Vacatures ondersteunende diensten in de psychiatrie

Je adviseert en ondersteunt de organisatie en laat GGZ NHN optimaal functioneren. Belangrijk, want zo kunnen onze teams de beste geestelijke gezondheidszorg blijven leveren.

Waarom werken bij GGZ NHN?

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen en stages

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst. Volg een opleiding of loop stage bij GGZ NHN. Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. 

Vacatures

Zoek, vind en solliciteer op jouw nieuwe baan bij GGZ NHN. 

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Ondersteunende diensten

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Controller – GGZ Noord-Holland Noord - Heerhugowaard

Zoek jij een baan als controller voor 30 tot 36 uur binnen een maatschappelijk relevante organisatie? Kun jij uit de voeten met data en sla je de brug tussen cijfers en de zorg? Bij GGZ NHN zet je jouw kennis in voor een -financieel- gezonde GGZ, zodat we er kunnen zijn voor onze cliënten. Schakel jij moeiteloos tussen detailvragen en brede trends? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Registratie Consulent – GGZ Noord-Holland-Noord

Zie jij snel wat er beter kan en doe je iets graag in één keer goed? Dan is de baan van registratie consulent echt iets voor jou! In deze functie kun je vanuit de administratieve hoek je bijdrage leveren in een maatschappelijk relevante organisatie. Wil je betekenisvol werk samen met betrokken collega’s? Twijfel dan niet en solliciteer naar deze functie voor 32 tot 36 uur per week!

Programma manager Volante

Volante speelt in Nederland een leidende rol bij kwaliteitsverhoging en innovatie van geestelijke gezondheidszorg. Om deze hernieuwde ambitie van onze samenwerking verder te concretiseren, coördineren, faciliteren en ondersteunen, zijn wij op zoek naar een gepassioneerde en ervaren programma manager. Is dit iets voor jou? Reageer dan op deze vacature!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!