Card image cap

Wintertijd: hoe komt u weer in het ritme?

In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 oktober gaat de klok achteruit naar wintertijd. Met onderstaande tips komt u zo snel mogelijk weer in het ritme.

Card image cap

SPOT

SPOT is een samenwerking tussen Artiance-centrum voor de kunsten, RCO de Hoofdzaak en GGZ NHN divisie Triversum, kinder- en jeugdpsychiatrie. Jongeren kunnen onder leiding van o.a. ervaringsdeskundigen en kunstdocenten iedere vrijdagavond bij SPOT werken aan het ontdekken van talenten met behulp van kunst & creativiteit. 

Card image cap

Socialrun

Ook dit jaar zet team GGZ Noord-Holland-Noord zich weer in voor de Social Run. We dragen graag bij aan het bestrijden van stigma en vragen aandacht voor de positie van mensen met een psychische kwetsbaarheid in de maatschappij. 

Card image cap

Expose Yourself - traumabehandeling

Expose Yourself is een zesdaags intensieve trauma behandelprogramma voor jongeren en jongvolwassenen van 12 tot 25 jaar met een posttraumatische stress-stoornis (PTSS). 

Onze speerpunten

Card image cap

Digitale GGZ

Technologische ontwikkelingen verder integreren in de zorg en bedrijfsvoering, daar werken wij de komende jaren aan. Goede zorg en een e¬fficiënte bedrijfsvoering staan hierbij centraal.

Card image cap

Duurzame GGZ

Duurzame Geestelijke Gezondheidszorg, kortweg Duurzame GGZ, is een veelomvattend programma. Het is erop gericht om onze geestelijke gezondheidszorg nog meer vanuit de herstelvisie vorm te geven en dit efficiënt -in de wijk- te organiseren.

Card image cap

Preventie

We willen bijdragen aan publieke gezondheidszorg. In de wijk, mét de wijk. Samenwerking met andere partijen is in het belang van burgers. We hebben hier een maatschappelijke rol in.

Card image cap

Personeelsbeleid

Behoud en aantrekken van voldoende medewerkers om goede zorg en ondersteuning te garanderen.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08:30 - 17:00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN