Contrast
Onderstrepen

Vacatures ondersteunende diensten in de psychiatrie

Je adviseert en ondersteunt de organisatie en laat GGZ NHN optimaal functioneren. Belangrijk, want zo kunnen onze teams de beste geestelijke gezondheidszorg blijven leveren.

Waarom werken bij GGZ NHN?

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste de nieuwste vacatures voor ondersteunende diensten bij GGZ NHN in jouw mailbox.

Vacatures voor Ondersteunende diensten

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Lean adviseur - GGZ Noord-Holland-Noord

Denk je eens in wat wij als ggz-organisatie kunnen bereiken als wij met elkaar een manier vinden onze organisatie zó vorm te geven dat wij in onze processen, onze gesprekken en onze ontwikkelingen het toevoegen van waarde voor onze cliënten én collega’s als uitgangspunt nemen. En denk je eens in dat jij de nieuwe Lean adviseur bent met een veranderkundige blik die onze organisatie op álle niveaus helpt om dit voor elkaar te krijgen. Begon je te stralen bij deze gedachten? Lees snel verder!

Medewerker facturatie

Werk jij secuur en ben je op zoek naar een financiële uitdagende baan binnen een maatschappelijk relevante organisatie? Zorg jij dat ervoor dat de zorg die geleverd is door onze behandelaren tijdig en juist gefactureerd wordt? Word jij enthousiast van een facturatieproces dat op rolletjes loopt en ben je 32 tot 36 uur per week beschikbaar? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

IPS Jobcoach – Jeugd en Gezin – Hoofddorp

Werk mee aan de toekomst van jongeren in Noord-Holland! Als IPS-jobcoach bij de divisie Jeugd & Gezin help je kinderen en jongeren van 0-23 jaar en hun ouders met specialistische GGZ-hulp. Jij biedt op maat gemaakte re-integratietrajecten en bouwt waardevolle netwerken op met werkgevers en instanties. Ben jij de collega die onze herstelgerichte zorg verder helpt ontwikkelen? Sluit je aan bij een gedreven team en maak het verschil!

IPS Jobcoach – Jeugd en Gezin – Noord-kop

Werk mee aan de toekomst van jongeren in Noord-Holland! Als IPS-jobcoach bij de divisie Jeugd & Gezin help je kinderen en jongeren van 0-23 jaar en hun ouders met specialistische GGZ-hulp. Jij biedt op maat gemaakte re-integratietrajecten en bouwt waardevolle netwerken op met werkgevers en instanties. Ben jij de collega die onze herstelgerichte zorg verder helpt ontwikkelen? Sluit je aan bij een gedreven team en maak het verschil!

Secretaresse zorgondersteuning - Den Helder

Wil jij werken in een dynamische omgeving waar jouw administratieve vaardigheden een directe impact hebben op de kwaliteit van de zorg? Bij GGZ Noord-Holland Noord in Den Helder krijg je de kans om deel uit te maken van de afdeling Dienst Bedrijfsvoering. Je ondersteunt zorgprofessionals zodat zij zich volledig kunnen richten op hun cliënten. Iets voor jou? Reageer direct!

Secretaresse Zorgondersteuning - GGZ Amici en DiSofa

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een secretaresse voor 24 tot 28 uur per week. Vind jij het leuk prioriteiten te stellen, creatieve oplossingen te bedenken, snel te schakelen en klantvriendelijk te handelen? Solliciteer dan direct!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!