werken. Word jij onderdeel van ons multidisciplinaire team?!

Psychiater- GGZ Teams omgeving Den Helder en Schagen

Zoek je een boeiende positie als psychiater in de kop van Noord-Holland? Onze GGZ-teams hebben een plekje voor je vrij, voor 16 tot 36 uur per week. We zijn flexibel en luisteren naar jouw wensen, zoals de mogelijkheid om thuis te werken. Word jij onze belangrijke collega?

Kind en Jeugd Psychiater – IHT team Jeugd en Gezin– Alkmaar

Ben jij een kinderpsychiater die zorgt voor verbinding en graag de samenwerking opzoekt om complexe casuïstiek te behandelen? In ons IHT team in Alkmaar hebben wij een mooie positie voor 36 uur per week. Ga jij met ons de uitdaging aan? We komen graag met je in contact!

Psychiater - Team Eetstoornissen Jongvolwassen – Alkmaar

Ben jij psychiater en wil je werken met jongvolwassenen? Jouw ideale baan kun je bij ons creëren; hoeveel uur je wilt werken, online of face to face en dat alles met de leukste collega’s. Laat ons weten wat voor jou belangrijk is en wij gaan graag met je in gesprek!

Psychiater - MBT Deeltijdbehandeling (15-25jaar) – Jeugd en Gezin

Ben jij een psychiater die zorgt voor verbinding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze deeltijdbehandeling Mentalization Based Treatment (MBT) zoeken wij een psychiater voor 16 tot 20 uur per week. In deze rol behandel je cliënten tussen de 15 en 25 jaar oud. Wij komen heel graag met jou in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden!

Psychiater - GGZ team Hoorn e.o.

Ben jij als psychiater een echte teamspeler? Wil jij, net als wij, top ambulante zorg bieden in een ontwikkelgerichte, innovatieve organisatie? Ga dan met ons de uitdaging aan! Wij komen heel graag met jou in contact!

Psychiater - Team Eetstoornissen Jeugd en Gezin - Hoorn

Ben jij kinderpsychiater en wil je werken in een fijn en betrokken team? Jouw ideale baan kun je misschien wel bij ons creëren; hoeveel uur je wil werken (online of face to face) kun jij bepalen in afstemming met je collega psychiaters binnen het team. Wij gaan heel graag met jou in gesprek!

Psychiater - Opnamekliniek – Schagen

Ben jij psychiater en functioneer jij het beste in een hecht team waar samenwerking en collegialiteit belangrijk is? En spreekt een vleugje Noord-Hollandse nuchterheid je aan? Kom dan bij het team van de acute opname afdeling voor volwassenen in Schagen!

Psychiater - GGZ team - Alkmaar Noord

Voor ggz team Alkmaar Noord zijn wij opzoek naar een psychiater die net als wij, top ambulante zorg bieden in een ontwikkelgerichte, innovatieve organisatie? Uren zijn in overleg. Heb je interesse of wil je de mogelijkheden bespreken, neem dan contact op!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!