Wij verwelkomen graag nieuwe medewerkers voor onze ondersteunende diensten!

Je adviseert en ondersteunt de organisatie en laat GGZ NHN optimaal functioneren. Belangrijk, want zo kunnen onze teams de beste geestelijke gezondheidszorg blijven leveren.

Waarom werken bij GGZ NHN?

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen en stages

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst. Volg een opleiding of loop stage bij GGZ NHN. Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. 

Vacatures

Zoek, vind en solliciteer op jouw nieuwe baan bij GGZ NHN. 

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Ondersteunende diensten

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Collega in de rol van coördinator – GGZ Team Medemblik en Opmeer

Voor ons team in Medemblik zijn we tijdelijk op zoek naar een collega in de rol van coördinator. Heb jij ervaring in deze rol en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij voor ons hechte en gezellige team op zoek naar jou! De rol staat open voor 8 tot 12 uur per week tot eind maart 2024.

Medewerker financiële administratie

Wij zijn op zoek naar een medewerker financiële administratie voor 32 tot 36 uur per week. Ben jij op zoek naar een financiële uitdaging binnen een maatschappelijk relevante organisatie? Hou jij net zoveel van cijfers als wij? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken!

Nachtzorg medewerker Kapelbuurt - Heiloo

Ben jij die nachtzorg medewerker die aan de slag wilt gaan op kliniek Kapelbuurt in Heiloo? Ben je beschikbaar voor 28 tot 36 uur per week? Lees snel verder en solliciteer op deze vacature!

Financial controller bij GGZ Noord-Holland-Noord

Wil je werken als financial controller in een betekenis volle baan? Wil jij jouw financiële vaardigheden inzetten om bij te dragen aan de geestelijke gezondheidszorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij vragen jou om samen met ons te groeien als team. We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!